En jäkla natt

Dom och Alicia pratar med Gemma. Hon har bestämt sig för abort men måste träffa en läkare först för att alla ska vara säkra på att ingreppet är vad hon vill. Sedan frågar Gemma Alicia om inte hon kan följa med henne.
 
Gennie ska ut och övningsköra med Rishi. Det går sådär...när de kommer tillbaka till byn så ser Nikhil dem. Han blir besviken över att Gennie vänt sig till Rishi och inte till honom. Det slutar med att Gennie lovar att övningsköra en gång med Nikhil om han kan vara tillsammans med sin far en enda hel dag på fabriken.
 
Victoria blir ännu mer irriterad på Adam när hon får veta att han inte varit på gården hos sin mor utan ute med Robbie istället. Efter allt tjat så går Adam med på att prata med Moira om att få jobbet tillbaka men när han kommer till gården så får han veta att Nathalie ska börja där. Det gör att han säger att han bara ska hämta lite kläder.
 
Kerry möter Bob ute på gatan. Hon tackar honom för att hon får bo där hos dem för det betyder så mycket för henne. Bob poängterar att det bara är tillfälligt tills hon hittar ett eget boende. Kerry möter Andy utanför puben men när han ser henne får han bråttom därifrån. Hon ville prata om hur de ska leva som familj i framtiden men Andy vill inte leva ihop med henne även om han tänker ta ansvar för barnet. Det gör att Kerry blir bitter och vill ha en drink. Diane som hör allt vägrar att servera Kerry alkohol så Kerry säger att hon ska gå till en annan pub.
 
Belle är väldigt besviken på sin bästa vän och så kallade pojkvän. Hon kan inte förstå hur de kunde svika henne på detta sätt och när hon ser Sean i byn blir hon så förbannad att hon börjar slå på honom.
 
Ruby berättar för Ali att hon kan tänka sig att de tar hand om Seans barn om Gemma inte vill behålla det. Ali tycker inte det är en bra idé eftersom båda ungdomarna skulle bli påminda om vad som hänt när de ser barnet varje dag. När Ruby nämner det för Dom blir han rasande och vill inte alls berätta det för sin dotter.
 
Dom som ofta lyckas bli förbannad och skrika på Alicia frågar dock om hon och Jacob vill flytta in för han känner att det känns rätt mellan dem. Alicia blir förvånad och väntar med att svara.
 
Robbie kommer tillbaka efter att ha varit på rättegången. Han har endast fått böter för att köpt svartsprit. Adam och han sitter på puben och dricker och gör upp planer för hur de ska tjäna pengar. Moira och Cain kommer in men Moira känner sig inte bekväm när Adam är där så hon går därifrån. Cain stoppar Adam och säger åt honom att skärpa sig när det gäller Moira, att han inte behandlar henne illa.
 
När inte Cain märker det har Robbie lyckats ta hans bilnycklar. Han får med sig Adam och de drar iväg i Cains BMW. Cain upptäcker att bilen saknas efter ett tag så han ringer polisen. Under tiden är Adam och Robbie ute och buskör. När det är Adams tur så råkar han köra på något. Det visar sig att det är Kerry men killarna stannar inte för att kolla.
 
Victoria vaknar av att Adam skramlar på nedervåningen. Han kan inte sova och han berättar inte vad som hänt. Hon blir rätt irriterad över att han umgås med Robbie och sedan inte kan tala om vad de gjort. Victoria säger att det måste ha varit en "jäkla natt" eftersom han är så sen och sedan inte kan sova.
 
Sean berättar för sin far att han är kär i Belle och vill göra allt för att hon ska ta tillbaka honom.
 
Dan får ett samtal om att Kerry ligger på sjukhus. Därefter blir det full fart på några i byn. Han letar rätt på Amy så de kan åka dit medan Victoria ringer till Andy. Kerry ligger medvetslös och läkarna vill inte svara på frågan om hur barnet mår.
 
Moira och Nathalie jobbar på gården när Andy åkt iväg till sjukhuset. Nathalie frågar om Andy och Kerry och deras förhållande. Hon har tidigare sagt att hon tycker Andy är snygg. När de ska in i en lada så ser Moira att Cains bil står där under en presenning. Hon lyckas få iväg Nathalie för att hämta en stege medan hon kollar till bilen. Moira ser att bilen varit med om en olycka och att det är blod på ena strålkastaren.
 
Ruby knackar på hos Dom. Hon vill återigen få chansen att prata med Gemma om att det finns alternativ till abort. Gemma som inte mår så bra vill inte lyssna på henne. När Gemma ska iväg till kliniken så kommer Belle förbi. Belle står och skriker på sin vän som sätter sig i bilen. Alicia säger åt Belle att tänka sig för eftersom Gemma inte mår bra.
 
Adam försöker få tag på Robbie men får veta av Megan att Robbie dragit till Manchester för att hälsa på en kompis och ingen vet när han kommer tillbaka.
 
Moira frågar Cain om vad han sysslar med eftersom hon hittat bilen. Han förstår givetvis inte vad hon menar men lovar att han är oskyldig och han vill att hon litar på honom. Cain går till ladan för att kolla på bilen. Adam kommer dit och lyfter på presenningen utan att veta att Cain är där i mörkret.
Cain kommer fram och han inser att något hänt. Adam berättar att de kört på Kerry och nu undrar han vad han ska göra...
 
 

Kommentarer
Postat av: Astrantia

Ojojoj, nu är det verkligen spännande! Hur ska Cain lösa problemet med Adam och bilen? Och kommer Robbie tillbaka? Har vi tur kanske han lämnar för gott... Jag tycker det är tråkigt att Belle överreagerar som hon gör, och att Debbie tycker att Sean inte är värdig henne - som om Dingles själva är samhällets bästa medborgare liksom ;-) Jag gillar verkligen Gennies och Nikhils smågnabbande, de är så mysiga ihop.

2014-10-07 @ 09:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0