En naken man rusar genom byn

Bernice får komma ut ur lådan efter en tid och hon är inte alls glad.  Brenda råkar höra av Zak att Cameron varit deprimerad sista tiden och det oroar henne. När hon försöker få tag på Cameron men inte får det så ringer hon polisen.
 
Chas letar efter bevis så som brev eller en adressbok men hittar inget. Gennie försöker få henne att förstå att han antagligen är bra på att dölja saker. Hon säger att Chas borde lämna honom. Chas tycker allt är jobbigt men inser sedan att hon inte ens vet var han är mestadels så det är lika bra att han får gå. Hon ber Gennie hjälpa henne att packa hans väskor.
 
Rhona är desperat och vill ha tillbaka tabletterna. Vanessa vägrar så Rhona går hem från festen. Marlon ser det och blir orolig men går på hennes ursäkter om att det varit en jobbig vecka.
 
Cameron får upp säcken ur gropen. Han mår inte så bra eftersom det luktar antagligen endel. Han släpar säcken och slänger ner den i gropen där de ska gjuta betong. (Fanns det en övervakningskamera uppsatt? Vad gjorde han egentligen jag uppfattade inte helt)
 
Debbie ringer efter Robbie som kommer rusande. Hon vill att han är barnvakt medan hon går ut med Kirk. Först vägrar han men sedan går han med på det efter att hon sagt att det bara är affärer det handlar om. Debbie lovar att de kan gå ut och fira när affären är avklarad.
 
Sean bjuder ut Belle till stan för att shoppa och äta hamburgare.
 
Dom vinner den sista utmaningen och det är att gå naken genom byn. Han överlåter uppdraget till Jude som tycker Ashley borde ställa upp. Ashley säger åt Declan som säger att Steve borde anta utmaningen. Det slutar med att Dan är den som springer ut.
 
Rhona pratar med Vanessa som också kommit hem från festen. Hon är orolig för att Paddy ska få veta om missbruket. Rhona lovar att hon vill sluta så Vanessa ger henne tabletterna igen.
 
Charity kommer hem till Debbie och ser Robbie där. Hon blir inte glad och när han säger att hon också sålt sig för pengar precis som andra så säger hon åt honom att sticka därifrån.
Debbie får sin sprit från Kirk men när han vill fortsätta kvällen så skyller hon på att Sarah är sjuk så hon måste hem. Charity ber henne att lägga av med dumheterna men Debbie försvarar sig att hon gör det för Sarahs skull och passar inte det kan hon glömma dem precis som Cain fått göra.
 
Festen börjar lida mot sitt slut. Bob tackar för alla bidrag och sedan får Brenda säga några ord. Hon tackar alla som hjälpt till men mest vill hon tacka Cameron fast han inte är där.
 
Cameron sitter i bilen och lyssnar av alla meddelanden på mobilen. Det är bland annat Brenda som ringt för hon är orolig för honom och Chas som är arg för att han inte säger var han är. Han startar sedan bilen och gasar för full för att köra in i ett träd i närheten. Efter en stund kommer en bil och Cameron får hjälp till sjukhuset. På morgonen frågar han personalen om de fått tag på Chas.
 
Val märker att Amy är ledsen fortfarande. Hon säger till Eric att de borde göra om lite på värdshuset och låta Amy ta det ansvaret för att få annat att tänka på. Eric är inte lika förtjust i idéen.
 
Nicola fortsätter att öva balett med Angel. Jimmy säger att deras dotter inte har den naturbegåvingen men då blir Nicola sur.
 
Polisen ringer Chas som skyndar sig till sjukhuset med Gennie. Chas är ångerfull och lättad över att han klarat sig trots olyckan. Cameron skyller på att en räv sprang över vägen så han krockade men när Gennie ifrågasätter var det hände så får hon inget svar.
 
Kirk kommer till Kings kontor för att lämna blommor till Debbie. Charity säger åt honom att sticka och lämna Debbie ifred. Robbie kommer precis dit och säger samma sak till Kirk. Han går då hem till Debbie och ger blommorna till Sarah. När de går ut ur huset möter de Robbie och Charity. Charity är rasande för att Kirk är kvar så hon skäller ut honom och Robbie hänger på. Kirk blir inte rädd för dem och plötsligt knuffar Robbie till honom. Kirk blir förbannad och åker därifrån men först gör han upp med Debbie om att ses snart igen.
 
Bernice får höra om Nicolas övningar med Angel. Hon råder sin syster att låta dotterna ta privatlektioner om de vill lyckas med att komma in på skolan. Steve hör det och lite senare säger han till Nicola att hans väns fru har en dansstudio så hon kan ge Angel några lektioner.
 
Val säger till Amy att de behöver bättre och rikare kunder till värdshuset så Amys nya jobb blir att ragga rikt folk för då får hon bättre bonus.
 
Chas och Cameron kommer hem från sjukhuset. Gennie frågar sin syster om hon fått reda på var det hände men Chas vill inte att Gennie fortsätter att snoka. När Chas sedan är ensam med Cameron frågar hon honom om han körde in i trädet med vilje. Cameron förnekar givetvis det.
 
Både Charity och Robbie försöker varna Debbie för Kirk, att han inte är att leka med. När Debbie är ensam med Robbie så säger hon att Kirk är lika farlig som han. Robbie påpekar då att hon kanske underskattar dem båda
 
Debbie ska lägga Sarah på kvällen men plösligt smäller det till utanför huset. Hon går och kollar och ser att en flaska är kastad mot hennes dörr. Debbie ser sig omkring men ser inte vem som kastat den. Bakom några buskar står Robbie och iakttar henne.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

TORSDAG: Hoppsan, trodde vi sett Kerry för sista gången..Men hon dök upp igen, ja var ska hon ta vägen? Bli uteliggare kanske..Hon har väl jobb på godis fabriken..? Men fult som attan att ljuga om graviditet...Jag tar för givet att det är en lögn eftersom hon dricker alkohol...Fast å andra sidan vet man inte med henne...Debbie, orkar knappt se människan...Jag har noll förståelse för vad hon håller på med...Och varför är Nicola så besatt om "rätt" skola??? Flickan är 4-5 år..? Som många sagt, den kommunala duger väl åt henne också...Nu hällde dom betong i bygget, antar att det var dit Cameron flyttade kroppen..Ska den dj....en komma undan?????

2014-09-25 @ 15:28:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0