H-I-Val

Inskrivet tisdag 14/4 kl 21:56
 
Jag har tyvärr lite problem med mitt bredband så varje avsnitt tar en evighet att se. Därför ligger jag efter i både tittandet och skrivandet =(
Det gör också att jag har svårt att komma ihåg vad som hänt =/
Nåja, har jag missat något kan ni väl skriva om det i kommentarerna...
 
Belle mår jättedåligt över att tro att det är hennes fel att Gemma dog. Hon vill berätta för polisen och för Dom men Lisa tror att det kommer att göra mer skada än nytta. Hon förbjuder Belle att kontakta polisen. Genom att säga att hon kan ta på sig skuldkänslorna istället för Belle så tror hon att Belle kommer att kunna glömma händelsen.
 
Finn börjar på Home Farms kontor, nåja de håller ju till på Kings kontor. Både Charity och Megan ifrågasätter hans anställning men Declan bryr sig inte utan låter Finn försöka hitta något bra företag att investera i.
 
Polisen söker upp Sean för att förhöra honom om vad de gjort när Gemma dog. Lisa vill vara med men Dan tycker inte det är någon bra idé. Sean berättar så gott han kan, även om spriten han tagit från Kerry.
 
Kerry och Val sitter och super i busskuren i väntan på bussen in till stan. Efter ett tag tröttnar de på väntan så de går tillbaka till byn. Kerry som pratat om att hon velat bli strippa får Val till att försöka bevisa att det inte kan vara så svårt. Det gör att Val börjar dansa utmanande vid en stång ute på gatan. Kerry vill också försöka så de börjar snurra runt stången båda två samtidigt. Fulla som de är så blir det svårt att hålla balansen så Val ramlar omkull och skrapar upp ett sår på knät. Kerry vill hjälpa till att plåstra om såret men då fräser Val till så Kerry blir rädd. Eric som kommer förbi hjälper Val hem. Där börjar hon gråta för att hon känner sig så eländig, hon känner sig som om hon är H-I-Val. Eric lyckas övertala henne till att söka en stödgrupp, han lovar att följa med henne om hon vill.
 
Dom försöker packa Gemmas saker men det är svårt med alla minnen som dyker upp. Han får reda på att han får ordna med begravningen nu eftersom polisen är klara med kroppen.
 
Finn sitter på puben med Victoria. De super i kapp. När Declan och Charity kommer in så börjar Finn att spana in honom. Han säger att Declan är rätt snygg.
 
Debbie blir irriterad på Ross som tar hem okända tjejer till Andy så Sarah får träffa dem. Hon passar på att tala om för honom när de sedan ses på verkstan att han måste hålla slamporna ifrån Sarah. Precis då kommer Pete för att betala för bilen. Han charmar in sig hos Sarah när han gör en grimasch så hon kan rita av honom. Senare ger hon bilden hon ritat till honom.
 
Victoria följer med Val till stödgruppen eftersom hon inte ville ha med Eric. Val vill inte vara med men Vic övertalar henne tillslut. Där får de höra olika historier om hur andra HIV-smittade personer lever. En tjej är gravid men hennes man har klarat sig från att ha blivit smittad. När en kille muttrar och är otrevlig så känner Val att hon fått nog av allt elände. Hon återvänder hem glad som en lärka. Eric märker direkt skillnaden och får då höra att hon ska njuta av livet. De går till puben för att fira. När Val efter ett tag vill kyssa Eric vänder han bort ansiktet så pussen hamnar på kinden istället. Val blir rätt besviken.
 
Dom vill börja planera begravningen och han besöker Dingles för han vill fråga ungdomarna om de vill hjälpa till, framför allt Belle som varit Gemmas bästa kompis. Belle som blivit uppskickad till rummet när han kom hör inte hans förfrågan. Däremot är Lisa helt emot detta medan Zak tror att det kommer att vara bra för Belle. När Dom gått så vägrar Lisa att ge med sig, hon förbjuder Zak att fråga Belle om att hjälpa till med begravningen. Hon tycker att hon och Belle ska resa iväg istället men det är Zak helt emot.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag tycker det var sorgligt när Eric inte vågade besvara Vals försök till kyss. Pete är bra mkt attraktivare än Ross. Men det är min åsikt:)

2015-04-13 @ 16:53:25
Postat av: Agneta

Jag håller med. Tycker att Pete är jättesnygg men Ross? Bläh.

2015-04-13 @ 17:56:58
Postat av: Astrantia

Haha, ja där ser man - smaken är som baken! Jag själv tycker ju att Ross bara blir snyggare och snyggare för varje gång jag ser honom, Pete är lite för färglös för min smak ;-) Hursomhelst, så tycker jag det är roligt att det kom så många nya karaktärer in i serien på en gång och att dom rör om lite grann!

2015-04-13 @ 19:54:41
Postat av: ELIZA

Bortsett från alla snyggingar Ni ser, är serien botten just nu...Hur tänker Lisa där?...Nog tror jag Belle i långa loppet skulle må bättre om hon får lätta sitt hjärta åt polisen, i stället för att gå och tänka på det där resten av livet...Kan ju inte tro annat än att det rubriceras som olyckshändelse...Skämskudden åkte fram när Val och Kerry var i farten, och pooldansade...Men tyckte liiite synd om Val, när Eric vände bort huvudet....När begravningen är bortgjord ,hoppas jag på nåt roligt...Kan ingen gifta sej, vänta barn,vinna på lotto, fixa en fest, eller nåt...Som i ett normalt samhälle....Och skakar fortfarande på huvudet ang. Declans "anställning" av Finn...Såååå löjligt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Och hur kom det sej att "dom där" tagit över Jimmys kontor??????????????????????????? Och var är han????????????????????????????????????????????????

2015-04-13 @ 20:45:20
Postat av: Anette

Ja det var iaf betydligt bättre stämning trots Belles problem. Debbie kändes "mjukare" för första gången på åratal. Bort med Dom från byn ..Declan och Finn ja vad ska alla in på Kingskontoret att göra. Bäddat för katastrof..

2015-04-13 @ 22:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0