Ingen kan avslöja något om oss

Katie och Declan fortsätter att bråka. Hon är förbannad för att han inte har något samvete och han försvarar sig med att han endast gjort saker och ting för att de ska ha det gott ställt, för att de ska kunna leva ett liv i lyx och för att de ska kunna fokusera på IVF-behandlingen så småningom. Katie svarar att hon inte vill ha barn med någon som gömmer ett lik.
 
Kerry vaknar på morgonen dagen efter fyllan. Hon är tacksam för att Dan ställer upp för henne hela tiden och han är den ende som hållt upp hennes hår när hon mått dåligt. När Dan säger att han vet hur det är att ha det jobbigt blir hon först förvånad men när han berättar om fd frun som blev lesbisk och om äktenskapet som inte ens varade till bröllopstårtan så inser hon att han inte haft det så lätt han heller. Det gör att hon börjar se på honom med andra ögon. Plötsligt kommer de varann väldigt nära och de börjar kyssa varann även om Dan tvekar och säger att det är nog inte så smart. Det tar inte lång tid innan Kerry leder upp Dan till hans sovrum.
 
Rhona försöker få tag på Vanessa för att få en dos piller men Paddy säger att Vanessa har flera arbetsbesök kvar. Han tror att Rhona har ont efter pilatesträningen. Paddy ger henne sedan paketet hon fått med posten.
Så fort Paddy gått ut ur rummet kastar sig Rhona på paketet, sliter upp förpackningen för att få tag på en tablett. När Paddy kommer tillbaka ser han Rhona sitta på soffan, nu verkar hon må mycket bättre. Han ser en liten kartong liggandes på soffan och han blir nyfiken. Rhona skyndar sig att ta undan paketet men Paddys nyfikenhet tar över. Hon blir tvungen att låtsas att det är en födelsedagspresent till honom så därför får han inte titta i den. Vanessa kommer hem och Paddy går ut ur rummet. Hon ger Rhona en tablett men Rhona tar den inte på en gång. Vanessa tror att Rhona mår bra efter att ha varit hos stödgruppen. När Vanessa inte ser lägger Rhona tabletten i en spargris.
 
Gemma kommer in i klassrummet och får syn på att Belle skrivit taskiga saker om henne på svarta tavlan. Hon blir förbannad och plötsligt blir det slagsmål så läraren får ta med sig flickorna till rektorn. Zak och Lisa får komma dit för att prata med rektorn som är orolig för Belle som inte bara hamnat i bråk utan hon har dålig attityd också. Belle bryr sig inte utan fortsätter att vara kaxig. När de kommer hem så lyssnar hon inte alls på sina föräldrar. Dom kommer dit och han är rasande eftersom Gemma mår så dåligt. Han säger att han ska göra allt för att få bort Belle från skolan.
 
Chas kommer till Home Farm för att prata med Katie. Hon märker den dåliga stämningen mellan Katie och Declan. Katie börjar berätta om hur illa det är mellan dem och då tror Chas att hon vet om otroheten. Hon blir lättad när Katie säger att det gäller jobbet och plötsligt får Chas bråttom därifrån.
 
Cameron får beslut från sin exfru om att han inte får ha någon som helst kontakt med sina barn. När Chas kommer hem så berättar hon hur lättad hon är över att Katie inte pratade om Declans otrohet men precis då kommer Katie dit. Hon har insett att Chas vet något som hon inte berättar. Chas förnekar det först men Katie säger att hon känner Chas så väl att hon vet att det är något. Katie lyckas få Chas till att berätta att Declan legat med Charity. Först blir Katie jätteledsen och besviken men sedan samlar hon kraft för att tänka ut en hämndplan.
 
Bob plockar i ordning i köket på morgonen och han är glad över att Kerry verkar ha flyttat eftersom hon inte legat på soffan under natten. Dan kommer ner och strax efter kommer även Kerry ner. Bobs glädje blev inte långvarig. När han senare på dagen ser Kerry säger han åt henne att hitta annat boende och inte utnyttja Dans snällhet.
Kerry träffar Dan och hon nämner att det kanske inte var så lyckat det som hänt och att hon kanske borde flytta. Dan som är på strålande humör får henne att ändra sig och de bestämmer sig för att fortsätta ses.
 
Chas och Cameron ska till banken för att få klart med lånet men plötsligt ändrar sig Cameron eftersom han måste spara pengar för att kämpa för sina barn. Chas säger att hon förstår och när hon pratar med Gennie så förklarar hon att hon måste ställa upp för Cameron nu när han behöver stöd precis som han hjälpte henne när hon satt i fängelse.
 
Debbie ber Dom att hjälpa henne få undan spriten eftersom socialtjänsten ska komma och kolla henne. Dom vägrar eftersom han har tillräckliga problem med sin dotter. När Debbie sedan kommer till puben med barnen och Andy så får Cameron en stor kram av Sarah. Andy säger inget och Debbie ser mest besvärad ut men säger inget hon heller. Hon vet att Cameron fått problem med sin exfru angående hans barn.
 
Declan och Megan har en stor tillställning för sponsorer till festivalen. Katie som bjudit dit Jai och Charity håller masken till att börja med men när alla är samlade så håller hon tal om sin svekfulla man som haft sex med sin bästa väns fru. Hon kastar sedan champagne på Charity. Megan och Declan skyndar sig att få ut alla företagare för att forsätta tillställningen utomhus.
 
Jai och Charity går hem. De är nära att bli ovänner eftersom såren rivits upp igen. De bestämmer sig för att lägga allt bakom sig och fortsätta som förut. Charity säger att det är skönt att ingen kan avslöja något om dem i alla fall. (Tur att hon inte ser Jais ansikte just då)
 
Katie är så ledsen och besviken att hon lämnar Declan trots att han försöker be om ursäkt och tala om att det som hände inte betydde något. Megan säger åt Declan att gå efter Katie eftersom hon vet för mycket. Declan är förtvivlad och säger att det är hans minsta problem. Megan svarar att det kan han säga till polisen när de kommer för att hämta honom...
När Megan gått ut ur rummet så blir Declan så frustrerad att han välter modellen över festivalområdet.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Dom blir bara mer och mer obehaglig. En psykopat i vardande.

2014-10-11 @ 09:11:44
Postat av: Stina

Katie och Declean som var ett av mina favoritpar. Att ingen kan behålla en hemlighet i HTG. Jag gillade inte Katie när hon var tonåring men sedan hon började med ridstallet har hon mognat. . Hur länge skall Jai och Cameron behålla sina hemligheter. och "Adam har också blivit osympatisk, har han inte även tidigare kommit undan med något kriminellt, minns inte vad.

2014-10-11 @ 11:38:10
Postat av: Julia

Tycker det alltid varit något problem mellan Declan och Katie, så att det inte skulle hålla var väl inte så förvånande. Men efter hur hon blev efter olyckan har jag lite svårt att inte stå mer på Declans sida. Beror nog lite på att jag tycker att han är en bättre skådespelare än henne också. När han t.ex skrek att det är hans minsta problem, han låter mycket mer trovärdig än vad hon gör i sitt skådespeleri.

Stina, var det inte så att Adam försökte bränna inne Cain? var det inte han som tände på bilverkstan?

2014-10-11 @ 12:35:32
Postat av: AnnaS

Jag tycker inte att Katies hämnd var nåt vidare... I och för sig var det ju skönt att dom inte drog ut på det i flera veckor, men att avslöja för hans affärsbekanta att han varit otrogen känns som en dålig hämnd. Det påverkar väl inte hans affärer. Men ringer hon polisen om liket också kommer han att få problem på riktigt! Och då kanske Cameron äntligen åker fast också! (Fast egentligen, hur skulle dom kunna spåra liket till honom?)

2014-10-11 @ 13:36:28
Postat av: Madeleine

Jag har alltid tyckt att skådisen som spelar Katie är en av de sämsta i HTG...inte har det blivit bättre med åren heller, hon har väl varit med ca 15 år snart.
Kanske dem tror det räcker att se lite gullig ut, men jag är uppriktigt förvånad att exempelvis Viv, som var bra skådis och lite rolig iaf, tydligen blev ombedd att sluta...Hon som spelar vidriga Debbie är inget vidare heller men ibland glimtar hon till och gör jättebra scener, fast får en känsla av att Debbie är lite så i verkligheten med...

2014-10-11 @ 14:08:07
Postat av: Ylva

Undrar när/hur Charity får veta att Jai är pappa till Archie och vad som då kommer att hända. Och undrar fortfarande hur länge dom kan dra ut på dubbelmördaren Camerons story

2014-10-11 @ 15:56:31
Postat av: Andrea

Jo, Julia de var Adam som gjorde sakerna men de var Aaron som tog på sig skulden och åkte till Frankrike. Eller rättare sagt han bad Cain att säga att de inte var Adam som gjorde det.

2014-10-11 @ 16:11:04
Postat av: ELIZA

"Tur att ingen kan avslöja nåt om dem i alla fall" Oh shit, funderade.... Hmmm....Jaaa, Jai är ju pappa, Näääär ska det komma fram?? Och Cameron..Nääär ska det komma fram..?? Faaan, börjar bli liiite less på alla tvistningar som spelas upp, men inga lösningar i sikte...Men börjar tycka synd om Kerry.. Ingen vill ha med henne att göra , Ta henne för vad hon är...Säkert ett hjärta av guld, men allt blir så fel..Alkoholens fel..Och nu "offrar" hon sej på Dan.. Inget fel på honom, men inte kan vi väl tro på att hon blev kär i honom, helt plötsligt bara för att ingen annan vill ha henne..? Jag kan ha helt fel, när jag skriver så, men jag är kvinna och skulle aldrig hoppa i säng med någon jag inte har känslor för.. Vad tycker Ni andra ?

2014-10-11 @ 19:53:09
Postat av: Julia

Jag tror inte heller Kerrys känslor är äkta. Tycker synd om Dan för att han alltid faller för fel kvinnor. För enligt mig verkar han vara den mest stabila och okomplicerade mannen i byn. Kerry har jag svårt att tycka synd om. Som vuxen har man ett eget ansvar över sig själv och sina handlingar, hon har fått chanser med Amy men inte tagit dem utan istället lagt tiden på alkohol och män. Jag tror också hon är en god människa innerst inne, men min sympati får hon inte förrän hon slutar vara så egoistisk.

2014-10-11 @ 20:19:06
Postat av: Nisse

Denna Kerrys rollfigur är ju bland det mest vidriga och irriterande man sett! Synd att hon inte antingen brann inne, elle3r dog vid påkörningen, så hade man sluppit häxan!

2014-10-13 @ 14:15:00
Postat av: Ylva

Något som irriterar mej är att Cameron plötsligt blev dagens hjälte. Usch! Ska Debbie förlåta honom nu tro?

2014-10-13 @ 17:27:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0