Välgörenhet med baktanke

Declan pratar affärer med Steve. Han vill köpa marken som Steve precis köpt. När Cameron hör det när Declan, Megan och Steve sitter på puben blir han intresserad. Han försöker tjuvlyssna på samtalet när de pratar om att avverka skogen.
 
Betty trivs med att ha något att skvallra om. Hon pikar gärna Rachel för att ha skaffat barn med en rik man.
 
Nikhil tar avstånd från sin far men sköter jobbet ändå. När Ali kommer in på kontoret och börjar tjafsa om Rishi som far till Rachels barn säger Nikhil åt henne att inte prata om privata saker på arbetet. Nikhil ber sedan Rishi att prata med Georgia innan skvallret når henne.
 
Georgia kommer hem till Gennie som nästan råkar säga något men kommer undan när hon märker att Georgia inte vet något om Rishis bravader. Nikhil kommer hem och börjar prata om det innan han ser att hans mor är där.
 
Amy ska på dejt med en av fotbollskillarna och Victoria erbjuder sig att följa med henne under kvällen. Innan Amy ska iväg går hon hem till Andy och hennes mamma. Hon hittar Sarah ensam hemma. Det visar sig att Kerry tycker det är jobbigt att vara barnvakt så för att kunna smita ut så skyller hon på att hon bara ska köpa ketchup. Tyvärr fastnar Kerry på värdshuset när Steve bjuder henne på vin. Amy är rasande när Kerry kommer hem och luktar sprit och för att hon bara lämnat Sarah. De bråkar om saken och tillslut blir Amy så ledsen att hon inte orkar gå på sin dejt.
 
Declan träffar Jai på puben. När de blir ensamma på toaletten så berättar Declan om Charitys besök och misstanke. Han säger att han tror inte på att det är Rishi som är pappa till barnet utan att han bara skyddar Jai. Jai förnekar givetvis men Declan tror honom inte, han säger att han känner Jai allt för väl. Då svarar Jai att Declan anade inget om vem som var Mias pappa.
 
Kerry är glad när Andy kommer hem. Hon fixar middag och säger att allt gått bra under kvällen. Andy ber om ursäkt för att hon får passa hans barn men Kerry svarar att det gör inget eftersom de är ihop, de är ett team tillsammans.
 
Jai ber Charity om ursäkt för alla lögner. Han säger att det varit en jobbig tid det senaste året men nu kan de fortsätta som det varit förut.
 
Nicola fortsätter att försöka få Angel till kyrkans skola. Hon har givetvis överklagat avslaget och hon har påpekat att de gått till kyrkan rätt mycket efter Carls död. Hon bjuder hem Jude på middag och ger honom en hel del av sådant hon rensat ut ur hemmet. Han tar tacksamt emot hennes välgörenhet men inser att hon försöker påverka honom inför beslutet på hennes överklagan. Jimmy är mycket besviken över att hon gett bort hans golfklubbor.
 
Victoria får höra att Amy ställt in dejtkvällen efter bråket med Kerry. Amy vill inte berätta vad bråket handlat om så Victoria pratar med Andy och ber honom säga åt Kerry att sköta sig själv. Kerry söker sedan upp Amy för att höra om hon tänker skvallra för Andy men det tänker inte Amy. Lite senare kommer Andy för att höra om Amy och Kerry bråkat om kyssen. Amy svarar att det inte var därför. Hon blir besviken när han kallar kyssen för ett "dumt misstag" men låtsas hålla med honom om att hon inte gillade det.
 
Vanessa och Paddy fortsätter att gnälla på varann. Paddy pikar henne för att hon måste hitta nytt boende. (Jag orkar knappt med dem längre, så jag minns inte vad de gjorde eller sa)
 
Georgia som fått veta om Rishis "barn" blir inte glad när hon ser Rachel komma in på kaféet. Rodney tar med sig Georgia på lunch men de stannar till på puben och då råkar Rachel komma in med Archie. Georgia blir förbannad och klagar över att Rachel stoltserar med sin oäkting. Charity som hör det kommer fram till Georgia och säger åt henne att lägga av och inte hacka på andra.
 
Amy kommer hem till Andy och Kerry. Kerry börjar prata om att Amy kanske är svartsjuk på det hon har. Samtidigt som hon säger det så smeker hon Andy över armen. Amy försöker få mamman att sluta men lyckas inte. Amy blir då så förbannad att hon talar om att hon redan haft det mamman har eftersom hon har haft hans tunga i sin mun.
 
 

Kommentarer
Postat av: Pandora

Ojojoj nu ligger Andypandy pyrt till! Hur skall det här gå?

2014-09-11 @ 00:19:32
Postat av: Anonym

Hoppas hoppas hoppas att Cameron åker fast! Eller ska han mörda nån mer nu? Declan, Megan och Katie kanske?
Ska bli intressant att se hur Andy reder upp den här situationen!
Jag orkar inte heller med Paddy och gänget. Vad håller dom på med egentligen? Åk till Nya Zeeland eller nåt!

2014-09-11 @ 02:15:09
Postat av: AnnaS

Det är jag som är anonym den här gången!

2014-09-11 @ 02:16:08
Postat av: Jackson

Håller med Dig, AnnaS - veterinärgänget blir allt jobbigare. Bort med dem! Andy kan gott ha det. Det skall verkligen bli intressant att se hur Cameron kommer att agera nu.

2014-09-11 @ 08:18:47
Postat av: Astrantia

Vad löjligt av Georgia att behandla Rachel som hon gör, det är väl inte Rachel som varit otrogen. Fast det var väl inte Rishi heller i och för sig, de bodde väl inte ihop då? Och lilla, söta Sarah, hon ville ju bara ha fiskpinnar till middag och det blev för mycket för ansvarslösa Kerry. Fast jag gillar Kerry trots att hon är som en förvuxen tonåring, hon är så levnadsglad liksom. Kul att se Declan gå hårt åt Jai, nog såg Jai lite rädd ut alltid. Det kan han gott ha! Håller med er om att veterinärgänget är urtråkiga, och så löjliga med sitt tjafsande sinsemellan. Boooring...

2014-09-11 @ 10:00:44
Postat av: Paula

Är det någon av er som vet vilken säsong det är som går på TV4 just nu. På tv.nu står det att det är 27 men det tror jag inte att det är. Tacksam för svar :)

2014-09-11 @ 12:50:23
Postat av: Paula

Är det någon av er som vet vilken säsong det är som går på TV4 just nu. På tv.nu står det att det är 27 men det tror jag inte att det är. Tacksam för svar :)

2014-09-11 @ 12:50:25
Postat av: Jackson

Varför är Vanessa så missnöjd med att flytta från Rhonas och Paddys hem? Är hon rädd att mista kontroll över mottagningen? Eller, JA, hon kanske är hemligt förälskad i Paddy, fast de är som hund och katt?! Typiskt tonåringar! Äntligen tycks Chas på allvar förstå att Cameron inte är att lita på. Synd som bara den att hon inte fortsatte att skugga honom. Kommer han ihåg exakt var han grävde ner kroppen???

2014-09-11 @ 13:00:10
Postat av: Ylva

Håller med er som är trötta på veterinärgänget. Tycker nylanseringen är fånig. Kostar den inte mer än det smakar? Fattar inte heller varför Vanessa inte vill ha ett eget boende. Och Paddys fru (kommer just nu inte ihåg vad hon heter) knaprar piller...

2014-09-11 @ 17:59:03
Postat av: Jackson

Kanske inte så konstigt om Rhona knaprar - det måste vara tämligen tröttsamt att ständigt medla när Vanessa och Paddy tjafsar som barnungar. Dessutom har hon väl en dålig rygg, eller?

2014-09-11 @ 18:09:47
Postat av: Andrea

Trött på bråken mellan Kerry och Amy också.

2014-09-11 @ 19:01:10
Postat av: Andrea

Trött på oskyldiga jai också han ser ut som oskyldig hund valp hela tiden.

2014-09-11 @ 19:01:52
Postat av: Astrantia

Jag tror inte Vanessa är kär i Paddy, men däremot tycker jag hon tittar lite väl kärvänligt på Rhona ibland - jag tror faktiskt hon är kär i Rhona! Eller så kanske vill hon ta över veterinärpraktiken till 100%. Ja, Jai ser verkligen ut som en lessen hundvalp, fast inte alls lika söt :-) Ibland saknar jag faktiskt Nathan av bara den anledningen, han var ju söt som socker trots den vidriga karaktären.

2014-09-11 @ 19:32:40
Postat av: Jackson

Astrantia - sååååå är det kanske!!! Förklarar, i så fall, en hel del.

Har helt förträngt hur Nathan ser ut. Så många karaktärer har kommit och gått. Somliga har satt djupare spår än andra.

2014-09-11 @ 19:44:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0