Tacklingar och tablettberoende

Brenda vill skynda på för att ordna hedningsbröllopet eller handfästningsritualen som de kallar de så hon hinner med allt innan hon tappar sitt hår. När Gennie tycker att hon ska lugna ned sig så kommer Brenda på att det kanske är lika bra att raka av sig allt hår på en gång. Gennie får hjälpa henne men det tar emot. Tillslut lyckas hon ändå raka av håret. Brenda får en chock när hon sedan ser sig själv renrakad på huvudet.
 
David börjar träna inför fotbollen. Priya är inte speciellt glad över att han kommer att umgås med Rachel. Trots det så får David med sig Priya till att följa med för att titta på spelandet. Hon står och lyssnar på när Sam och Bob pratar om Alice och hennes svåra sista tid. Det gör att Bob får bråttom till Brenda för att visa sitt stöd. Priya upptäcker att hon kan ge Sam lite uppmärksamhet för det stör Rachel. Rachel blir rasande och inte blir det bättre när David råkar tackla henne så hon ramlar. Efter ett litet tag så ger hon igen, hon tacklar David som då blir liggandes. Priya blir jätteförbannad och rusar in på planen och skäller på Rachel.
 
Bob vill träffa Brenda men hon vill inte visa sig för honom. Hon känner sig inte så fin i sin peruk. När hon går runt utan peruken hemma så råkar Rodney komma hem tidigare än hon väntat sig. Hon skäms men han tar det med ro och talar om att hon ska kunna känna sig avslappnad utan peruken när hon är hemma.
Bob som inte får träffa henne säger till Gennie att han tänker också raka av sig sitt hår för att visa Brenda sin sympati. När Brenda får höra det blir hon rasande och skyndar sig hem till honom för att stoppa honom. Hon säger att han ska inte se ut som alla andra gubbar i hans ålder så han ska ha håret kvar. Det slutar med en stor kyss.
 
David är på puben efter matchen. De andra är också där. Priya är inte speciellt glad och inte blir det bättre när David vill att de äter middag ihop med Rachel och Sam men hon går tillslut med på det. Middagen blir inte alls som David tänkt sig. Rachel och Priya tjafsar med varann medan Sam försvarar Priya för att hon bara varit trevlig mot honom. Han blir till och med så förbannad att han anklagar Rachel för att vara den som förnedrar honom inför de andra, inte Priya.
 
Vanessa får rådet av Moira att polisanmäla sin vän som missbrukar, bara för att man kan inte hjälpa någon som inte vill ha hjälp. Moira märker att Vanessa verkar ha djupa känslor för vännen men det förnekar Vanessa.
När Vanessa kommer till kliniken får hon reda på att det varit inbrott. Givetvis blir hon misstänksam och börjar ställa frågor. Rhona får svårt att försvara sig så hon blir irriterad istället. Pearl är den som får skulden för att hon inte låst dörren till kliniken ordentligt även om hon säger att hon gjorde det, helt säkert. Paddy blir förbannad när han får veta att försäkringen inte täcker det som hänt. Rhona säger att hon sov när inbrottet var så hon har varken hört eller sett något.
 
Laurel får veta om inbrottet. Hon tror att det kan ha ett samband med det som hände henne men Marlon tror inte det är så. Det gör att Laurel blir förbannad på honom som inte stödjer henne, tycker hon.
 

Pearl tar på sig skulden och säger upp sig från jobbet på kliniken. Vanessa försöker få henne att stanna kvar men hon får inget stöd av Paddy eller Rhona. När hon sedan får tillfälle så letar hon runt i Paddys och Rhonas hus. Rhona som börjar få abstinens får panik när hon inte hittar sina undangömda piller. Hon blir rasande när hon inser att det är Vanessa som hittat dem. Rhona anklagar Vanessa för att vara orsaken till hennes missbruk, Vanessa ber om ursäkt och säger att hon ville bara väl. Tillslut ändrar Rhona taktik, hon blir ledsen och ber Vanessa om ursäkt istället. Hon vill att allt blir som förr...
 
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Jag förstår att sjukdom är jobbigt, och i synnerhet cancer, men börjar bli tämligen less på det nu...Och Rhona, kan det bli punkt där också..? Och hur det svänger, Laurel med sin baby röst fick helt plötsligt luft i lungorna..Och nääär ska Alex mördare avslöjas...Var finns det några ljusglimtar? ..Hmm... Finns inga...Skulle inte David och Prijja gifta sej..? Vill ha något kul att se fram emot!!!!

2014-10-23 @ 22:39:48
Postat av: TinaV

Eliza, jag har också förståelse för att cancer är en vanlig sjukdom, men för mig som mist både nära anhörig och båda mina svärföräldrar i cancer är det jobbigt att se varje dag i HTG, det är hela tiden någon ny som drabbas och det ger mig lite ångest när jag tittar.
Jag har sagt det tidigare att jag önskar det blev mer kärlek, bröllop, bebisar, nya roliga människor, nu är det bara hat, ilska, sjukdom och mord.

2014-10-24 @ 08:05:09
Postat av: Jonas

En sådan fruktansvärd människa Paddy har blivit sedan han blev ilag med den hemska Rhona. Från seriens mest sympatiska karaktär till ett riktigt ärkesvin.

Laurel brukar knappast vara skarp, men just nu är hon dummare än någonsin.

Även fast jag uppskattar både Priya och Rachel är bråket dem emellan löjeväckande.

Med detta sagt: ändå kollar jag med glädje, även om jag ibland saknar glimten i ögat från förr.

2014-10-24 @ 08:28:44
Postat av: Ylva

Otroligt vad nästan alla ljuger/undanhåller sanningar för varandra. Bröllopsplaner, tablettmissbruk och nu Laurel som får Paddy att hålla tyst för Marlon om hennes försök att lösa den här överfallshistorien. Är Vanessa kär i Rhona?

2014-10-24 @ 14:04:38
Postat av: jackson

Jag har länge trott att Vanessa är kär i Rhona. Nu hoppas hon väl att de skall åka iväg på SPA tillsammans, så att hon får Rhona för sig själv.

Ja, vad alla ljuger, bråkar och har sig. Litet harmoni och lycka vore inte så dumt, som omväxling.

2014-10-24 @ 17:08:02
Postat av: irene

varför är Priya o Rachel ovänner ??? något som jag missat :O

2014-10-25 @ 10:12:33
Postat av: AnnaS

Irene: Priya tror ju att Rachel fått barn med Rishi, vilket tydligen är det värsta som kan hända i hennes värld!
Men som nån skrev tidigare, det är ju konstigt att Rishi tycker att det är värt allt det här för att skydda Jai! Och tänk när sanningen kommer fram...

2014-10-25 @ 11:30:31
Postat av: Madeleine

Rishi skyddar Jai så inte Charity ska få nys om Archie för då förlorar Jai allt och katastrof...
Charity fd fnask, intrigerande, manipulerande, iskall och kriminell...att förlora henne vore väl det bästa som kunde hända..

2014-10-25 @ 12:22:43
Postat av: Julia

Ja, jag förstår då inte hur Rishi tänker. Förlora sina barn för att Jai's förhållande inte ska ta slut? De har redan haft en massa problem så hur bra förhållande har de egentligen? Charity var ändå ärlig med sin otrohetsaffär och där hade Jai sin chans att berätta sanningen men tog den inte. Det kommer kosta honom förhållandet en dag vilket det kanske inte hade behövt göra om han varit ärlig.

Rhona-historen är verkligen långdragen och tråkig. Vet att en del haft svårt för henne redan innan, men nu tycker även jag att hon enbart är störig. Tror även jag att Vanessa är kär i Rhona. Undrar hur det kommer sluta. Överdos? Vanessa närmar sig henne och Rhona backar vilket får Vanessa att bli sårad och berättar för Paddy om hennes missbruk? Någon kommer på de när de delar tabletter? har flera teorier, men hoppas mest att något ska hända så man slipper denna storyn snart ..

Tror Brenda och Bobs bröllop kommer bli en ljusglimt. För är nästan helt säker på att det kommer ske eftersom de båda vill gifta sig med den andra :)

2014-10-25 @ 21:01:56
Postat av: Julia

Förresten borde Rachel tänka till, för även hon har ljugit för Sam om vem barnets pappa är och det tror jag inte han tycker är ok.

2014-10-25 @ 21:04:15
Postat av: Lena

Undrar vad det är för tabletter Rhona äter. Från att vara totalstirrig blir hon lugn o fin bara genom att stoppa in dom i munnen. Verkligen snabbverkande
Löjligt.

2014-10-26 @ 00:21:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0