Hundinspektion

Ja det här är då fredagens avsnitt som kommer något sent...
 
Megan ska göra sin inspektion av huset som Ali och Ruby hyr av Declan. Ruby städar som en galning medan Ali bara ligger på soffan. De bestämmer att Sean får gå ut med hunden och återvända när gardinen i ena fönstret är bortdragen. Megan kommer dit och går runt. Allt verkar ok eftersom hunden inte verkar bo där även om den förstört en del medan den var där. Megan bestämmer att det ska renoveras i huset. Hon råkar dra bort gardinen och det gör att Sean kommer hem med hunden. Megan blir förbannad och säger åt dem att göra sig av med hunden eller flytta.
 
Cain träffar Chas. Hon är inte alls glad på honom för att han hetsat Debbie och därmed riskerat allt. Cain säger att han visste att Debbie inte skulle skjuta Chas. Han ber Chas att inget säga till Cameron eftersom de behöver ett slut på detta bråk och om Cameron får veta så kommer det inte sluta.
 
Alicia hämtar ett paket. Det visar sig att Jacob fått en leksakshelikopter av Leyla. Alicia blir orolig när systern hör av sig så hon pratar med David om saken. Han försöker lugna Alicia men lyckas inte helt. Priya som ser dem prata med varann undrar om det hänt något men det förnekar David. Priya ska äta lunch med honom senare men när han lämnar återbud för att han måste inventera blir hon ledsen. Ännu mer ledsen blir hon när hon inser att han ljugit för henne. Priya går till Pollards hus där hon ser genom fönstret när David lägger armen om Alicia. Precis då ser David henne och kommer rusande. Priya är jätteledsen och David försöker förklara. Tillslut så berättar han att han tröstar Alicia som är orolig för att Leyla ska höra av sig och berätta sanningen om vem som är Jacobs mor. (Han sa det så högt att jag trodde Jacob skulle höra det)
 
Brenda ska åka in på operationen. Hon blir ledsen när hon inser att det kanske är sista gången hon ser allt i byn. När Bob skjutsat henne till sjukhuset så ger hon honom personliga brev som hon skrivit och som de nära och kära ska få om det händer henne något. Nikhil och Gennie kommer lite senare och de hinner prata lite med Brenda innan hon rullas in för operation.
 
Rachel är orolig för sin syster så hon pratar med Sam och frågar honom om inte han kan prata med Declan om huset. Sam gör det och då får Declan reda på att Megan gjort en inspektion. När Sam gått så konfronterar Declan sin syster. Han inser att hon är ute efter huset för att bo där med Robbie men Declan vill inte vräka Ali med familj.
 
Gemma och Belle är fortfarande inte speciellt goda vänner. Belle säger att hon litar mer på Sean än på henne. Det gör att Gemma sms:ar Sean och de ses vid scoutstugan. Sean undar vad hon vill och plötsligt är Gemma snäll mot honom. Hon lockar in honom i stugan genom att visa att hon har en flaska med sprit som de kan dela.
 
Chas söker upp Debbie för att be om att allt bråk ska upphöra. Hon lovar att inget säga till Cameron om Debbie låter dem leva sina liv ifred.
 
Priya träffar Alicia på puben och hon nämner att hon förstår hennes oro. Priya säger att David berättat om Leyla och att hon vet sanningen. Alicia blir så ledsen och besviken på David som lovat att aldrig säga något till någon. Priya lovar att inte berätta det men Alicia tror henne inte. Alicia säger att hon kommer göra ett helvete för dem om de säger något till någon annan.
 
Megan ber Zak om hjälp med att renovera Alis och Rubys hus. De går dit för att se vad som ska göras. Ali är nöjd med att de ska göra fint (inser hon inte att hyran antagligen kommer att höjas?) Rachel som är där blir förbannad på Megan och när Megan säger att det inte är alla som har en hemlig älskare som kan betala allt för en så smäller Rachel till henne. Ali blir förtvivlad eftersom hon inser att de kan bli av med huset efter detta...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: lillemor svedström

Tack än en gång! Tack vare din blogg kan jag nu
berätta detaljerat för min man som var på vårdcentralen
i fredags. Jag försökte berätta i fredags men fick bara
med hälften. Du måste ha ett superminne. Mvh Lillemor.

2014-09-08 @ 10:12:13
Postat av: Jackson

Full poäng till Rishi idag - måndag! Snabbtänkt var ordet......

2014-09-08 @ 12:48:27
Postat av: Jackson

Gemma är verkligen en slemmig liten brud som hela tiden försöker sabba för andra - oavsett hur nära de står/har stått henne.

2014-09-08 @ 12:55:56
Postat av: Anonym

Håller med Jackson. Har aldrig tyckt om Gemma

2014-09-08 @ 21:49:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0