Att leta efter tjuvgods på nätet

Marlon ber Sandy prata med Laurel som mår dåligt efter bilkapningen och hon tycker om Sandy som en far. Han lovar en trippeldrink som ersättning. Sandy går hem till Laurel för att höra hur det är med henne. När han råkar nämna att man kan leta på Internet efter stulna saker som kan ligga ute för försäljning så blir hon förtjust och börjar kolla på en gång. Givetvis så tar det inte lång tid innan hon ser sonens spelkonsol, ja hon är övertygad om att det är Arthurs eftersom den har vissa skrapmärken, till salu. Hon vill åka dit men Marlon, som fått reda på hennes planer, stoppar henne eftersom det är polisens arbete.
 
Bob pratar med Dan och han berättar att han tänker fria till Brenda. Dan är inte så säker på att det är en bra idé men Bob är helt säker på att det är rätt. Bob börjar planera för en middag ute på restaurang. När Brenda inte kan följa med ut för att äta för hon har andra planer blir Bob besviken men han tänker inte ge sig.
 
Nikhil och Gennie ska vara på värdshuset för att kolla hur det fungerar men Gennie lämnar återbud för att hjälpa sin mamma med förberedelserna inför handfästningen. Han ger sig in i arbetet med gott humör och försöker lösa problem med gästerna på bästa sätt även om Val precis avvisat en bråkig gäst med att tala om att det är fullt i restaurangbokningen. Val och Eric är rädda att Nikhil kommer att ändra sig om han märker att det inte är så lätt så de visar bara de lättare göromålen som ska göras. De pratar sedan om hur lättlurad Nikhil är och det råkar Bob höra när de är på kaféet.
 
Vanessa träffar Rhona och berättar att hon tänker inte skvallra om tablettmissbruket om Rhona verkligen försöker sluta. De kommer överens om att Vanessa ska hålla koll på hur många tabletter Rhona får i sig varje dag och att Rhona inte tar något i smyg denna gång. Dessutom måste Rhona se till att Pearl får börja jobba igen. Pearl är tveksam till att arbeta på kliniken efter att de har misstrott henne men när Paddy, något överraskad, sedan ber henne komma tillbaka så tackar hon ja.
 
Paddy är glad över att Rhona verkar må bättre men för att göra henne gladare så vill han åka iväg en helg med henne. Rhona blir jätteglad tills Vanessa påminner henne om att det inte gick så bra förra gången de skulle åka iväg. Då inser Rhona att det kan bli problem så hon säger till Paddy att hon inte kan åka men att han kan åka själv för att komma ifrån lite. Givetvis blir Paddy väldigt besviken.
 
Rachel lovar Sam att inte bråka med Priya mer men när de kommer till puben så kommer Priya med beska kommentarer så tjafset börjar igen.  Sam blir förbannad och går därifrån. Priya och Rachel går in till lägenheten bakom puben. Rachel försöker be Priya att inte låta Archie lida för att hon hatar hans mamma. Rachel påpekar att Archie är Priyas bror även om hon inte vill det. Tillslut så inser Priya att Rachel har rätt och de blir sams igen.
 
Paddy kommer över till Laurel för att Marlon bett honom kolla till henne. Laurel får Paddy till att skjutsa henne till stan. När han får veta att hon tänker konfrontera tjuven så försöker han låsa in henne i bilen så hon inte kommer ut. Laurel lyckas ta sig ut så hon ringer på dörren. Det är en äldre dam som ska sälja konsolen åt sin son. Laurel får konsolen och börjar anklaga damen för att sälja tjuvgods. Damen säger att det inte kan stämma. Sonen kommer hem och jag tycker att det ser ut som Laurel känner igen honom men hon säger att det inte är han som stal bilen och konsolen. Hon och Paddy skyndar sig därifrån. Laurel övertalar Paddy att inget säga till Marlon om var de varit.
 
Vanessa pratar med Rhona och hon föreslår att de två ska åka iväg på spa istället. Rhona tvekar först men övertalas till att följa med eftersom Vanessa vill att det ska bli som förr mellan dem.
 
Förlåt om jag missat något eller om det är förvirrat emellanåt men jag såg programmet i fredags så det är svårt att komma ihåg vad som hände eftersom mitt huvud inte alltid hänger med när mina egna tankar far iväg åt fel håll =(
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Du ska inte be om förlåtelse du gör detta frivilligt, och vi får vara tacksamma att du skriver över huvud taget.
Skriv när du vill och pressa inte dig för vår skull, jag är tacksam att du orkar skriva, och detta är ju bara en serie, inte verkliga livet.
Hoppas att allt är bra med dig/Kram

2014-10-26 @ 08:53:03
Postat av: Jonas

Dum, dummare, Laurel.

2014-10-26 @ 09:25:23
Postat av: Anonym

Skriver under i allt TinaV skriver. Du är fantastisk som gör detta o du gör det så bra. :-))
Ha det bra alla o ha en fortsatt bra söndag.
Kram Lisa

2014-10-26 @ 10:15:15
Postat av: marie

Ett stort fång med blommor till dej som orkar med att hålla oss uppdaterade i htg!!kram

2014-10-26 @ 14:55:56
Postat av: Anonym

Håller med Tina.

Marie,när du inte orkar så kan vi ju hjälpa till och fylla i om vad som händer i byn.

Ja, Laurel är sååå dum nu. Tröttsamt

Rohna historien är också såååå tröttsamt

2014-10-27 @ 01:43:21
Postat av: Ylva

Håller med om att vi kan hjälpa Marie med uppdateringar. Men Marie gör det bäst! Roligt med halvt bröllopsavsnitt idag. Äntligen lite glädje!

2014-10-27 @ 14:47:06
Postat av: Katarina-Cinnamon

Tack för denna sida som du har. Jag har hållit på att flytta och inte kunnat se HTG varken på teven eller datorn, så nu har jag läst mig ikapp och imorgon kan jag kolla igen.
Tack än en gång för denna sida :-)

2014-10-27 @ 19:49:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0