Vissa har svårt att säga sanningen

Inskrivet 28 augusti kl 00:55
 
Rhona berättar för Paddy som precis kommit hem från USA om Donnas sjukdom och att Marlon kan behöva en vän.
Donna tycker det blir jobbig stämning när flera vet om att hon är sjuk. Laurel vill prata med henne och då ber Donna henne att bli Aprils mamma sen. När Marlon sedan pratar med Donna som är ledsen för att kanske inte ens få se när April är deras brudtärna så vill ha tidigarelägga bröllopet. Laurel säger ok till det fast hon är inte alls säker på att hon vill det eftersom då kommer uppmärksamheten riktas på Donna och inte brudparet.
 
Adam äter frukost hemma hos Leyla. Hon gör allt för att få iväg honom men han väntar tills Katie kommer hem. Han är snabb med att berätta hur han gått vidare och att Katie borde göra det också. När Katie nämner för Leyla att Andy kastat ut Adam så inser Leyla att hon blivit utnyttjad för att han skulle ha någonstans att sova så hon kastar ut Adams långbyxor med plånboken i fickan så han måste gå därifrån.
 
Priya berättar för Jai att hon inte tänker leta efter en man att gifta sig med.
Det kommer sedan en man med punktering på ena däcket på sin bil till byn. David hjälper honom så han kan åka vidare, till Priya för han har inte sett att hon lämnat återbud. Mannen försöker ändå få henne till att ta en fika med honom men Priya säger nej.
 
Daz säljer säkerhetskameror och larm till David som tvekar på grund av priset men Alicia går med på det.
 
Adam återvänder till Andy för att bo där och han lyssnar inte på Andys protester. Andy ger sedan med sig men Ross får behålla Adams gamla rum.
 
Ross är trött på att Donna beter sig konstigt och inte kan prata med honom fast han upptäcker att något är fel. Så när Donna kommer hem till honom lite senare så har han en annan tjej där. Donna vill inte störa så hon går därifrån.
 
Var är Val och Eric, Victoria, Betty, Brenda, Belle, Rodney och de andra Bartons bröderna? Det känns som om de varit ute ur handlingen länge.
(Eller beror det bara på att det varit uppehåll...)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Angelica T

Åhh!! Blir galen på alla som håller Donna borta från Ross. Låt dem vara tillsammans och lyckliga, för man ser ju hur kära dem är i varandra. Vill bara han ska få veta sanningen om hennes cancer. Tycker det behöver komma tillbaka lite fler av dem som lämnat innan (utan att dö då) som tex Aaron. Gud vad jag saknar honom. Riktigt ögongodis och härlig karaktär. Annars känns det mest BLÄ på hela serien just nu. Står och stampar utan att något händer tycker jag. Så får väl skatta mig lycklig för en lyckad Champions League lottning istället på tal om något helt annat ;P ville gärna ha mer positivitet i avsnitten idag när man redan var deppig när ansökan om parkeringstillstånd bara får avslag hela tiden fast jag knappt kan gå och sitter i rullstol. Men hoppas på en bättre dag imorgon. Kram på er alla trogna "Hem till gårdare" :)

2015-08-27 @ 20:34:21
Postat av: Agneta

Jag gläder mig också åt CL-lottningen nu när Hem till gården är så trist och deprimerande :) Hoppas ditt parkeringstillstånd ordnas.

2015-08-27 @ 21:20:39
Postat av: Catrin

Jag tycker också Hem till gården är deprimerande och tråkigt nu. Jag tittar på play istället för då kan jag spola över det ledsamma, dvs det mesta! Innan såg jag fram emot timmen mitt på dan som är helig för mig men nu strunt samma...

2015-08-28 @ 09:58:44
Postat av: TinaV

Håller med er alla, jag läser bara här för jag orkar inte med att se alla ledsamheter. Hoppas ni får en fin helg, och en extra hälsning till dig Marie.

2015-08-28 @ 11:22:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0