Herr Pålitlig

Jude träffar Nicola och Jimmy på puben. Han berättar att han noterat att de sökt en kristen skola för Angel och därmed vill han se dem mer i kyrkan. Nicola är inte alls förtjust i tanken på att tillbringa helgerna i söndagsskolan. När hon hör Ashley prata om att han fått skriva många intyg på att föräldrar gått i kyrkan så får hon en idé. Jimmy går iväg och Nicola sätter sig och förfalskar ett intyg ifrån Jude.
 
Belle och Gemma upptäcker att de oftast blir osams när de pratar om killar. Belle vill vara vän med Sean eftersom han precis förlorat en kompis och hon förlorat sin pojkvän.
 
Georgina kommer in på kaféet för att fråga om någon sett hennes mobil som hon tappat. Rodney som är där tar upp den ur fickan. Det visar sig att de två tillbringat natten ihop efter bröllopet. När Nikhil får höra det så känner han att det är lite för mycket för honom att ta in =)
 
Gennie är glad över att Brenda har ändrat sig angående operationen. Hon känner att har hon bara Nikhil, Molly och sin mamma så har hon allt hon behöver.
 
Debbie ringer Andy och talar om att hon inte kan hämta barnen i tid. Det gör att han inte kan gå på Adams fest men Amy (som var jättefin när hon inte har sitt skatbo på huvudet) som är där erbjuder sig att stanna. Kerry lovar att höra av sig och komma för att lösa av henne efter några timmar.
 
Kerry blir full och börjar skämma ut sig. Hon ska ge Adam en "lapdance" men både Andy och Victoria försöker stoppa henne. Det slutar med att Andy försöker ta med sig Kerry hem men hon vägrar så han drar därifrån. Kerry fortsätter att supa och flirta med de unga killarna.
 
Andy kommer hem och sitter och pratar med Amy. De berömmer varann och plötsligt är de så nära att Amy böjer sig framåt och kysser honom. Efter det blir det rätt konstig stämning mellan dem men hon erkänner att hon tyckte om det. Andy skyndar sig upp till barnen medan Amy går hem innan något mer hinner hända.
 
Dagen efter är Kerry bakfull och vill gottgöra både Andy och Amy som hon känner att hon svikit. Andy försöker avstyra henne men hon lyssnar inte. När Andy går till jobbet så pratar Kerry med Amy. Hon berättar om sin oro att förlora Andy till en yngre tjej.
 
Cain fortsätter att försöka prata med Moira men hon håller sig undan. Hon berättar för Zak om situationen och han pratar sedan med Cain om Moiras oro för framtiden, att hon känner att hon kanske inte vet om hon kan lita på honom att han håller sig på rätt sida om lagen.
Det gör att Cain vägrar att lämna Moira när hon är hemma. De ligger på hennes säng (med kläderna på, ja till och med ytterkläderna och kängorna) och pratar. Cain lyckas övertyga henne om hur mycket hon betyder för honom, att han skött sig sedan han träffade henne. Moira är glad och vill att de kämpar tillsammans i framtiden.

Cameron pratar med barnen om att Chas inte är farlig utan att Debbie bara överdriver. När Chas får veta det så konfronterar hon Debbie ute på gatan. Tyvärr råkar barnen se bråket så de blir inte mindre rädda för henne.
Cameron får sedan veta att sönerna vill åka hem, de vill inte bo med Chas. Så för att försöka få barnen att gilla henne köper Cameron ett tv-spel med massa spel till som Chas ska få ge till dem. Hon tvekar men skriver på kortet i alla fall. Då upptäcker Cameron att barnen rymt.
Det visar sig att Dylan och Harry ber Debbie om hjälp att komma hem till mamma.
 
 

 
 
Tack alla ni fina läsare, jag ser det lite som terapi att skriva av mig, när det inte blir för nära verkligheten vill säga...

Kommentarer
Postat av: Agneta

Gud vad Debbie är tröttsam.

2014-09-03 @ 09:59:14
Postat av: Jenny

Tack snälla söta du för att du kämpar på med uppdateringarna. Jag glömmer tiden och missar nästan varje avsnitt nu under ryttar-VM.

2014-09-03 @ 12:29:03
Postat av: Anonym

Vad är du för sjuk hoppas de blir bättre för dig..

2014-09-03 @ 16:03:11
Postat av: Astrantia

Vad bra att Gennie och Nikhils bröllop inte ställdes in, och att Brenda har bestämt sig för att opereras.Nu kan jag andas ut ett tag :-) Fast hon kan nog hinna ändra sig både en och två gånger igen. Rodney och mamma Sharma kan bli ett intressant par. Om bara Amy kunde hitta en bra kille som inte är upptagen. Jag tror inte Moira kommer behålla barnet, men Cain kanske kan övertyga henne att han är seriös?

2014-09-03 @ 17:58:54
Postat av: Linn

Tack, snälla Marie, för att du skriver så bra!
Du ska inte känna dig tvungen att fortsätta skriva när du mår dåligt, men vi är i alla fall väldigt tacksamma för att du har gjort det hittills.
Kram :)

2014-09-03 @ 18:31:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0