Att övningsköra med sin make

Adam är så desperat att han ber Cain om hjälp. Cain hjälper honom med att forsla bort bilen och sedan sätta eld på den. När Cain sedan kommer hem är Moira rasande. Hon tror helt bestämt att han är skyldig till att ha kört på Kerry och han säger inte emot mer än att han ber henne lita på honom.
 
Amy och Andy försöker få reda på av läkaren om hur det gått för babyn men läkaren säger inget. Det gör Amy överygad om att det aldrig funnits något. När hon sedan träffar sin mamma så frågar hon om varför hon ljugit. Kerry svarar att det var för att försöka behålla Andy. Kerry ber Amy att säga att barnet dött vid olyckan men Amy vägrar att ljuga.
 
Gennie ska ut och köra med Nikhil men hon blir irriterad redan innan de satt sig i bilen. Det blir två långa timmar för henne eftersom Nikhil är sådan pedant och Gennie inte är någon van förare.
 
Sean kommer hem till Dingles för att prata me Belle men hon vill inte prata med honom. Hon är så arg att hon säger åt honom att nästa gång kommer hon inte bara smasha hans cykel om han inte låter henne vara.
 
När Adam kommer hem så har Victoria packat hans saker. Hon är så less på att han bara driver runt och inte gör någon nytta och dessutom inte pratar med henne så hon gör slut. Adam får flytta och hon bryr sig inte om vart han tar vägen.
 
Alicia berättar för Dom att hon tvekar innan hon bestämmer sig för att flytta in eftersom hon inte vill att Jacob ska bli sviken igen. Dom blir så besviken att han inte vill att hon kommer dit, han vill inte träffa henne och framför allt är han rädd att Gemma ska bli fäst vid henne och sedan sviken.
 
Andy får veta att Kerry ljugit om barnet. Han blir så besviken att han säger att han inte vill ha med henne att göra mer.
 
Moira frågar Cain om vad han sysslar med eftersom hon upptäckt att hans bil är borta från ladan och han kommer hem och luktar bensin. Cain säger inte som det är och det gör att Moira fortfarande tror att han är skyldig så hon ber honom att gå. Hon är så arg på sig själv som trodde att han ändrat sig för hennes skull.
 
Gennie får Nikhil till att gå till fabriken trots att han försökt att komma undan. När Jai och Rishi vill ta lunch på puben vill Nikhil inte följa med men återigen lyckas Gennie övertala honom. Sam kommer in med Archie och när Jai ber om att få hålla i Archie får Nikhil nog och går därifrån. Han berättar för Gennie senare att han mår illa av att se barnet eftersom han då blir påmind om vad hans far gjort.
 
Polisen söker upp Cain för att berätta att de hittat bilen, utbrunnen. De misstänker att det kan röra sig om ett föräkringsbedrägeri.
 
Rhona tjatar på Vanessa om att få fler piller. Vanessa berättar då att hon bokat en tid för Rhona till att delta i en stödgrupp för missbrukare. Rhona blir förbannad för hon tror att hon kan klara av att sluta på egen hand. När Paddy senare berättar om hur stolt han är över att Rhona kämpar på trots alla problem så säger hon till Vanessa att hon ska gå med i gruppen.
 
Alicia träffar Dom ute på gatan. Han är som vanligt sur men när hon berättar att hon inte vill att det är slut mellan dem bara för att hon vill vänta med att flytta ihop så blir han gladare.
 
Adam kommer hem till Moira. Hon ber om ursäkt för att hon litat på Cain så att Adam känt sig tvungen att flytta hemifrån och sluta från sitt jobb på gården. Adam säger först inget men sedan kan han inte låta bli att berätta att allt är hans fel. Han erkänner att det var han som körde bilen och att Cain bara hjälpt honom efteråt.
 
Moira träffar Cain i byn och hon berättar att hon vet vad som hänt eftersom Adam talat om det. Cain är fortfarande lite grinig för att hon inte litat på honom men hon ger sig inte utan säger åt honom att i ett förhållande förlåter man den andre om man gjort fel.
Hon får sedan både Cain och Adam till att komma hem. Moira säger att de redan visat att de kan samsas som en riktig familj så nu är det bara att fortsätta att ta hand om varann annars vet man var dörren är...

Kommentarer
Postat av: Ylva

Skönt att både Kerrys graviditetslögn och Adams idiotiska betende ang fyllekörning med mera inte blev något som skulle pågå vecka efter vecka innan sanningarna kom fram

2014-10-07 @ 20:35:34
Postat av: Julia

Tycker som du Ylva. Satt som på nålar första avsnittet och bara väntade på att Adam skulle berätta. Manusförfattarna brukar vara duktiga på att dra ut sådant så jag är glad att det gick så snabbt denna gången. Gillar Cain och Moira så vill inte att de ska bli osams, hehe. Sedan tror jag faktiskt att Amy och Andy skulle kunna gå bra ihop, får väl se vad det blir av den historian ..

2014-10-07 @ 23:46:19
Postat av: Felicia - serier/film

Åh, hem till gården

2014-10-08 @ 17:24:25
URL: http://efji.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0