Winston Churchill håller tal, som veterinär...

Rishi kommer till puben när Nikhil, Priya och Georgia sitter där. Han frågar om han får slå sig ned hos dem men de vill inte det. När han kommer hem pratar han med Jai om saken eftersom han känner sig rätt ledsen över att de behandlar honom på detta för honom oväntade sätt. Priya söker upp honom och säger att hon vill att de gör ett faderskapstest så inte Rachel lurar dem. Rishi svarar att det redan är gjort.
 
Andy vet inte vem han ska tro på, Amy eller Kerry. Kerry försöker undvika att det ska bli uppdagat det hon gjort säger att de kan gå hem istället. Det slutar med att Andy vill att de frågar Sarah på en gång även om det är sent. De tre stormar in hos Debbie för att prata med dottern. Sarah som precis blivit väckt och ser dem sitta i soffan säger att hon inte märkt om Kerry lämnat dem ensamma. Kerry blir triumferande medan Amy blir besviken och går därifrån. När Sarah gått upp och lagt sig igen så säger Debbie åt Kerry att gå hem så hon kan prata med Andy. Hon lyckas få honom att tala om att han kysst Amy.
 
Cameron har det jobbigt i skogen men han gräver och gräver. Han samlar ihop det han kan men så kommer det en lastbil. Cameron får bråttom att täcka över hålet och sedan hålla sig utom synhåll. Det kommer ett gäng arbetare som ska sätta igång rensningen så Cameron får smyga till skåpbilen men sedan när han kör iväg så blir han upptäckt men han kör iväg i full fart.
 
Chas mår dåligt över att ha misstrott Cameron men Gennie säger att det är inte så konstigt eftersom han beter sig så udda just nu. Gennie går hem och Chas går upp till sovrummet. Hon kommer ner senare när Cameron kommit hem. Han blir rätt förvånad över att hon är hemma och inte på spa. Chas ber om ursäkt för att hon misstrott honom och följt efter honom. Cameron erkänner att han såg att de var i bilen bakom och det gör Chas förtvivlad över att han ändå låtsades att inte se dem.
 
Paddy går runt och smörar för klienterna som är bjudna till festen på Home Farm men allra mest för Katie som kommit dit med Declan. Rhona går omkring och har ont, eller abstinens så hon frågar efter värktabletter. När hon inte får några som är tillräckligt starka väljer hon att dricka vin men kan inte kontrollera sig helt så hon slår ner glaset. Vanessa börjar bli orolig för henne men plötsligt får Paddy ett samtal och det visar sig att någon behöver hjälp med sina djur. Rhona erbjuder sig att åka så de andra kan vara kvar på festen. Hon åker så fort hon kan till ett apotek som har öppet. När hon fått sin medicin så tar hon flera tabletter innan hon kör iväg. Paddy som börjat bli orolig eftersom kunden hört av sig och undrar var veterinären är. Rhona skyller på att hon åkt vilse och därför är hon sen.
 
Gennie har dåligt samvete för att hon orsakat problem för Chas. Nikhil blir irriterad när han får höra att de skuggat Cameron. Gennie känner att hon måste gå över till Chas för att ställa allt tillrätta.
 
Nicola och Jimmy är fortfarande oense om Angelicas skolgång. Steve som hör det bjuder hem dem på lite vin. Han försöker prata med Jimmy om att ge och ta i ett förhållande men Jimmy genomskådar honom direkt och inser att Nicola antaglien ligger bakom övertalningen. Det blir sent och Jimmy somnar i fåtöljen. När de ska gå hem så säger han att han kan ändå tänka sig att tänka på saken, att han kanske ändrar sig angående en privat skola till dottern.
 
Andy är fortfarande lite osäker på varför Amy skulle ljuga om en sådan sak. Kerry försöker få honom att tro att det är för att Amy bara är svartsjuk. Andy söker sedan upp Amy men han verkar ändå inte helt vilja lyssna på vad hon har att säga förran hon säger att han måste vara försiktig innan det händer något allvarligt för då är det försent.
 
Paddy är på gott humör efter festen. Han tycker att talet var en succé, i klass med Winston Churchill. Han och Vanessa kommer hem och Rhona kommer strax efter dem. De dricker lite vin med Marlon som varit barnvakt men sedan vill Paddy gå och lägga sig. Marlon går hem men Vanessa vill fortsätta festandet. Rhona sviker henne också och säger åt henne att växa upp och sluta tro hon är 21 fortfarande.
 
Cameron har packat för att sticka men Chas upptäcker honom. Hon vill veta vad som händer men han kan inte berätta det utan ber henne att lita på honom om hon älskar honom. Ibland verkar det som om han är på väg att berätta sanningen för henne men något stoppar honom.
Precis då kommer Gennie för att be om ursäkt. Cameron blir rasande när han hör att det var hon som fått Chas till att skugga honom. Han rusar ut i bardelen av huset. Chas och Gennie följer efter. Cameron anklagar Gennie för att vara den som förstör för dem, att hon alltid varit emot honom. Gennie försvarar sig med att hon alltid bara velat Chas bästa. Cameron är så arg att han slänger iväg ett fat med frukt (?) som står på bardisken.
Han säger att han behöver lite utrymme för sig själv så Gennie erbjuder Chas att följa med henne hem över natten. Chas vill att Cameron lovar att han är kvar nästa dag, att han inte ska sticka...

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Fick Cameron med sej liksäcken? Uppfattade inte att det blev så..? Arbetarna pratade om en "van" som åkte iväg, Chas fattar ju på en gång vem det är om liket hittas...Cameron var ju ute på kvällen..Tror att Cameron var på väg att berätta för Chas om mordet på Alex när Gennie kom in...Om Chas är rädd för honom , så är det väl bara bra om han sticker..( För gott) ..Är många parallella historier nu...Ser fram emot hur det blir mellan Andy och Kerry..Hon klamrar sej fast,tror jag..Var ska hon ta vägen när hon är ovän med Ejjmi...

2014-09-14 @ 12:43:53
Postat av: ELIZA

Och hur det blir mellan Charity och Jai...Tror inte det håller i längden att Rishi tagit på sej faderskapet...

2014-09-14 @ 12:45:09
Postat av: Anonym

Jag fattade inte heller om han stoppade liket på lastbilsflaket eller vad som hände.
Retar mig så på att Kerry fick vara med i rummet när de förhörde Sarah. Självklart så berättar hon inte sanningen när Kerry sitter mittemot henne!
Och ja, hur länge dröjer det innan det kommer fram att det är Jai som är pappa till Archie?

2014-09-14 @ 15:01:59
Postat av: Jackson

Jag tror också att Cameron var på väg att berätta - en förfinad version - av sanningen för Chas. HUR skulle hon ha reagerat då?????

En annan sak som slog mig - när blev Rodney så pank? Var han inte ganska tät för länge sedan?

2014-09-14 @ 15:08:08
Postat av: ELIZA

Rodney..Var inte han ihop med..Henne som Jimmy har pojken ihop med..(Inte för att jag tror det är hans)..Han gömde en massa pengar i dörren på bilen..Vem tog dom.? Kommer inte ihåg..Och varför blev han så pank? Rätt fråga...

2014-09-14 @ 15:48:32
Postat av: Frk Höger

Rodney var ihop med Kelly som väl dumpade honom när han blev av med massa pengar, så hon gick till Jimmy istället. Minns jag inte helt fel så blev Rodney granskad av skatteverket och fick betala massa skatt.
Man kan söka händelser här i bloggen men jag kommer inte ihåg hur man skriver (för sökfunktionen funkar inte som den ska)
Jag uppfattade som att Cameron inte fick med sig liket utan att han fick kasta i det igen för att snabbt skyffla över jorden.

2014-09-14 @ 16:17:55
Postat av: Jackson

Jag hann inte ens se att Cameron fick tag i kvarlevorna. Otäckt! Hu!

2014-09-14 @ 16:28:18
Postat av: Jackson

Är det inte ganska mysko att Diane är hos sin dotters ex och barnbarn vecka ut och vecka in för att hålla ställningarna där, medan dottern och hennes senaste lover har hand om mammans pub?

2014-09-14 @ 17:06:11
Postat av: Ylva

Håller med. Mysko. Skådespelerskan måste varit sjuk eller haft andra problem/åtaganden.

2014-09-15 @ 15:04:14
Postat av: Jackson

.... och Chas vill så gärna att Cameron talar sanning, fast han ljuger som en häst travar. Han är skrämmande otäck. Vad Archie är lik Rishi!!!!

2014-09-15 @ 15:06:25
Postat av: finländskan

Jag har också tänkt samma som Jackson, att Archie liknar Rishi med sitt runda ansikte och förvånade ögonbryn och bruna ögon. Väldigt söt baby.

Det börjar bli riktigt läskigt med Camerons förehavanden, hoppas verkligen att han på nåt sätt åker fast.

2014-09-15 @ 16:02:50
Postat av: Jackson

... och vad än David tar sig för blir det bara paj av alltihop. Visst är fästmön krävande, men.....Vad skall hända mellan Alicia och Gemmas pappa, tro? Bitchen Nicola får väl sägas hålla stilen. Haha! Dagens poäng tycker jag var när hon meddelade Jimmy att hon inte skulle göra hans liv till ett h-e, utan värre. Häpp!

2014-09-15 @ 16:10:35
Postat av: JH

Man börjar se författarnas mönster vid det här laget och t.ex ibland när nåt plötsligt tas upp eller en karaktär har nåt nytt samtalsämne kan man lista ut vad som kan hända. T.ex Cameron börjar göras mer och mer desperat. Det känns som att det kommer att trappas upp och kulminera i något stort. Undantaget e dock Elliot-grejen. Varför dog det ut helt plötsligt? Man förstod ju av sammanhanget att Kelly ljög och att det inte var hans son men then what? Är ju länge sen det var på tapeten.

2014-09-15 @ 16:44:01
Postat av: Jackson

Ja, hur var det egentligen med faderskapstestet beträffande Elliot? Har Kelly förfalskat det - och - i så fall - hur gick det till?

2014-09-15 @ 17:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0