Singel- och bitterkväll

Brenda, Bob och Dan åker iväg med helikoptern till den andra festplatsen. Bob blir väldigt överraskad när han ser hur fint de dekorerat stället och alla finklädda vänner som står och väntar. När han säger att han älskar Brenda precis som hon när tar hon av sig peruken. Bob får chansen att byta om innan det är dags. Gennie sjunger Beatleslåten "I wanna hold your hand"
(Är det hon som sjunger på riktigt, någon som vet?) Sedan ska hon hålla i ceremonin men får svårt när hon brister ut i gråt hela tiden. Det är väldigt fint och romantiskt. Nikhil hjälper henne när det blir för känslomässigt.
 
Laurel övertalar Marlon till att gå på bröllopsfesten för hon klarar sig själv hemma. Tyvärr så får hon svårt att koppla av utan hon hör konstiga ljud utifrån så tillslut ringer hon Marlon som får skynda sig hem eftersom hon tror att någon är utanför huset.
 
Chas får höra av Diane att Bernice inte alls behövde passa Gabby eftersom flickan är i skolan, så Cameron stannade kvar på puben för andra orsaker.
 
Charity är på puben med Debbie och hon pratar om att flytta hem igen. Cameron står och stirrar på Debbie hela tiden. När Charity gått går han fram till Debbie. Hon låter honom förstå att hon inte är intresserad av honom, inte på något sätt.
 
Gennie lägger märke till att Cameron går fram till Debbie för att prata om något. Hon ser att Debbie inte blir så glad över det.
När Chas kommer så säger Cameron att han misstagit sig om vilken dag det var Bernice behövde hjälp.
 
Sean kommer in på kaféet som är stängt och ser att Kerry och Dan står och kramas. Kerry går iväg och Sean talar om att han tycker Dan ska göra slut med Kerry. Han vill inte att hans pappa ska bli utskrattad i byn igen.
 
Bröllopsfesten fortsätter på puben. David frågar om det är försent att ordna en handfästningsceremoni med Priya istället för ett pråligt bröllop. Priya går givetvis inte alls med på det.  När det är dags för Brenda att kasta brudbuketten bakom ryggen så står Chas, Priya och Kerry redo. Det blir Chas som kastar sig för att fånga buketten.
 
Nikhil ber David om ursäkt för att han lämnar jobbet i affären utan uppsägningstid. =)
 
Efter festen går Nikhil och Gennie hem. De stannar till utanför värdshuset för att se på det som ska bli deras. Gennie erbjuder sig att skjutsa honom till jobbet nästa dag. Nikhil svarar att det bara är tvärs över gatan men Gennie vill ta en längre tur. Det är hennes sätt att tala om att hon klarade uppkörningen. Nikhil gratulerar henne men undrar varför hon inget sagt.
Gennie berättar sedan om sin oro för Debbie eftersom Cameron verkar hänga efter henne.
 
Victoria och Diane står i köket och pratar. Victoria är besviken över att inte ha en pojkvän, över att få Nikhil som chef och att Diane ska resa snart. Precis då kommer Chas in överlycklig med brudbuketten i handen. Cameron som sitter vid bordet blir förvånad. Diane skrattar och säger att nu får det vara slut med bröllopslycka för ett tag, nästa helg kommer hon att anordna en kväll för bittra singlar.
 
Dan och Kerry går ut på stan efter festen. När de vaknar nästa dag har de varsin tatuering på fotsulan, ett halvt hjärta var och texten  "I love Kerry/Dan"
 
Bob och Brenda vaknar på värdshuset där de tillbringat bröllopsnatten. De är mycket nöjda med hur fint de fått det när de varit där. Bob berättar sedan att han vill att de reser bort några dagar, även om det bara är till grannbyn.
 
Val och Eric ska åka till Portugal för att kolla på det Amy och Victoria sett under deras resa. De säger åt Amy att inte skrämma iväg Nikhil från värdshuset för isåfall kanske han ångrar sig och inte vill köpa stället.
 
Chas bokar in ett Las Vegasbröllop för henne och Cameron. När han får veta det blir han inte alls glad. Chas märker hans besvikelse men hinner inte säga så mycket eftersom han sticker iväg till stormarknaden för att handla.
 
Debbie får veta att Chas och Cameron ska gifta sig i Vegas. Hon låtsas som om hon inte bryr sig när Charity berättar det men sedan söker hon upp Cameron och är rasande på honom. Hon är besviken över att han säger att han älskar henne ena stunden men i nästa ska han gifta sig med Chas. Debbie rusar iväg och vill inte alls lyssna på Camerons bortförklaringar.
 
Diane berättar för Andy och Victoria att hon kommer att stanna kvar i byn trots allt.
 
Det gör att Cameron kommer till Kings kontor för att prata med Debbie. Hon är inte intresserad men han förklarar att han gick tillbaka till Chas för att han hade skuldkänslor. Han menar att han alltid ställt upp för Debbie och hade varit kvar hos henne om han fått som han velat. Tillslut får Debbie nog och hon blir så förbannad att hon skrikande kastar ut honom från kontoret. Precis då kommer Gennie förbi och hon märker att Debbie är upprörd. Debbie vill inte prata med Gennie men Gennie envisas med att ändå vara kvar.
 
Cameron kommer hem. Chas ber om ursäkt för sina förhastade planer på att gifta sig i Vegas men hon trodde att det skulle vara rätt. Cameron svarar att givetvis har hon rätt, varför ska de vänta...
 
Charity kommer till kontoret och berättar att hon bestämt sig för att flytta hem igen. Hon ser inte att Debbie blir besviken men Gennie ser det. När Charity gått försöker Gennie konfrontera Debbie för hon märker att Debbie är rädd för Cameron även om hon inte erkänner det. Gennie vill att de berättar för Chas om att Cameron inte låter Debbie vara ifred för annars kanske något händer och då kan det vara försent...
 
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Något som var lite kul i avsnittet tycker jag: När Brenda tagit av sig peruken kom Kerry insnubblande och bad om ursäkt för att hon var sen och undrade var Brendas hår tagit vägen :)

2014-10-29 @ 09:32:06
Postat av: JH

Japp Gennie sjöng på riktigt! :) Skådespelerskan är musiker också. Det lär han som spelar Nikhil också vara. :D Tror ni att hon som spelar Brenda rakade av håret på riktigt? Försökte se im det fanns linjer efter en sån där flintismössa men såg ingen. Det såg iaf väldigt äkta ut.

2014-10-29 @ 10:01:46
Postat av: Angelica T

Hon som spelar brenda rakade av håret på riktigt. Har sett bilder när hon står framför en spegel och rakar av håret. Bilden fanns på en emmerdale spoiler instagram som inte finns längre, så kan tyvärr ej länka bild :(

2014-10-29 @ 11:35:32
Postat av: Linn

Laurel stannade hemma och för att koppla av skulle hon se en film med antingen Gerard Butler eller "han den där på Grays anatomy".
Min tanke, när hon hörde ljud och blev så rädd, var att om inte ens Gerard Butler kan få henne att slappna av måste det vara illa ställt!!!! :)

Handfästningsceremonin var ingen laglig vigsel. Undrar om Bob & Brenda kommer att ha en laglig vigsel senare?

Ja, det var absolut Gennie som sjöng på riktigt under ceremonin. Har för mig att hon sjungit nån gång tidigare i serien också.

Jag tycker att Cameron verkar riktigt farlig nu. Både Chas och Debbie borde hålla sig långt borta från honom!

2014-10-29 @ 12:54:51
Postat av: Ylva

Tycker det är lite märkligt att Chas är så naiv ang Cameron. Vägrar lyssna på Gennie och planerar bröllop i Las Vegas. Men trevligt att Belle verkar ok och vettig igen.

2014-10-29 @ 13:38:55
Postat av: Vilde Kaj

En ulv har en mulv - det är vad jag har att säga om Chas.

2014-10-29 @ 15:04:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0