En oönskad present

Inskrivet kl 22:05
 
Marlon är upprörd och vill inte tro på Donna. Han är inte alls intresserad av det hon har att säga och han vill inte ha någon dotter. Marlon går tillbaka till puben för att fortsätta firandet, eller supandet i alla fall.
 
Brenda som hört vad som hänt säger inget till Bob utan låter Donna berätta för honom. Han går sedan till puben för att prata med Marlon.
 
David kommer till fabriken med en packad väska. Han har väntat utanför Sharmas hus men ingen har öppnat. David hade tänkt flytta in hos dem för att kunna vara nära Priya om hon behöver hjälp. Både Rishi och Jai lyckas få David att gå hem igen. Väl hemma har han lugnat ned sig och lyssnar på Alicia som ber om ursäkt för att hon svikit honom. David accepterar hennes ursäkt och de blir sams igen.
 
Charity dyker också upp på fabrikens kontor för att få reda på hur Jai fått reda på på kontraktet. Han säger givetivis inget utan sitter bara och flinar. Det gör Charity ännu mer förbannad.
 
Pete har träffar Debbie hemma hos henne. Han vill att de dejtar på riktigt men hon är nöjd med som det är.
 
Belle kommer in på puben tillsammans med Dom. Både Lisa och Cain håller ett öga på henne. Lisa måste berätta för Cain och Chas att Belle hörde att de pratade om att försöka få iväg Dom ifrån byn.
 
Rishi meddelar Charity via ett brev att han drar in alla investeringar han har i hennes företag. Hon blir rasande och söker upp honom. Sharmas som sitter och äter middag uppskattar inte alls att bli störda. Charity är rasande och klankar ned på familjen, speciellt Priya som är gravid med en man som lämnat henne. Rishi hänvisar till att prata med advokaten och Jai säger att hon är inte mycket bättre själv.
 
Priya skyndar sig från matbordet med ursäkten om att hon ska träffa Leyla. Väl ute så stoppar hon fingrarna i halsen för att kräkas. Georgia som tröttnat på männens prat är på väg till puben när hon kör förbi Priya men hon märker inte vad dottern håller på med. Georgia erbjuder Priya skjuts men hon avböjer.
 
Marlon som är på puben blir bara fullare och fullare men han säger inte vad som hänt. När andra kommer för att gratulera så muttrar han bara. Bob kommer in men då blir Marlon förbannad. Det slutar med att han beklagar sig över allt som inte blivit av eller han fått utan han har fått en dotter som han inte vill ha. Alla på puben tystnar. Han säger sedan att om man får en oönskad present så skickar man tillbaka den.
 
Marlon går hem till Donna och han är rasand. Hon vill först inte öppna men blir sedan tvungen. Marlon gapar och skriker i fyllan att han vill ha bort henne från byn, att han inte all vill lära känna dottern.
April sitter i trappan och hör allt.
 
Megan är lite skadeglad när hon märker hur upprörd Charity är. Declan är inte alls lika förtjust och han hotar med att berätta för Charity att det var Megan som skvallrat för Jai. Megan säger bara att hon gjort som hon gjort för att skydda honom. Charity söker sedan upp Rishi på puben för att få honom att ändra sig. Hon är tydlig med att andra kommer att bli lidande, så som Jimmy och Nicola. Nicola som hör det blir orolig och skyndar sig hem för att prata med sin man som inte alls tror att läget är så illa utan att Charity kommer att vinna detta.
 
Ali kommer hem igen och hon berättar för Ruby att de har ett möte på banken för att låna pengar så de kan betala för en riktig insemination. Ruby vill inte låna pengar för att få ett barn men går sedan med på att följa med. Tyvärr går inte mötet på banken så bra och de återvänder hem molokna.
 
Debbie upptäcker att hon blir ensam hemma så hon bjuder över Pete som får sova över. Han vaknar mitt i natten av att Debbie har mardrömmar när hon drömmer om Cameron. Hon vaknar av det och känner att Pete inte ska vara kvar där hos henne. Pete får gå hem och han är rätt besviken. Dagen efter så går han till verkstan för att prata med henne och han säger att hon behöver professionell hjälp. Givetvis vägrar Debbie och blir sur på honom. Senare dyker hon upp på gården för att flirta med honom. Pete blir förvirrad över hennes dubbla natur. Han säger återigen att hon behöver hjälp men Debbie lyssnar inte nu heller. När han inte vill följa med upp i sovrummet så går hon därifrån och säger att det är hans förlust.
 
Priya har sina sätt att undvika att äta. När hon ska äta frukost så kommer Leyla så Rishi går iväg för att öppna dörren. Då passar Priya på att lägga smörgåsen i fickan. Leyla och Priya åker sedan iväg till stan för att shoppa.
 
Declan råder Charity att se till att åkeriet inte är värd något för när Rishi vill ha tillbaka sina pengar han investerat så finns det inget att ge. Att hon kan se till att företaget går i konkurs men sedan kan hon starta ett nytt i nytt namn. Megan säger att det är olagligt att göra så men Declan säger att nu är det hennes tur att inget säga för han tänker inte låta sig bli lurad en gång till.
 
Paddy och Rhona är förtvivlade över Marlons humör. De pratar med Donna för att förklara att Marlon kommer säkert att ge med sig bara han får vänja sig med tanken på en dotter. Donna följer med dem hem till Marlon för att prata ut men Marlon vägrar. Han går till jobbet istället. När han kastar soporna kommer Donna för att prata med honom. Hon vill bara att April ska få träffa sin pappa. Återigen får han ett utbrott. Han är inte emot dottern, det är Donna han hatar, som han aldrig mer vill träffa.
 

Kommentarer
Postat av: MariaF

Tyckte synd om lilla April idag när hon satt i trappen! Förstår att Marlons hjärta blev krossat av Donna en gång i tiden men hoppas han får lära känna sin lilla söta dotter!

Och så alla dessa lögner i Charity/Declan/Jay/Megan-soppan. Säger bara "Heja Megan!" Hoppas Charity går på en nit:)

David; skärpning nu!!! Ska du se till att förlora Alicia nu? Sluta vara arg på henne, hon har stöttat rätt så bra när det gäller denna bebis!

Vad jobbigt det måste vara att spela en karaktär som David!

Vad tror ni händer med Pete och Debbie då? Tycker strulbrorsan Robbie lurar lite väl mycket där i vassen:) Kul dock att alla bröderna Barton kommit med i serien. Tycker pappan är lite jobbig däremot men hans kroppsspråk där han går omkring bredbent och slänger med armarna...

2015-04-21 @ 14:05:52
Postat av: MariaF

Jag igen:)
Nu har jag sett hela dagens avsnitt och David verkar ha sansat sig (lite)!

2015-04-21 @ 20:32:23
Postat av: Annika

Herregud Marlon, skärpning!! Att vara så förorättad... Håller med om att det skar i hjärtat att se April i trappen! Stackars lilla flicka!
Undrar hur länge till det lilla livet i Priyas mage klara sig utan näring!
Undrar hur länge till Charity ska få hålla på innan karma kommer o biter henne i röven!

2015-04-21 @ 21:21:38
Postat av: Annika

Herregud Marlon, skärpning!! Att vara så förorättad... Håller med om att det skar i hjärtat att se April i trappen! Stackars lilla flicka!
Undrar hur länge till det lilla livet i Priyas mage klara sig utan näring!
Undrar hur länge till Charity ska få hålla på innan karma kommer o biter henne i röven!

2015-04-21 @ 21:21:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0