Levande hästar som släpper högar på gatan

Debbie märker vad hon precis gjort så hon drar sig ur och ger Cameron en örfil. De hinner precis sansa sig när Chas kommer in i rummet. Hon märker av den konstiga stämningen men förstår inte varför. Cameron skyller på att Debbie bara är förvirrad.
 
Moira ledsnar på att Andy kommer sent och för att han inte frågar om han får ledigt utan bara sticker iväg. Hon talar om för honom att hon inte kan ha det så här längre så han får minskat ansvar på företaget. Andy blir besviken givetvis eftersom han känner att han alltid ställt upp för henne, speciellt när John dog.
 
Steve möter Nicola ute på gatan. Hon talar om för honom att han kan inte bara gå och betala hennes räkningar hur som helst. Steve säger att hon förtjänar att bli bortskämd och när inte hennes man klarar av det så måste någon annan göra det. Nicola blir förtjust och börjar prata om en väska hon sett. Steve svarar att den är hennes.
 
Diane som hämtat Sarah och Jack ser hur Nicola och Steve står tätt intill varann och pratar. När hon kommer in blir hon förvånad över att Debbie är hos henne i rummet bakom puben. Debbie passar på att sticka med sina barn när Diane går in till pubdelen av huset.
 
Declan kommer hem något onykter tillsammans med de båda tjejerna. Han blir besviken när bara Nicola är kvar på kontoret och inte Katie. Tjejerna blir imponerade av Declans stora hus och ännu gladare när han lovar dem fri tillgång till alla utrymmen på festivalen, även bakom scenen. Katie kommer till kontoret och ser dem. Hon inser på en gång att detta är Declans hämnd så hon talar om det för tjejerna. Declan och Katie börjar bråka och tjejerna smiter ut. Katie kastar sina ringar på Declan och säger att hon hatar honom. När Declan berättar det för Megan ser man hur ledsen han är över att hon sa så. Megan talar om för Declan att glömma Katie eftersom hon aldrig kommer att komma tillbaka till honom.
 
Sandy går på bibelstunden i församlingshuset. Han somnar men vaknar till efter ett tag. Edna, Ruby, Amelia och några andra okända bybor diskuterar bibeln tillsammans med Jude. Sandy skyller på att han måste på toa så han får låna nyckeln av Jude. På vägen till toaletten fastnar Sandy vid skåpet med nattvardsvinet, som han inte kan låta bli.
 
Diane upptäcker att Debbie stuckit. Cameron erbjuder sig direkt att följa efter Debbie för han kanske kan hitta henne. Chas vill också följa med men Cameron lyckas övertala henne att hålla sig hemma. Cameron garderar sig med att säga att Debbie mår så dåligt att hon kanske till och med kommer att anklaga honom för att ha kysst henne. Givetvis säger Chas att det skulle vara helt orimligt. Han åker till flygplatsen och lyckas precis komma i tid för att se när Debbie ska checka in. Cameron ber henne att stanna kvar, för barnens skull och för hans. Debbie är först tvär men sedan ändrar hon sig.
 
Sandy kommer in på puben och börjar prata om hästar han sett ute på gatan. Edna, Pearl och Jude tror att han yrar men det visar sig att Katies hästar springer runt i byn. Hon får sedan syn på hästarna och Adam hjälper henne att samla ihop dem. Han låter henne ha hästarna på Bartons gård istället för på Home Farm.
Moira får reda på det och tycker han gjorde det bra så hon ger honom mer ansvar och därmed högre lön.
 
Andy är rasande när han kommer till puben efter att fått höra att Debbie tagit barnen och stuckit. Plötsligt kommer hon tillbaka. Cameron säger att Debbie ångrat sig och nu är hon här, det hade inget med honom att göra. När Chas sedan blir ensam med honom så inser hon att han ljugit och hon undrar varför han velat få Debbie att ändra sig. Cameron svarar att han bara ville hjälpa Andy som riskerade att förlora sina barn.
 
Katie kommer in på Home Farm och hon är rasande för att Declan släppt ut hästarna. Han är besviken på henne och han säger till henne att kontraktet är brutet så hon kan göra som hon vill. Sedan river han sönder kontraktet framför näsan på henne. När Katie gått tar Declan sin ring och kastar i soporna.
 
Bernice är besviken över att Steve inte lyckats charma Diane så de kan köpa puben så hon säger åt honom att försöka igen. När Steve sedan pratar med Diane så frågar hon honom rakt ut om vad han tycker om Nicola. Steve svarar snabbt att han älskar henne, för vem gör inte det eftersom hon är smart, trevlig och attraktiv. När Diane inte får ett "bättre" svar så går hon till Nicola och frågar vad som sker mellan dem. Nicola erkänner att hon fått pengar av honom men att de har inte en affär ihop. Hon vill inte att Jimmy och Bernice får reda på det.
 
Rhona börjar nalla från de piller hon lagt i spargrisen. När Vanessa kommer så ber hon om fler tabletter. Vanessa vill följa med Rhona till ett möte med stödgruppen men Rhona svarar att det går inte alls. Sedan vill Vanessa minska dosen för Rhona. Det kan inte Rhona protestera mot så hon håller med om att det är bra. Rhona håller sedan utkik efter posten. Hon frågar Pearl om den kommit. Pearl som är nyfiken frågar vad det finns i alla paket som kommer till Rhona. Hon får då veta att Rhona beställt böcker och leksaker från utlandet till Leo.
 
Charity rusar in hos Moira på gården för att berätta för Cain om vad Debbie tänkt göra. Zak som hör det blir ledsen och går iväg. Cain säger att han inte kan göra något för Debbie lyssnar ändå inte på honom men han söker ändå upp Debbie för att tala om att Zak mår dåligt av att ha blivit utnyttjad av henne. Han varnar Debbie för att förstöra ännu mer för Zak.
 
Declan kommer in på Kings kontor för han är förbannad över att några byggnadsställningar inte blivit levererade. Han skäller på Charity som själv åker iväg och hämtar dem vid tillfälle. Jai blir besviken för han tycker Charity är alldeles för snäll och charmig mot Declan.
 
Steve ser Nicola på puben och hon berättar att Diane vet om att hon lånat pengar av honom men att hon inte kommer att skvallra för Bernice. Steve frågar Nicola om hon kan hjälpa honom med en affär som han ska genomföra. Nicola ska spela Steves assistent och låtsas som om fler är intresserade av ett objekt han ska sälja. Nicola tackar ja till det tillfälliga jobbet eftersom hon känner sig smickrad av att han ville ha henne och inte Bernice som assistent.
 
Debbie pratar med Cameron och hon hotar med att berätta för Chas om kyssen. Cameron är självsäker och säger att hade hon velat säga något hade hon redan gjort det men för att hon ska få chansen igen kommer han att säga till Chas att gå över till Debbie.
Chas går till Debbie på Camerons inrådan. Debbie säger inte så mycket först men börjar sedan fråga om varför Cameron gjort som han gjort. Plötsligt säger hon till Chas att gå därifrån så Chas går hem och berättar att det var en dålig idé att försöka prata med Debbie. Hon är dock glad över att Cameron verkligen försöker få dem att må bra.
 
Cameron kommer hem till Debbie. Hon försöker få honom att gå därifrån men han tror inte att det är vad hon vill så han blir kvar. Det slutar med att de har sex med varann. Efteråt frågar han vad som händer nu mellan dem men Debbie vill inte att det ska fortsätta så hon talar om att det var bara lite sex för henne, inget annat. Cameron svarar att han är övertygad om att det betyder mycket mer för henne...
 
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Är Steve nästa byspykopat? Nicola som vill verka vara smart businesskvinna borde fattat att det var idiotiskt att låna av honom

2014-10-21 @ 21:55:41
Postat av: hhhhhj

Tisdagens avsnitt när kommer det?

2014-10-22 @ 08:24:34
Postat av: jackson

Jag tycker att det riktigt lyser opålitlighet om Steves slemmiga face. Usch!

2014-10-22 @ 08:36:22
Postat av: Stina

Steve verkade ju ok när han kom till byn, men nu börjar man undra vad han har för sig. Katie som var en av mina favoriter tidigare tycker jag sämre och sämre om. Är hon kanske också på väg ut ur serien?

2014-10-22 @ 09:23:14
Postat av: jackson

Edna var min favorit idag. Cool!

Jag tyckte också att Steve verkade - misstänkt - sympatisk när han dök upp i början av serien. Däremot fick jag direkt antipati för lilla hustrun, som jag enbart hade hört talas om tidigare.

2014-10-22 @ 18:06:55
Postat av: jackson

Edna var min favorit idag. Cool!

Jag tyckte också att Steve verkade - misstänkt - sympatisk när han dök upp i början av serien. Däremot fick jag direkt antipati för lilla hustrun, som jag enbart hade hört talas om tidigare.

2014-10-22 @ 18:06:56
Postat av: jackson

Sorry, datorn skojade bestämt med mig.

2014-10-22 @ 20:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0