Heta "mittpådagenmöten"

Inskrivet kl 22:36
 
Belle berättar för sin far om vad som hände och vilka skuldkänslor hon har. Hon tror att hon kommer att få leva med det resten av livet. Zak är förtvivlad och han säger sedan att han om någon förstår. Han erkänner att det var han som misshandlade Cain. När Belle berättar att hon talat om allt för honom för att han ska hjälpa henne gå till polisen så vill han inte det först men inser sedan att det kanske är det bästa ändå.
 
David frågar Jacob om vad han hört om Eric och Davids prat. Jacob säger att han hörde om Val och att hon var HIVpositiv. David ber honom att inget säga till någon.
 
Ali kommer till kaféet för att prata med Ruby. Hon ger hennne en plastkasse med pengar. Det visar sig att Ali tagit pengarna som låg under diskhon. Hon tror inte attt William kommer att sakna pengarna eftersom han inte använt dem. Ruby blir inte alls glad och hon lyckas övertala Ali till att de ska lämna tillbaka allt. Ruby tar på sig skulden inför Seb. Hon säger att hon så gärna vill ha barn att hon därför tagit pengarna till en IVF-behandling men att hon ångrat sig när hon kom hem. Seb blir förbannad och är nära att polisanmäla henne men låter bli. Däremot blir hon uppsagd och han tänker inget säga om stölden eftersom William gillat henne och om han får reda på vad som hänt så kommer han inte att lita på någon igen. Ali försöker säga som det är men Ruby avbryter henne varje gång.
 
Megan och Jai sitter på kontoret och skålar i whisky. När Jai böjer sig fram för att kyssa henne drar hon sig undan. Hon tror inte att han känner något för henne. Jai lyckas ändå få henne att förstå att han gillar henne och då går de hem till honom. Efter att ha haft sex så gå Megan hem. Hon avböjer hans middagsinbjudan för hon är inte riktigt redo att låta andra få veta att de ses.
 
Chas är kall mot James och svarar inte när han ringer. När han frågar vad som hänt så berättar hon att hon vet om att han varit kär i Moira. James försöker förklara att det är glömt även om han försökt nyligen igen att få henne. Han ber om ursäkt men Chas är hård, hon dumpar honom eftersom hon är trött på att män behandlar henne illa.
 
Lisa kommer hem och börjar packa en väska för att hon och Belle ska åka iväg igen. När hon inte får tag på varken Belle eller Zak börjar hon bli orolig.
 
Declan och Charity har haft sex mitt på dagen. När hon ska börja arbeta så vill Declan gå upp till sovrummet igen men hon säger att hon inte hinner det. Då råkar han säga att det är därför han älskar henne. Charity bleknar när hon hör det och Declan ber om ursäkt, att det inte var meningen att säga något. När chocken släppt så kramar hon om honom och säger att hon är lycklig.
 
Noah frågar Jacob om han hunnit stjäla något än men det har inte Jacob. Precis då kommer Katie förbi och tycker pojkarna ser lite skyldiga ut. Hon frågar vad de håller på med och Noah svarar att Jacob ska hjälpa honom med läxorna. Jacob talar sedan om för Noah att David är konstig just nu så det är inte så lätt att sno saker. Jacob går hem och både David och Alicia förklarar för honom att han inte bör prata om Vals sjukdom. Han förstår inte varför men David kan inte förklara. Istället låter de grabben gå in i butiken för att plocka fickorna fulla med godsaker.
 
Kerry njuter av att få rå om Dan efter tiden med avhållsamhet. Hon utnyttjar honom så han blir helt slut. Dan kommer sedan fram till att han kommer att säga nej till Ruby i framtiden för han orkar inte längre. Tyvärr blir det inte riktigt rätt läge när han berättar det. Ruby och Ali, som precis kommer hem efter att ha pratat med Seb om de stulna pengarna, blir väldigt besvikna på honom även om de förstår Kerry som egentligen inte är deras familj.
 
Ruby och Ali pratar sedan ut. De kommer överens om att inte försöka mer eftersom det tär allt för mycket på deras förhållande. Ruby gråter över att aldrig få bli mamma men Ali försöker trösta henne genom att säga att hon är redan mamma, hon tar hand om barnen precis som en riktig mamma även om hon inte fött dem.
 
Declan sitter hemma och dricker vin. Megan kommer hem och märker att han verkar ovanligt glad. Hon tror att han äntligen insett vilken svikande mara Charity är men inser strax att hans känslor inte alls är på den nivån. Hon förstår att han blivit kär i Charity.
 
Cain berättar för Moira att han pratat med Chas om James och hans känslor. Hon blir besviken på honom men går sedan över till Chas för att prata med henne. Chas är besviken över att Moira inte sagt något tidigare men hon är inte beredd att ta tillbaka James.
 
Belle blir förhörd av polisen. Hon berättar allt om vad som hände. Polisen frågar henne om det var en olyckshändelse när hon knuffade Gemma så att hon ramlade. Hon erkänner det men då blir hon anklagad för mord. Zak blir förbannad men polisen ger sig inte. Belle och Zak blir inlåsta i en cell tills hennes advokat kommer. Advokaten råder Belle att tänka sig för mer när hon ska svara på frågorna. Sedan åker de allihop ut till platsen där bråket inträffat.
 
Polisen kommer hem till Dingles för att söka igenom Belles rum. Då först får Lisa veta vad som hänt. När polisen gått och Zak och Belle kommer hem så är hon riktigt förbannad. Hon säger till Zak att han inte skulle ha hjälpt Belle till polisstationen. Hon säger även att om Belle åker dit för detta kommer hon aldrig att förlåta honom.
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Läste era kommentarer om Ali...Nu är jag ju knappast rätt person att ha åsikter om hennes tal...(eftersom jag aldrig varit till England, men sitter som klistrad med alla underbara säljaellergöraomhusprogram)... Dialekt eller vad menar jag??...Pratar hon slarvigt eller sväljer hon sista stavelsen..? ...Skulle hon prata svenska skulle jag vara mäkta irriterad, eftersom jag har ett hörfel, och hatar när folk går ner i ton , när meningen börjar ta slut...VÄLDIGT vanligt på nyhetsprogrammen....Hoppas nån därifrån sitter här och läser....Sen då...Inte tyckte jag att det var fel av Zak att följa Belle till polisen...Hon är stor nog att ta ansvar för, och bestämma hur hon vill göra...Vill hon ha frid i sinnet så var det rätt...Jake fick höra vad han inte skulle höra...Inte kan han hålla käft...Vem kan det i Emmerdale??????????????????? ...Snart sitter "alla" på puben och pratar om det...Chas, ja vad säger man? ...Har tagit upp tidigare om att alla ligger med alla...(Ja, utom Edna då...)..Spela roll, Go for it, Chas!!...Han är väl inte sämre än någon annan...Fattigare kanske, men va då...Vad händer mellan Charity och Declan???...Han var ju lyrisk....Men kanske vinets fel...Och hon mår som en katt som fått BÅDE en råtta och grädde....Akta dej, Declan...Säger som Dr.Phil...Man ser på bakgrunden hur framtiden ser ut...Hon blåser alltså Dej också!!!....Dumskalle...Vet faktiskt inte vad jag ska tycka om att Dan hoppar av "gåvorna" till Ruby... Men gillar inte att Ali säger hela tiden att "hon är mamma i alla fall"..?? Hon är väl ingen mamma till Ali´s barn..??...??? Vad tycker Ni andra?...Tänkte nu att Dan har väl lite "semester" direkt efter leverans...Ha ha ha !!...Tur det här är en fiktiv serie jag har åsikter om.. Ha en bra helg Alla!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-04-24 @ 18:53:42
Postat av: ELIZA

Men va..!! GLÖMDE JU...Megan och Jai...Samma där ...Go for it!!! Alltid retar det nån....

2015-04-24 @ 18:57:00
Postat av: ELIZA

Typ Charity..Kunde inte låta bli att skriva det....

2015-04-24 @ 18:58:10
Postat av: Agneta

Ali sväljer hälften av sina ord och det är sjukt irriterande och sen fattar jag inte varför Rachel tog på sig stölden av pengarna?? Det här med hur Belle blir behandlad av polisen är också jättelöjligt inser alla som liksom jag slaviskt läser brittiska deckare. Hela HTG är förresten så larvigt just nu att jag skulle ta en paus från hela skiten om det inte vore så att jag är beroende av serien. Och var är Betty och de andra gamlingarna?

2015-04-24 @ 19:51:49
Postat av: AnnaS

Det är mycket som är larvigt i serien. Tydligen kollas det ingen fakta, tex vad gäller hiv. Sen känns alla jobb som hitte-på, godisbutiken, bilverkstaden och åkeriet, tex.

Fattar inte heller varför Ruby (Agneta, du menar Ruby va?) tog på sig stölden och varför inte Ali sa nåt.

Belle är en liten snorunge som knuffat en kompis. Orealistiskt att polisen skulle arrestera henne för mord. Men skönt för henne att få berätta äntligen.

Och Chas... Alla har väl varit kär i nån annan tidigare. Varför hänga upp sig på det?

2015-04-24 @ 23:49:39
Postat av: Annika

Tänk vad olika vi alla tycker! :-) Jag gillar Ali, stör mig mer på Ruby... Undrar oxå hur hon tänkte när hon tog på sig skulden för de stulna pengarna??
Tycker Jai o Megan är väldigt omaka som par och det känns verkligen som tröst/hämnd att de försöker vara ett par.
Lisa har varit skitjobbig på Belle, Zac o Sam en tid!
Vad som händer stackars Belle kan man undra över, polisen har ju inte varit särskilt realistiska o kompetenta tidigare...
Jag gillar Moira o hennes rättframhet! Men jag skulle hellre se James lämna byn än bita sig fast vid Chas. Det bara måste finnas en bra man åt henne! :-)

2015-04-25 @ 00:22:30
Postat av: Agneta

Ja, Anna så klart menar jag Ruby :)

2015-04-25 @ 09:26:36
Postat av: AnnaS

Och jag menade godisfabriken och inte godisbutiken! Den här datorn ändrar ord själv så man måste kolla ordentligt vad det står!

2015-04-25 @ 10:06:15
Postat av: Madde

Håller med det där om hitte på jobb...
När bröderna King drev företag var det väldigt äkta och kändes genomtänkt, de var då Matt och Carl var med...
Nu håller den där vidriga Charity på där...med vad har jag ingen aning on och mesen Jimmy.
Överlag har serien blivit sämre och sämre på alla sätt och alla dödsfall är ju rena Morden i Midsomer.
Människor flyttar faktiskt, men inte många kommer från byn levande inte.
Sedan så har alltså Val blivit diagnostiserad med HIV, vad ska det vara bra för...suck

2015-04-25 @ 13:08:11
Postat av: Niitta

Jag tror de vill säga att vem som helst kan bli smittad med HIV, inte bara de riskgrupper alla tänker på. För övrigt tycker jag att de är skickliga på att få en att ömsom gilla, ömsom avsky karaktärerna i serien. Cain tex, han var ju avskyvärd förut och lite av en mysgubbe nu. Charity tyckte man ju synd om, när hon trakasserades av Cain när hon inledde sitt förhållande med Jay.

2015-04-25 @ 14:45:14
Postat av: AnnaS

Håller med om att man verkligen ändrar åsikt om folk i serien! Ofta är nya karaktärer riktigt odrägliga, men efter ett tag gillar man dom! Fast Dom tycker jag fortfarande inte om!

2015-04-26 @ 11:10:09
Postat av: Stina

Roligt att läsa att några faktiskt är positiva till serien, den är ju underhållande och man fäster sig vid olika personer och ofta ändrar man åsikt när personerna ändrar sig. det är så det skall vara i en bra serie. Kan väl hålla med om att det ibland är orealistiskt men de tar upp många bra ämnen.
Och visst finns det personer som man aldrig lär sig gilla som t. ex Dom och Gemma

2015-04-27 @ 09:16:02
Postat av: Jonas

Dom har inte fullt utvecklats till den mördare jag trodde, men visar fortfarande klara psykopatdrag. Hur kommer han att rekommendera när han får reda på att Tinkerbelle har dödat hans dotter? Om hon inte får straff av rättsystemet kommer han nog att ta saken i egna händer.

Lisa är, i egenskap av seriens gnälligaste karaktär, lika jobbig som alltid. Hennes främsta konkurrent om platsen går till Ali. Jag förstår fortfarande inte vad den mer sansade Ruby ser hos henne. Kärleken är både blind och döv ibland.

2015-04-27 @ 10:52:00
Postat av: Niitta

Gnälligast är väl ändå Paddy. Han är aldrig riktigt nöjd. Vad ser Rhona i honom?

2015-04-27 @ 12:50:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0