En hippie/Hettiemålad buss

Debbie står utanför Andys dörr och skriker. Hon är helt hysterisk. När hon vänder sig om och ser Robbie får hon ett utbrott och attackerar honom. Hon vill att han erkänner att han ljugit men Robbie fortsätter att anklaga henne för att ha blandat ut spriten. Diane kommer ut och stoppar Debbie.
 
Bob pratar med Dan som säger att han ska göra slut med Kerry. Då berättar Bob att Kerry stuckit. Dan blir ledsen men sedan upptäcker han att hans kära bil Hettie är borta. Han erkänner dock att han kanske skulle valt Kerry före bilen. Plötsligt kommer Kerry tillbaka med bussen. Hon har varit iväg och målat den för att Dan ska ha något minne av henne. Det är fullt med målade blommor och namnet Hettie på ena sidan. Bob säger sedan till Kerry att om Dan är glad över att hon är där så är han nöjd.
 
Declan påpekar för Katie att hon kan inte flytta på hästarna eftersom hon har kontrakt på fem år. Han försöker få Katie till att förstå att han vill inte bråka med henne utan att han vill att de försöker igen. Katie vill inte alls. Declan är övertygad om att hon älskar honom fortfarande.
 
Brenda är helt säker på att hon kommer att kunna överraska Bob med ett bröllop. Gennie och Nikhil kollar upp saken och inser att det inte är möjligt. De talar om det för Brenda men hon tror att hon kan få myndigheterna att ändra sig om hon talar om att hon har cancer. Hon blir dock besviken när hon inser att det inte hjälper.
 
Nikhil får för sig att kaféet ska sälja nyttiga snacks och drycker från en buss utanför badhuset. Dessutom skapar han en enkät för att fråga gästerna på kaféet om vad de saknar och om önskemål. Bob blir rasande och säger till Nikhil att ägna sig åt att servera kaffe.
 
Robbie fortsätter att stå för sina lögner trots att Debbie ber honom att säga som det är. Cameron ser när Robbie går in på toaletten på puben och följer efter. Han säger till Robbie att passa sig och sluta med sina lögner. Robbie blir inte rädd utan står kaxigt emot och säger att Cameron inte behöver försvara någon som inte gillar honom.
 
Belle har pratat med Charity och insett att Lisa inte mått så bra även om hon inte pratat mer om våldtäkten så finns spåren kvar. Det gjorde Belle ångerfull och hon kramar om sin mamma som ställer upp för henne. Sedan åker Belle och Lisa iväg på semester.
 
Katie börjar flirta med Adam på puben, speciellt när Declan kommer in. Det slutar med att hon och Adam super sig fulla och han sover på soffan hos Andy. Andy är inte glad över Katies beteende men hon försvarar sig med att hon bara är vän med Adam.
 
Debbie får ett utbrott hemma och börjar kasta saker omkring sig. Diane och Charity kommer in och ser förödelsen. De lyckas sedan förmå Debbie att packa en väska till barnen så de kan bo hos Andy tills hon lugnat ned sig. Debbie får gå över med väskan och sedan försöka förklara för en jätteledsen Sarah att de inte kan bo ihop just nu.
 
Andy försöker jobba trots att han måste ta hand om Jack. Moira märker att det inte kommer att fungera med ett litet barn och heltidsarbete samtidigt. Även Andy inser det och han är orolig för hur det ska gå när Diane flyttar till Australien för då blir han helt ensam.
 
David går till kaféet för att sätta upp en lapp om hjälp önskas när Amy och Victoria ska till Portugal. Bob ser då tillfället att få Nikhil till att hjälpa sin vän. David vill inte ha Nikhil där men vågar inget säga så Bob lyckas övertala Nikhil att börja där istället.
 
Debbie sätter sig på puben och börjar dricka hejdlöst. Chas vågar inte stoppa henne men när Debbie suttit där ett tag och blivit jättefull så får Cameron ut henne. Han lyckas precis få henne att acceptera att hon måste gå hem när Zak kommer. Zak tar hand om Debbie och hon får följa med till gården. Hon får stanna där eftersom Lisa inte är hemma och kan opponera sig.
 
Katie flirtar ännu mer med Adam på puben och han bjuder gladeligen henne på vin. Hon får honom att följa med hem till Andy igen eftersom Andy inte är hemma. När Adam klätt av sig och ligger på soffan så ringer hon Declan för att få honom att komma dit för att prata. Allt för att Declan ska se att Adam är där och att hon inte vill ha tillbaka sin man. Declan blir bara äcklad av det hon håller på med när han ser dem. Andy kommer hem och blir rasande på Katie och hon får ett utbrott och står och skriker på Declan. Han går därifrån och även Adam smiter iväg. Andy är väldigt besviken på henne och säger att han inte tycker om hur hon blivit.
 

Kommentarer
Postat av: Astrantia

Det märks att Nikhil är en entrepenör ut i fingerspetsarna, ska bli kul att se vad han hittar på - inte nöjer han sig med att vara café- eller affärsbiträde! Skönt att några intriger är "normala", Nikhil & Gennie behövs verkligen, och Bob och Dan också, som motpol till allt annat. Men jag vet inte riktigt om Kerrie verkligen är intresserad av Dan eller om hon bara utnyttjar honom? Dålig stil av Katie att lura Adam så där, Andy borde kasta ut henne. Dags att växa upp flicka lilla ;-)Bra också att Zak tog hand om Debbie, kanske lyckas han att få henne att ta sig samman.

2014-10-16 @ 09:14:27
Postat av: Madeleine

Gennie är ju sur jämt. Hon har en vacker man och barn men inget Nikhil gör är bra tydligen...

2014-10-16 @ 13:03:42
Postat av: Pandora

Min kära gubbe skulle nog låta stegla mig om jag utsmyckade hans kära bilar med litet blomster! Personligen så tycker jag dock att Dans risiga gamla folkabuss mådde bra av litet färg!=)

2014-10-16 @ 18:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0