En dam utan en plan

Inskrivet kl 22:48
 
Jag vet redan nu att morgondagens uppdatering kommer på torsdag...
Sarah, jag tog inte illa upp utan ville bara förklara. Det är fler nya här och alla vet inte hur det ligger till men jag gör så gott jag kan =)
 
Leyla söker upp Jai för att berätta om oron för att Priya inte äter ordentligt. Jai tror inte henne eftersom Priya sagt att hon sköter sig. Leyla förklarar hur Priya ljugit och att han faktiskt måste göra något. Det gör att Jai skyndar sig hem för att konfrontera sin syster. Priya förnekar väldigt länge men hon vägrar att äta något även om Jai försöker att få henne till det. Efter en stund bryter hon ihop och ger honom en örfil. Hon erkänner att hon har problem men vill inte att någon annan ska får reda på det.
 
Charity pratar med Lisa och pushar henne till att söka igenom Nicolas skrivbord på kontoret. Lisa väntar på rätt tillfälle men Charity säger att det är bråttom.  Så när Lisa får tillfälle att vara ensam på kontoret så snokar hon fram en adress som är skriven på en post-itlapp på datorn. Precis då kommer Nicola in så Lisa låtsas prata i telefon. Nicola blir rasande och skäller ut Lisa.
 
Paddy och Marlon sköter om grisarna och de är nöjda med att Gemma inte är så intresserad längre. Rhona börjar tröttna på dem eftersom grisarna är det enda männen pratar om. Ändå ringer hon tidningen som ska komma för att göra ett reportage.
 
Belle och Gemma gör upp planer på hur de ska kunna åka till en jättefest i stan trots att de inte är 18 år. Dom vet om att festen ska ske så han säger till Gemma att hon inte får gå ut på fredagen
 
Bernice bestämmer sig för att ta tag i livet. Hon vill inte baka kakor eller lära sig spela ukulele utan hon kontaktar en bank för att få ett affärslån. Tyvärr han hon ingen affärsplan så bankmannen blir irriterad. Rodney lovar att hjälpa henne. (Var inte hon ägare av puben en gång i tiden, innan Diane och Val var med i serien. Hon köpte väl den av Alan? Så hon borde väl veta lite mer om affärslivet)
 
Declan och Charity får adressen som Lisa hittat. De bestämmer sig för att försöka hitta Rachel innan Jai gör det. Lisa erbjuder sig att följa med men Charity säger att det är bättre att hon stannar hemma
 
Priya söker upp Leyla och hon är rasande över att väninnan skvallrat. Även denna gång så erkänner hon att hon gör fel som inte kan äta. Leyla ger henne tomatsoppa men när Jai kommer dit och Leyla vänder ryggen till så häller Priya ut nästan all soppa. Hon lovar Jai att skärpa sig för babyns skull.
 
Sean och tjejerna vinner första pris i filmtävlingen i skolan. Det gör att de börjar planera för fler filmer för nu kan de ju göra en karriär och bli kända.
 
David grattar Leyla på födelsedagen. Leyla blir fövånad men inser att han blandat ihop hennes och Alicia födelsedag. David får bråttom när han får reda på det. Han försöker att ordna en överaskningsfest på puben men det är inte lätt eftersom de inte haft tid på sig. Det blir några få gäster mitt på dagen och lite rester till en buffé (Marlon är mer upptagen av grisarna än att jobba på puben) Alicia blir inte så glad över festen men förlåter honom när han erkänner att han missat hennes dag
 
Mark kommer till Jai på kontoret. Han vill ha mer pengar för att tjalla på Rachel. Jai vill först inte betala men givetvis går han med på det. De två ska åka till huset som Mark sagt att de ska hitta Rachel i. Dan möter Mark när de är på väg ut från kontoret. Han känner igen honom och han berättar det för Ruby som undrar om Dan är säker på att det är "han".
 
Charity och Declan åker till huset som Rachel sägs bo i. Hon går runt och ringer på dörrarna för att hitta Rachel medan Declan står i porten och håller vakt.
Jai och Mark kommer till huset de med. Mark går in medan Jai får vänta utanför i bilen. Charity upptäcker att de är där utanför så hon gömmer sig och sedan möter hon Mark som är på väg ned. Hon ringer Declan som ska hålla utkik efter honom. (Jag tycker Declan påminde om Mark Wylde med gubbkepsen på) När Mark upptäcker Charity så försöker han smita men Declan stoppar honom. Charity tar fram en pistol (?) och hotar honom ...
 
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Det verkar ju som Dan kände igen Mark eller vad han nu hette.
Vart har Noah tagit vägen, Charity flackar mest omkring utan att göra något vettigt.

2015-04-07 @ 19:37:08
Postat av: Jonas

Mark är säkert någon som Rachel kände förut som nu ser chansen att tjäna lite lusidorer. Han har förmodligen ingen aning om var Rachel är nu. Bilden han visade för Jai kan ju lika gärna ha varit en gammal bild, vilket de flesta (utom den desperata Jai) borde kunna räkna ut.

2015-04-07 @ 19:50:28
Postat av: Jonas

Tur att Paddy verkar få behålla grisarna nu när inte dem onda Gemma vill veta av dem längre.

2015-04-07 @ 19:51:53
Postat av: ELIZA

Och dessutom är det rent löjligt hur Jai bara betalar, utan att kolla vad han får...200 tusen, och sen 70 tusen...Oootroligt....Propsar inte ens på att följa med in i hyreshuset...Påminner om en svensk serie, namnet föll just bort, men sonen i serien var son i verkligheten till, ja vad hette han nu...(Skrattar nu högt åt mej själv och måste Googla..)SKILDA VÄRLDAR !!!!! Var ute efter Matti Berenett... Den serien orkade jag inte se, sååå otroligt löjligt hur dom bollade med miljonerna till höger och vänster...På löjliga ""Affärer"" ...Himlade med ögonen och bytte kanal...Fick samma känsla idag ang. Jai´s agerande idag...Fattar väl att han är desperat, men det finns väl gränser....Och klumpiga David idag...Men han är charmig...Och såg idag hur mager Leyla är...Tänkte osökt på ...ätstörning....

2015-04-07 @ 20:57:29
Postat av: Anette

Ja jag har inte ens orkat kommentera på ett tag. De flesta storysarna just nu är rent löjeväckande. Hoppas på en förbättring i det snaraste då jag kollat på HTG 25 år, så här dåligt kan jag inte minnas att det någonsin varit. Nya prästen en frisk fläkt dock..

2015-04-07 @ 22:01:26
Postat av: sarah

I bland missar ja och då är det så bra att du håller oss upptatterade vad som händer det är guldvärt.. du gör ett kanon jobb...

2015-04-08 @ 10:03:00
Postat av: Jonas

För övrigt var Paddys kommentar om att Belle såg ut som en geting det roligaste som har hänt sedan Shadrachs glansdagar.

2015-04-08 @ 13:04:32
Postat av: Gloria

Jag tycker det är så skönt med Coronation Street efteråt, problemen är så enkla och är de inte det så löses de ändå snabbt :-)

2015-04-08 @ 19:31:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0