Det var inte mitt fel

Alicia får en bukett blommor till kontoret men kortet som är med är undertecknat med "D". Hon tror att det är David som skickat dem så hon kastar buketten i soporna. När hon träffar David utanför butiken säger hon att det räcker inte med bara blommor för att hon ska må bättre men David förstår inte vad hon pratar om. Precis då kommer Dom på sin motorcykel så Alicia inser att det är han som skickat henne dem. Hon vill gottgöra honom för gårdagens misslyckade dejt så de bestämmer att de ska ses senare på middag.
 
Debbie tar nästan för givet att Cain ska passa hennes barn men han vägrar. När han ifrågasätter vad hon ska göra så säger hon inget.
 
Kerry och Andy kommer in på kaféet när Amy, Val och Victoria är där. Andy vill att Kerry ber Amy om ursäkt för örfilen men hon vägrar. Istället blir det nästan bråk mellan henne och Val eftersom tjafset fortsätter. Amy blir ledsen och går ut därifrån. Andy är på väg att följa efter men då säger Kerry att det är slut mellan dem om han går. Andy lyssnar inte på Kerry utan går ut efter Amy.
 
Rhona åker iväg till dr Abbott för att få mer medicin. Hon skyller på att hon glömt sina tabletter någon annanstans eller tappat dem, att det är därför hon behöver nya så snabbt efter förra besöket.
Paddy försöker få Vanessa att hitta nytt boende men hon är inte det minsta intresserad. De fortsätter att smågnabbas med varann. När Rhona kommer hem så får Vanessa henne på sin sida så Paddy får inte välja tv-kanal och dessutom ska han servera tjejerna kaffe.
 
Rishi försöker be Priya att tänka om angående David eftersom han tror att David är det bästa som hänt dottern.
 
Andy är ledsen för att Kerry inte tänker på Amy. Han pratar med Amy om saken och tillslut vill han bjuda henne på en drink på puben. De sitter och pratar länge och väl. Han tror dock fortfarande att Amy bara sagt allt om Kerry och barnen för att hon var svartsjuk. När hon märker att Andy slappnar av i hennes sällskap frågar hon om vad som hade hänt om han inte varit ihop med Kerry. Han kan inte svara på det eftersom han inte vill svika sin sambo.
 
Debbie ska träffa en kontakt till sprithandeln så hon behöver barnvakt. Hon går med barnen till Andy men det är bara Kerry hemma. Kerry är besviken på Andy som gått efter Amy så hon har börjat dricka sprit. Debbie märker att allt inte står rätt till men är så desperat efter barnvakt att hon lämnar barnen där ändå.
 
Kerry leker med Sarah och Jack, samtidigt som hon dricker en del sprit. Hon säger att hon vill gifta sig med Andy och bli den bästa styvmamman Sarah någonsin haft. Sedan säger hon till Sarah att gå upp och lägga sin lillebror. När hon blir ensam dricker Kerry lite till och tänder en cigarett trots att hon lovat Debbie att hon inte röker inför barnen. Kerry rasar ihop och svimmar av. Hon märker inte att Jack är ledsen och Sarah försöker väcka henne men inget händer. Sarah tar på sig Kerrys högklackade skor och går ut och ringer på dörren hemma hos mamma men ingen öppnar. Hon går då till puben för att se om någon är där som kan hjälpa henne. Medan Sarah är ute så börjar cigaretten att glöda på mattan och ganska snabbt börjar det brinna i huset.
 
Debbie och Robbie har sitt affärsmöte på Home Farm då ingen annan är hemma. Mannen flirtar rätt rejält med Debbie trots att han ska gifta sig om 22 dagar. Robbie försöker lägga sig i mötet men han får mest servera de andra två deras drinkar. När han tröttnar på det säger Debbie åt honom att gå därifrån. Hon blir då ensam med affärsmannen och hon säger att hon är redo att göra vad som helst, som att gå på casino som han lovat tidigare.
 
David är ledsen och rätt onykter men Eric lyckas ändå få honom att följa med till värdshuset för att hjälpa till att servera där. Tyvärr visar det sig att Alicia och Dom är där för att äta sin middag ihop.
 
Val upptäcker Sarah på puben. Hon undrar vad flickan gör där. Cain och Andy rusar ut när de hör vad som hänt. Amy följer efter dem för hon är trots allt orolig för sin mamma. De ser att huset brinner så de springer in för att hjälpa dem som är där inne. Cain hämtar Jack och lämnar över honom till Moira. Andy och Amy går in för att hjälpa Kerry men de har svårt att komma fram. Brandkåren kommer och tillslut får de ut Kerry.
 
Alla ute och välbehållna. Kerry vill inte följa med till sjukhuset för att kolla varför hon svimmat av. De går in på puben och Andy och Cain är rasande på henne för hon luktar sprit när hon passat barnen. Cain säger åt henne att aldrig mer gå nära hans barnbarn. Andy är vansinnig och nästan på väg att ta tag i henne men Dom, som är på puben med Alicia, kommer emellan och lugnar ner honom.
 
Bernice låter dem gå in i rummet bakom bardisken. Kerry börjar återigen skylla ifrån sig. Hon säger att Debbie skulle aldrig ha lämnat barnen med henne. Precis när hon säger att hon aldrig velat ha barn eftersom hon inte tycker om dem så kommer Amy in och hör det. Givetvis blir Amy ledsen så Kerry säger att det inte gäller henne. Amy får sedan Kerry att erkänna att hon lämnat Sarah och Jack ensamma när hon passat dem. Andy blir förbannad men Kerry kan inte förstå att hon gjort fel.
 
Andy gör slut med Kerry eftersom han inte orkar med henne för hon tänker bara på sig själv hela tiden. Kerry försöker tigga och be om att han ska ändra sig men tillslut måste hon inse att han inte gör det. Hon får panik när hon märker att hon inte har någonstans att sova i natt.
 
Kerry följer efter Amy som gått ut från puben. Hon vill sova hos dottern men Amy säger nej och ber mamman dra åt helvete.
 
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Nu missade jag nog något, vem dödade Seans hund?

2014-09-18 @ 17:29:46
Postat av: Agneta

Det vet man inte.

2014-09-18 @ 17:38:11
Postat av: Astrantia

Inte nog med att människor dör (mördas av Cameron), nu ska oskyldiga djur sätta livet till också, usch vad tråkigt - vad tillför det egentligen förutom olustkänslor? För ett tag sedan tyckte jag om serien men nu börjar jag tappa intresset pga långdragna intriger, ointressanta karaktärer (som Vanessa, Rhona, Robbie) och djur som dör :-/ Hoppas verkligen att det vänder snart!

2014-09-18 @ 18:46:41
Postat av: jackson

Nu är det litet VÄL mycket elände.

2014-09-18 @ 19:10:15
Postat av: Malin

Det är iaf inte tråkigt nu....

2014-09-18 @ 20:08:52
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: Madeleine

Astrantia, håller med dig i allt du skrev...

2014-09-18 @ 20:26:40
Postat av: ELIZA

Helt rätt!.. Skrivit mycket här tidigare, men nu vet jag inte vad jag ska tycka om allt...Skrivit en gång att jag längtar tillbaka till mamma Annies kök, när dom diskuterade hur många lamm dom fått och om det nya receptet på Kidney paj var gott..Men håller väl ställningarna vid tv:n, och hoppas att det ordnar upp sej, och lugnar ner sej ett tag..Lite vääl många historier på gång...

2014-09-18 @ 21:05:27
Postat av: ELIZA

Ps: Paddy sa att hunden blivit överkörd med dom skadorna..Synd om både hunden och Pojken som tyckte så mycket om den..

2014-09-18 @ 21:06:52
Postat av: Julia

Stenen Sean kastade genom fönstret hade blod på sig, så förmodligen är det väl någon person som gjort hunden illa :/

Jag personligen tycker serien är jättespännande just nu. Men håller med om att det kan bli lite för mycket emellanåt. Ibland vill man bara ha lite av det där vanliga vardagslivet från några av karaktärerna. Och lite mer glädje, eländet tar överhand.

2014-09-18 @ 22:24:24
Postat av: Andrea

Nån mer som tycker att Debbie och Robbie passar ihop? dem är lika på något sätt just nu.

2014-09-19 @ 00:39:42
Postat av: Andrea

I dagens avsnitt vinner David priset. Veligare kille får man leta efter Prya Alica nä Prya igen. suckkkkkk bara en långkörare bestämd dig någon gång!

2014-09-19 @ 23:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0