Hej då fuling, hej då fulare

 
Trist att det fiinns sånna som vill förstöra genom att berätta vad som händer. Jag vet inte hur man ska kunna undvika det utan att jag skulle bli tvungen att moderera kommentarerna och det vill jag inte.
 
Här är då gårdagens inlägg, lite sent...
 
Megan ringer efter ambulans och får då höra att hon inte bör röra Sean eftersom han kan vara strömförande fortfarande. Dan som letar efter Sean ser att Megans bil står utanför huset så han går dit. Han kastar sig över Sean och börjar ge hjärtmassage. Megan hjälper honom tills ambulanspersonalen kommer.
 
Ali som är på kaféet får höra att det står en ambulans utanför hennes gamla bostad. Hon skyndar sig in i huset och får panik när hon ser Sean ligga livlös på golvet och ambulanspersonalen som ger honom elchocker med en hjärtstimulator. Sean vaknar till liv men måste in till sjukhuset för obervation, även Megan måste kollas upp efter slaget mot knäna. När de är vid ambulansen så ser Megan att Robbie är på väg åt hennes håll men att han vänder när han ser henne.
 
Cain och Moira är på kaféet när Debbie kommer in med barnen. De låtsas som om allt är som vanligt men när Sarah gått iväg för att handla så säger Cain att de ska agera som vanligt inför barnen men han tänker inte prata med Debbie.
 
Amy hjälper Andy att rensa upp bland det brandskadade i huset. När han ska bjuda på fika så upptäcker han att pengarna är borta ur plånboken. Andy inser direkt att det är Kerry som tagit dem. Han säger att han vill vara ifred ett tag så Amy går iväg och återkommer sedan med färg hon tagit hemifrån och hon har med sig kaffe i en termos.
 
Paddy upptäcker att Rhona har en hel del medicin. Hon erkänner inte att hon behöver dem utan säger att han kan kasta allt eftersom hon klarar sig utan alla piller. När hon sedan är hemma så börjar hon leta efter tabletterna i soporna. Paddy kommer in i köket och ser henne men hon skyller på att hon bara vill se till att inte Leo kan råka få tag på medicinen om han rotar i soporna.
 
På sjukhuset så får Megan hjälp att plåstras om. Declan kommer dit och Megan gråter för hon har så dåligt samvete över vad som hänt. När hon sedan kollar till Sean får hon en utskällning av Ruby som ser det som hennes fel. Megan går iväg och handlar lite smörgåsar och dricka som hon lämnar till de som sitter hos Sean. Sean tackar henne för att hon räddat honom. Hon går därifrån men Ali kommer efter och hon är rasande. Ali säger att hon ska stämma Megan för trakasserier.
 
Sam är orolig för att Samson verkar så less på allt.
 
Debbie söker upp Cain hos Moira. Hon låter Sarah träffa honom och ge en teckning som hon gjort. När Sarah går ut till bilen igen så säger Debbie att han kommer vara tvungen att hålla sig undan henne och barnen, om han ser dem så ska han skynda sig åt ett annat håll för han ska aldrig mer träffa dem.
 
Bob frågar Alicia hur det gått på hennes dejt. Hon säger att det gått bra och han frågar henne om det är allvar. Alicia tvekar och då säger Bob att hon måste följa sitt hjärta. Precis då kommer Dom in och de flirtar med varann.
De bestämmer sig för att ses senare. Alicia ser först glad ut men sedan fastnar leendet men ingen ser det.
 
Nikhil försöker få Priya till att prata med David. Hon vägrar utan istället så bokar hon tågbiljetter till London för att inte komma tillbaka. Nikhil blir givetvis orolig och söker upp David för att säga åt honom att prata med Priya.
 
Declan vill börja fixa med båda husen som blivit förstörda. Andys hus kommer att gå på försäkringen. Megan är lite tveksam till att Dom ska flytta in så snart. (Jag tror hon vill att Ali med familj ska få tillbaka huset)
 
Zak har hittat lite extra pengar i en ficka så han vill bjuda Lisa på puben. Debbie kommer till dem och frågar om de kan passa hennes barn ett tag. Zak går med på det trots att Debbie säger att Cain inte får komma nära dem.
 
Alicia är på jobbet och pratar med Katie som vill veta allt om hur det går med Dom. Katie börjar göra en för- och nackdelslista och inser att Dom verkar vara en riktig drömkille. Alicia säger att något saknas trots allt.
 
Rhona åker in till stan för att försöka få nya piller från apoteket trots att hon inte har något nytt recept. Givetvis går det inte även om hon säger att hon är veterinär. Hon åker hem och börjar dricka vin istället.
 
Zak kommer hem till Moira med Sarah och Jack när Cain är där ensam. Han skyller på att han ska visa Sarah var han jobbar, allt för att Cain ska få träffa dem =)
Senare så kommer Cain fram till Zak och Lisa på puben och ställer två fulla ölglas framför dem som tack. Lisa förstår förstås inte varför.
 
Priya kommer in på puben för att säga upp sig. Chas blir förvånad men kan inget göra. David kommer in för att prata med Priya. Hon är inte på humör men säger att han får säga det han ska där inne. David börjar med att be om att få tillbaka ringen. Nikhil som sitter en bit ifrån berättar för Gennie att det är hans förtjänst att David pratar med Priya, men han blir lite förvånad när han hör att David ber om ringen. Priya blir så besviken och ledsen att hon ger David en örfil innan hon räcker fram ringen till honom. Hon är på väg ut när David stoppar henne för han har inte pratat klart.
David ställer sig på knä och friar till henne igen. Nikhil säger "jaaaa" så David svarar att det var inte honom han frågade ;) Priya blir så glad så hon kastar sig i hans famn.
 
Alicia har bestämt sig för att prata med David om hennes känslor för honom. Hon knackar på hos honom och ska precis börja berätta att hon vill att de försöker igen men innan hon hinner säga allt så ber David om ursäkt för det han gjort mot henne och hoppas att de kan vara vänner. Precis då kommer Priya fram bakom honom och visar gladeligen upp ringen och berättar att de ska gifta sig trots allt. Alicia gratulerar dem men när dörren stängs så gråter hon.
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag hade hoppats att David och Alicia skulle bli tillsammans (igen) Priya får gärna flytta till London för min del...Hoppas att det snart kommer fram att det inte är Rishi som är pappan.

2014-09-20 @ 17:04:23
Postat av: Maria

Tycker egentligen David inte är värd ngn av dem. Han är egoistisk och feg och leker med deras känslor. Samtidigt kan jag tycka det är rätt åt priya som är en väldigt självgod person.

Måste säga att dom är den mest onödiga karaktären i serien. Han är jättetrevlig osv men fyller ingen funktion. Han har ingen naturlig koppling till byn och inte kemi med ngn.







2014-09-20 @ 18:47:26
Postat av: Andrea

Han är ju pappa till Gemma som var kompis med Belle.

Samma sak var det ju i början när familjen Spencer kom till byn.

2014-09-21 @ 01:01:33
Postat av: Astrantia

Vad tråkigt att det inte blev David och Alicia, men som han strular så förtjänar han inte henne. Jag tycker att Dom är en urtråkig karaktär, som om det inte finns tillräckligt många tråkiga karaktärer redan! När ska Paddy upptäcka Rhonas tablettmissbruk? Sorgligt om hon ska börja dricka alkohol för att dämpa suget. En positiv sak är i alla fall att Megan visade sig vara mänsklig. Och Debbie, hon skulle behöva professionell hjälp för hon verkar vara nära ett sammanbrott nu och verkar inte ha några gränser alls kvar. Jag förstår att Cain reagerar som han gör men att kritisera Debbie för att prostituera sig, vänta nu ett tag Cain - du och Charity är väl inte världens bästa förebilder när det gäller moraliskt beteende även om ni alltid månat om Debbie? Äpplet faller inte långt ifrån trädet... Gulligt att Zak tog ut Liza på en dejt!

2014-09-21 @ 10:02:17
Postat av: AnnaS

Astrantia och Elin: varför tror ni att David/Alicia/Priya-affären skulle vara avklarad? David kommer nog att hinna vela fram och tillbaka många gånger till... Skulle inte förvåna mig om han blir dumpad av båda i slutänden. Eller om det dyker upp en tredje tjej som han blir kär i...

2014-09-22 @ 09:29:07
Postat av: Astrantia

AnnaS: ja, kanske är inte David och historien med hans tjejer avslutad nu, men kan verkligen Alicia och Priya tåla en runda till med Davids velande? Priya var ju på väg att sticka från byn så jag tror inte hon accepterar att bli lämnad av David eller att bröllopet ställs in igen. Hon verkar alltför stolt för det. Alicia verkar ju så kär i honom, men även hon har ju stolthet så jag tror inte hon skulle vilja försöka igen, även om han skulle dumpa Priya. Så därför tror (och hoppas) jag att David stannar med Priya(jag föredrar ju egentligen Alicia, men nu får det liksom räcka). Fast allt är ju möjligt i Emmerdale :-) Särskilt, som du skriver, att det kan dyka upp en ny tjej som David blir kär i.

2014-09-22 @ 10:16:22
Postat av: Ylva

Jag har aldrig gillat Rhona något vidare men idag tyckte jag faktiskt synd om henne. Så plågad, utsliten och pillerberoende

2014-09-22 @ 14:50:28
Postat av: Julia

Det var väl bara ett litet tag sedan Alicias syster (Davids ex) skickade en present till Jakob. Tog det enbart med den händelsen för att David och Alicia skulle träffas och prata om det och på så sätt skapa problem mellan honom och preyia.. eller kommer systern kanske dyka upp i byn?! Då kan vi prata om att det blir problem för David ..

2014-09-22 @ 16:07:46
Postat av: jackson

Ja, himmel, om Leyla dyker upp! Då blir David säkert kär - IGEN!!!!

Bra av Vanessa idag, men, men..... Hur skall hon få Rhona att förstå att hon behöver hjälp?

Hoppas att Alicia blir kär "på riktigt" i Dom.

2014-09-22 @ 16:10:28
Postat av: ELIZA

Eländigt att Alicia ska välja Dom bara för att ha någon...Tragiskt med alla dessa "kärlekshistorier"...Positivt däremot att Zak kommit sej i arbete...Har alltid gillat honom ,men inte hans lathet...Låtit Liza dra lasset...Leyla,, Ser bara framför mej när David var på puben, full, i hennes brudklänning...Ha ha ha ha ha ha... Rolig scen!!

2014-09-22 @ 18:10:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0