Vegasbröllopsplaner

Rishi har gett Gennie en bil som avskedspresent när hon slutar på fabriken. Nikhil få reda på det och han blir inte glad men säger sedan att så länge hon är nöjd så är han det med. Gennie träffar sedan Debbie och även om Debbie inte vill det så kommer Gennie att prata med Chas om Camerons hotelser.
 
Dan och Kerry är på kaféet. De pratar med Ali och Ruby om bröllopspresent till Bob och Brenda. Det visar sig att brudparet bara vill ha pengar till cancerforskningen. Dan tycker de ska ha en fotbollsturnering men efter förra matchen så är flera skadade. Kerry går till Home Farm och försöker få Declan till att sponsra något evenemang. Hon kommer på att de kan anordna en bordsfotbollsturnering. Declan är inte intresserad men när han sedan hör att Jai ska bli tillfrågad också så går han med på att skänka pengar. Megan tycker det är bra eftersom företaget måste synas på ett positivt sätt.
 
Victoria börjar flirta lite med Adam igen och låter honom bjuda på en drink. Medan de sitter och pratar med varann på puben så kommer Katie in och pratar med Andy. Katie vill inte att Andy säger något till Victoria om vad Adam gjort men precis då kommer Declan och Megan in. Declan kan inte hålla tyst utan han säger högt och tydligt att Katie legat med Adam. Victoria blir rasande och fruktansvärt besviken.
 
Chas fortsätter att planera bröllopet. Cameron visar inget större intresse men så får han ett sms från Debbie så han skyndar sig till henne. Han tror att Debbie ångrat sig men hon vill bara varna honom för att Gennie tänker skvallra.
 
Victoria kommer hem och där sitter Sandy, Edna och Betty i vardagsrummet och spelar sudoku. Hon är besviken och det gör att ilskan går ut över Betty. Victoria råkar säga att hon hatar henne. (Jag tycker Betty såg annorlunda ut mot vad hon brukar, har det hänt något månne?)
 
Gennie som ser Cameron stå nära Debbie på verkstan skyndar sig till Chas. Hon försöker varna sin syster för att det måste vara något på gång igen mellan Debbie och Cameron. Chas tror henne inte. Gennie säger då att hon måste tillbringa sista veckan innan bröllopet med att lyckas övertala Chas till att inte göra sitt livs misstag.
 
Belle och Lisa kommer hem efter minisemestern. Belle verkar mycket gladare och berättar för Zak att hon tänker plugga till läkare eftersom allt det som hänt henne och Sarah fått henne att inse vad läkare gör. Zak blir givetvis mycket stolt. Precis då kommer Charity på besök och hon råkar nämna Debbie. Lisa blir först riktigt förbannad när hon hör att Zak hjälpt Debbie men hon lugnar ned sig när Zak berättar att han inte kan vända sitt barnbarn ryggen när hon behöver hjälp. Han säger att han skulle ha blivit galen om han inte hjälpt henne.
 
Kerry och Dan kommer till kaféet. Amy sitter där med Victoria, Eric och Val. När Kerry kan visa upp affischerna för fotbollsturneringen så är hon väldigt stolt. Amy har ändå ingen lust att delta. Sean kommer in och han vill inte heller vara med och spela bordsfotboll så länge Kerry är i närheten.
 
Chas vill att Cameron åker till Jersey för att prata med barnen om bröllopet och samtidigt kan han ordna med skilsmässopapprena. Hon frågar honom även om han pratat med Debbie om bröllopet. Cameron svarar att han inte har det men han är inte orolig för hur hon ska ta det eftersom hon antagligen kommit över honom. Chas stoppar sedan Debbie när hon kommer gåendes utanför puben. Hon berättar att de ska till Vegas för att gifta sig men Debbie säger att hon inte bryr sig.
 
Victoria försöker be Betty om ursäkt för det hon sagt men Betty är så förolämpad att ett vanligt förlåt inte räcker. Diane föreslår att Vic ska bjuda Betty på en egenhändigt lagad middag. Det gör att Victoria lagar till en paella med lite hjälp av Marlon och bjuder Betty. Val som haft vägarna förbi puben passar på att våldgästa middagen. Amy ställer upp, dock med vissa protester, med att hjälpa Victoria att servera maten. Betty smälter efter en liten stund och hon tycker om maten så hon äter en hel del. Tyvärr så blir hon illamående och spyr på toaletten. Det gör att hon anklagar Victoria för att ha gett dålig mat. Vic försvarar sig med att Betty bara ätit förmycket men då blir Betty återigen förnärmad och sur så hon går därifrån.
 
Cameron söker upp Debbie. Han tror fortfarande att hon vill ha honom tillbaka. Debbie säger åt honom att lämna Chas men han tänker inte göra det förrän Debbie lovar att de två kan bli ihop igen. Hon säger åt honom att hon inte vill ha honom eftersom han förstört hennes liv och hon vill inte utsättas för det mer. Debbie säger att om han inte låter henne vara ifred så kommer hon berätta för Chas och då kommer han att förlora henne också. Cameron tystnar, sedan går han därifrån.
 
Gennie kan inte släppa tanken på Cameron och Debbie. Nikhil blir irriterad över att hon inte tänker mer på värdshuset och det som måste göras där. Gennie går till fabriken för att låtsas hämta sin favoritpenna men när Rishi går ut från kontoret så skyndar hon sig att ta en minibandspelare ur en skrivbordslåda.
 

Kommentarer
Postat av: Pandora

Ojojoj! Nu är Cameron rökt!! Hoppas att kräket försvinner för gott, även fast han är ganska så snygg! Gennie kommer dessutom att få bli hjältinna för en gångs skull istället för att som vanligt porträtteras som ett överkänsligt våp!=D

2014-10-30 @ 12:45:03
Postat av: Jonas

Gennie har väl aldrig framtställts som ett våp?

Cameron verkar ha svårt att bestämma sig: blir det pest (Debster) eller kolera (Chastity)?

Skönt att Tinkerbelle verkar ha kommit ur den värsta fjortiskrisen.

Jag är dock fortfarande chockad över Paddys förvanling från helylle till svin.

2014-10-30 @ 13:07:34
Postat av: Jackson

Jaaaaa, blir det total undergång för både Debbie och Cameron nu? Är hon verkligen kär, eller lägger hon endast ut en snara för honom?

2014-10-30 @ 13:23:47
Postat av: Ylva

Mkt spännande nu tycker jag! Kul att Kerry slog hopplösa Robbie på truten:)

2014-10-30 @ 15:37:49
Postat av: Flicka

Tack så hemskt mycket för att du uppdaterar vad som händer så bra :-) jag har följt hem till gården under föräldraledigheten, men har nu börjat jobba o saknar programmet!
Blev så glad när jag hittade den här bloggen :-)

Tack tack!!

2014-10-30 @ 15:47:08
Postat av: AnnaS

Åh gud vad spännande! Hur ska Gennie klara sig därifrån? Kommer hennes mobil att ringa eller den där inspelningsgrejen kanske piper när minnet är fullt? Kan inte tänka mig att det slutar helt smärtfritt med att Cameron åker fast.

2014-10-30 @ 17:00:03
Postat av: Jackson

Vansinnigt spännande, men hur skall Chas reagera???

2014-10-30 @ 19:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0