Manschettknappar (torsdagens avsnitt)

Bernice vill ha tjejkväll med Nicola för att pumpa henne på information om Declan. Hon låtsas dricka mer än hon gör genom att hälla ut vin ur sitt glas när Nico inte är i rummet. Sedan messar hon Steve för att berätta vad om sagts.
 
Kerry är orolig för att Sarah ska råka försäga sig. Andy som tycker Kerry verkar vara en bra styvmor säger det till henne men då reagerar Kerry med rädsla. Hon skyller på att hon inte är beredd på det ordet.
Amy kommer över och går ut och leker med Sarah. Då får hon veta att Kerry varit ute någonstans kvällen innan. Amy blir arg och konfronterar sin mor, hon vill att Andy ska få reda på vad som hänt men senare säger hon att hon tänker inte säga något till honom.
 
Cameron behöver inte stanna på Jersey utan kan ta med sig baren till byn. När de sedan ser Chas säger de inte så mycket men när Debbie går förbi kastar de sig i hennes famn. Chas blir svartsjuk men lyckas sedan vid ett annat tillfälle få barnen att skratta. Givetvis ser Debbie det och blir ledsen.
 
Dom försöker flirta med Alicia men hon är inte intresserad. Han ger sig inte utan bjuder ut henne ändå. Efter litet tag så säger hon dock ja. De går till puben. David gillar inte det han ser och när Dom tar tag i Alicias arm när hon ska hem så skyndar han sig för att "rädda" henne. Både Alicia och Priya blir besvikna på David som sedan skyller på att han tyckte det såg värre ut än det var.
 
Gennie provar sin brudklänning. Georgia kommer och får höra hur ledsen Gennie är över att Brenda inte kommer. Hon försöker övertala henne men Brenda ger inte med sig. Brenda söker upp Gennie för att berätta att hon inte vill förstöra bröllopsfesten genom att komma dit.
 
Sean får behålla hunden som förföljt honom i flera dagar. Han försöker lära den att lyda när han säger något...
 
Nikhil har sin svensexa. De har kört gokart och nu är de på puben. Rishi ger honom några manschettknappar i present, en nystartad tradition som börjat när Jai gifte sig.
 
Rachel städar hos Jai. Han leker med Archie och sedan får även Rishi hålla i sitt barnbarn. Han ger Rachel en ask med manschettknappar till Archies bröllop en dag. Charity som kommer in i rummet ser att Rachel får något men varken Rachel eller Rishi erkänner det. Senare så pumar Charity Rachel på information om vad som egentligen hände. När hon får veta att Rachel fått manschettknappar så säger hon att Rachel inte ska utnyttja familjen.
 
 
Det här hade jag tyvärr inte publicerat i torsdags, vet inte varför =(
Fredagens och måndagens kommer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0