Fulsprit

Bob är inte glad över att Dan är ihop med Kerry. Dan bryr sig inte eftersom han är nöjd med hennes sällskap. Ännu gladare blir han när hon säger att han kan göra det så komplicerat han vill mellan dem.
 
Charity berättar för Debbie om natten med Declan. Debbie blir rasande och känner sig ännu mer sviken. Hon tycker att mamman gjort precis samma sak som Chas, legat med sin väns sambo.
 
Chas och Cameron berättar för Diane att de inte kan köpa puben eftersom Cameron måste anlita en advokat för att kunna träffa sina barn. Diane blir givetvis besviken för köparna står inte i kö direkt och hon vill inte sälja till Bernice och Steve.
 
Katie har sovit hos Chas men sedan går hon till Andy för att prata med honom. Hon berättar lite av det som hänt och givetvis ställer Andy upp med husrum. Plötsligt dyker Declan upp hemma hos Andy. Han vill prata med sin fru. Andy går upp till övervåningen så de får prata ifred. Declan ber om ursäkt och sedan erbjuder han Katie en massa pengar om hon håller ut och stannar kvar i äktenskapet tills festivalen är avklarad. Det innebär då att de varit gifta i ett år och hon kan få hälften av pengarna, fast då kan hon inte gå till polisen för att anmäla vad han gjort.
 
Dom är tvingad att hjälpa Debbie att forsla bort spriten. De är vid ladan hos Dingles när Belle kommer. För att inte Belle ska se vad de gör så hoppar Dom in i skåpbilen. Debbie låtsas ha lastat skräp och hon säger åt Belle att gå därifrån. När Belle envisas med att hjälpa till säger Debbie att hon inte vill ha någon snorunges hjälp. Givetvis blir Belle jätteledsen.
 
Katie berättar för Chas att hon tänker låta Declan lida, hon vet något som kan förgöra honom. Chas försöker få Katie till att välja pengarna istället för hämnd men Katie lyssnar inte. Cameron står utanför och tjuvlyssnar.
 
Amy är besviken över att hennes mamma skämmer ut sig igen genom att vara med Dan. Hon hoppas att försäljningen av värdshuset går fort men Eric tänker inte sälja till ett vrakpris. (Kommer både Pollards och Diane vara kvar i byn för att de inte får sina verksamheter sålda?)
 
Belle har möte hos rektorn tillsammans med föräldrarna. Hon fortsätter att vara kaxig eftersom hon inte tycker hon gjort fel. Rektorn skickar ut henne för att prata med Lisa och Zak i enrum. Han säger att Belle måste visa sig ångerfull och be om ursäkt för det hon gjort för att få vara kvar i skolan. Zak och Lisa ber rektorn att tänka på att Belle behöver skolan. När de kommit överens om att hon ska få gå kvar så visar det sig att hon inte väntar i korridoren utan har stuckit.
 
Katie kommer till Home Farm för att prata med Declan. Hon berättar att hon antar hans erbjudande om pengarna men hon vill ha papper på det så hon inte blir lurad. När Katie gått så super Declan sig full. Han struntar i om Dom letar efter Alicia som är på möte i Harrogate. Megan talar om det för Dom som går därifrån. Hon säger sedan till Declan att inte göra sig ovän med alla eftersom han bara har henne kvar.
 
Belle som gömt sig i ladan hittar en låda med vodka. Hon tar en flaska och beger sig till byn. Sean kommer ut på gatan och ser henne. Han säger åt henne att tänka på Gemma som mår dåligt men det tänker inte Belle göra. När han ser hennes flaska försöker han få henne att inte dricka den. Belle gör givetvis som hon vill och super sig full. Hon möter Debbie som vill ta hem henne till gården men Belle vågar inte träffa föräldrarna. Debbie låter Belle gå hem till henne så länge. När Debbie kommer hem med Sarah hittar hon Belle avsvimmad och nedspydd. Debbie ringer ambulans medan Sarah springer ut för att hämta hjälp. Den första hon ser är Cameron som går in till Debbie men innan det säger han åt Dan att passa Sarah.
 
Cameron skjutsar Belle och Debbie till sjukhuset eftersom det går fortare än att vänta på ambulansen. Debbie ringer Zak och Lisa som kommer dit. Belle ligger nedsövd för att få kroppen att återhämta sig efter spritförgiftningen. Debbie väntar med Cameron i väntrummet. Hon inser att det är hennes vodka Belle fått tag på och hon fasar för att berätta det för Zak och Lisa. 
 
Läkaren berättar att Belle fått i sig en halv flaska vodka men borde inte ha blivit så sjuk som hon blev. Lisa och Zak är förbannade eftersom de inte vet varifrån spriten kommer. De berättar det för Debbie och Cameron. När Lisa och Zak gått in till Belle igen så säger Debbie åt Cameron att gå därifrån...
 
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Och, som oftast när Katie befinner sig i kris, söker hon sig till Andy. Jag har inte varit med i serien från början, men stod Katie och Andy en gång för länge sedan i begrepp att gifta sig och Katie bedrog då Andy med hans bror dagen före bröllopet? Antar att det inte blev något bröllop. Vet att brodern och Katie blev ett par. När blev Debbie gravid med Sarah? Katie och Andy gjorde ju ytterligare ett försök senare, men då var Andy otrogen med den lilla tjejen som jag har glömt namnet på. Han misshandlade henne och hamnade i fängelse. De gifte sig. Hon lämnade senare byn och Andy gick i terapi för sitt heta humör.

2014-10-13 @ 22:14:51
Postat av: AnnaS

Jag tyckte dagens avsnitt var konstiga. Kändes stressiga och annorlunda mot tidigare. Är det nya manusförfattare eller är det bara jag...?

2014-10-13 @ 23:09:54
Postat av: AnnaS

Jag tyckte dagens avsnitt var konstiga. Kändes stressiga och annorlunda mot tidigare. Är det nya manusförfattare eller är det bara jag...?

2014-10-13 @ 23:09:57
Postat av: AnnaS

Ojdå. Blev dubbelt där. Ursäkta!

2014-10-13 @ 23:11:20
Postat av: Andrea

Dem gifte sig ändå. Katie och Robert berättade om affären efter de hade gjort slut enligt wikipedia.

2014-10-13 @ 23:13:20
Postat av: Andrea

Katie och Andy gjort slut alltså.

Andy böjd sen in Debbie och Cain för att bo hos honom. Debbie klängde över Andy. De blev sen ett par i hemlighet. Debbie var ung då typ 16 år tror jag kanske 15 till och med. När Cain fick reda på det så förbjud han förhållandet och de gjorde slut.

Andy började dejta Ty Glaser istället men gjorde slut med henne när han fick reda på att Debbie hade fått hans barn.

2014-10-13 @ 23:20:19
Postat av: Andrea

Han återvänder till Debbie men de bråkar igen och gör slut och hon ger barnet till Emily.

Senare är Katie inblandad i en bilolycka och Andy är där för henne och sen efter tag blir dem tillsammans igen. Sen börjar han en affär med Jo.

2014-10-13 @ 23:23:05
Postat av: Andrea

Fick fram att den som spelar Sarah gjorde sitt första framträdande 2005

2014-10-13 @ 23:25:08
Postat av: Pandora

Även fast jag tycker att Debbie är en riktig räpa, så tycker jag att Belle är värre för närvarande. Snudd på kaninkokerska i sin vrede. In på psyket med tjejen innan hon gör sig illa på riktigt!

2014-10-13 @ 23:35:07
Postat av: Stina

Belle har blivit riktigt strulig likt många i familjen Dingle, hon är verkligen inte lätt att tas med. Fattar inte att Katie gillar Andy, hon har ju sett tidigare vad han har gått för. Tycker inte att de passar ihop, Däremot var Andy och Amys mamma ett bra par, ungefär på samma nivå.

2014-10-14 @ 12:46:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0