25% eller inget

Cain har köpt en ny BMW och han retas med Adam om att det blir dyrt om inte försäkringen täcker efter förra bilen.
Moira säger åt Adam som nu är tillbaka på gården att det är hans ansvar att säga upp Nathalie som inte behövs längre. Andy muttrar lite skämtsamt om att hon är snyggare att titta på än Adam.
 
Kerry kommer hem från sjukhuset men ingen lägger märke till henne först. Moira kommer sedan förbi och pratar med henne. Hon ger Kerry 50£ för nattlogi på värdshuset. När Moira gått så kommer Dan. Han erbjuder Kerry att sova på soffan hos dem igen trots att Bob inte kommer bli glad.
 
Victoria möter Adam på kaféet. Han berättar att han jobbar på gården. Hon blir glad över att han skärper till sig men vill ändå inte att de blir ihop igen.
 
Paddy är inbjuden till en föreläsning om ödlor. Han frågar Rhona om hon vill följa med, det är ju gratis buffé efteråt. Vanessa säger att Rhona ska på första pilatesträningen för ryggen. Rhona blir tacksam för väninnans räddning. Vanessa erbjuder sig dessutom att följa med Rhona på det första mötet i stödgruppen men Rhona vill klara sig själv.
 
Megan är orolig för Robbie. Han svarar inte när hon ringer. När hon frågar Adam om han hört något ifrån honom så får hon veta att Adam struntar fullständigt i Robbie. Hon kommer tillbaka till kontoret och får reda på att ett företag hon anlitat gått i konkurs. Declan är glad över att de inte hunnit betala massa pengar till företaget. Det visar sig att Megan faktiskt betalt dem i förskott för att få rabatt och Declan blir rasande över att Megan tänker på annat så affärerna blir lidande så de förlorar massa pengar. Precis då kommer Robbie in och det gör Declan ännu mer förbannad eftersom Megan då koncentrerar sig på honom.
 
Rishi är orolig för att han håller på att förlora kontakten med Nikhil igen, allt tack vare Jai och skyddandet av hans son. Det gör att Jai samlar personalen på fabriken för att tillkännage att Nikhil numer är ägare av 25% av företaget. Nikhil blir inte alls glad utan mer besviken och går därifrån. Jai följer efter och får då veta att Nikhil inte vill ha allmosor efter allt han tagit hand om på företaget. Nikhil säger upp sig och vill inte ha med familjen att göra.
 
Paddy är orolig för att Rhona beter sig konstigt. Han pratar med Marlon och frågar om han tror att Rhona börjat dricka igen. De kommer fram till att Rhona bara haft en jobbig tid senaste tiden. Marlon frågar sedan Laurel om hon märkt något konstigt med Rhona. Laurel svarar att Rhona varit lugnare nu än tidigare.
 
Kerry gör frukost på morgonen. Dan är glad över att hon är där men när Bob kommer hem efter att ha lämnat tvillingarna i skolan så säger han åt Kerry att hålla sig borta från köket eftersom de vet vad som kan hända när hon håller på. Han är orolig för vad Kerry kan ställa till med så han vill att hon försöker hitta annat boende.
 
Adam möter Robbie i byn och han blir förbannad över kompisen som bara dragit och lämnat honom i sticket. Adam tar precis tag i Robbie och trycker upp honom mot en stolpe när Declan kommer och stoppar honom. När Adam gått i väg så säger Declan åt Robbie att se till att Megan inte oroas mer för han vill inte förlora mer pengar.
 
Nikhil får börja söka jobb. Gennie är lite sur för att han är så principfast och sagt upp sig från jobbet och hon säger åt honom att hon tänker i alla fall inte sluta sitt jobb på fabriken.
Charity är åtminstone glad över att Nikhil sagt nej till erbjudandet eftersom det betyder att hennes man fortfarande har massa pengar kvar.
 
Adam träffar Nathalie i köket på gården. När han ska börja prata med henne säger hon att det är bara att bjuda ut henne om det är det han vill. Adam säger att det var inte det han tänkte säga och då svarar hon att det var tur eftersom hon ändå inte är intresserad. Han säger sedan att hon inte behövs på gården längre. Nathalie blir sur och besviken givetvis och när Adam frågar vad hon ska göra sen om hon vill ta en öl så har hon ingen lust.
 
Rhona åker buss till stödgruppen eftersom hon fått punktering på ett däck på sin bil. Hon kallar sig för Lucy när hon kommer fram. Rhona känner sig rätt obekväm när hon sitter där och lyssnar på andras berättelser och när ledaren ber henne berätta lite om sig själv så flyr hon i panik. Ledaren kommer efter henne och säger att det är fullt normalt att bete sig så i början. När han gått och Rhona ska iväg till bussen kommer Moira åkandes. Moira låter Rhona åka med och hon är nyfiken på att själv börja med pilates, så varför inte gå tillsammans nästa gång.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Vad ser Alicia i idioten Dom?

2014-10-08 @ 21:48:53
Postat av: Elin

Jonas- Man skulle nästan kunna tro att Alicia "nöjer sig" med Dom då hon inte fick David (inte för att han är mkt bättre än Dom) men Alicia har säkert en del känslor kvar för David. Kan inte det "lesbiska paret" adoptera ett barn, om deras barnlängtan nu är så stor? (Fast de har väl inte råd förstås)

2014-10-08 @ 22:32:26
Postat av: Elin

...Att Alicia tröstar sig mig Dom alltså

2014-10-08 @ 22:35:23
Postat av: Elin

med

2014-10-08 @ 22:35:45
Postat av: Frk Höger

Jag tror också att Alicia nöjer sig med Dom för att komma över David.
Det verkar bara vara Ruby som vill ha barn. Ali har ju redan det så hon vekrar inte lika angelägen.
Undrar om Nathalie kommer att vara kvar och ställa till problem? Hon verkar lite "karltokig".
Jag gillar verkligen Cain och Moira ihop, hon tar honom på rätt sätt :)

2014-10-08 @ 22:37:01
Postat av: Ylva

Ja Moira måste vara det bästa som hänt Cain! Hoppas deras förhållande får fortsätta utvecklas utan en massa heltokiga intriger.

2014-10-08 @ 23:08:59
Postat av: Jonas

Elin: du har säkert rätt. Hon kunde dock trösta sig med en något trevligare kille. Dom passar bättre ihop med Ali, då de har ungefär samma humör och hetsighet.

Var dök den där Nathalie upp från? Måste ha missat detta. Kommer ihåg att hon var på fest på bondgården, men varför var hon bjuden? Vem känner hon?

2014-10-09 @ 09:08:15
Postat av: Jonas

Förresten, är det någon som vet vad som har hänt med Facebookgruppen "Emmerdale - fansens Woolpack"? Var utomlands ett tag och upptäckte när jag kom tillbaka att jag var avpolleterad och att medlemsantalet hade minskat dramatiskt. Någon som vet anledningen till denna utrensning?

2014-10-09 @ 10:57:42
Postat av: Katarina-Cinnamon

"Emmerdale - fansens Woolpack" har haft tekniska problem, så man får söka igen, jag gjorde det nyss

2014-10-09 @ 19:14:55
Postat av: Jonas

Katarina-Cinnamon: tackar för informationen!

2014-10-09 @ 19:56:40
Postat av: Anonym

Hittar inte den facebooksidan konstigt nog.

2014-10-09 @ 21:13:57
Postat av: Jonas

Anonym: jag är osäker på om det exakta namnet är Emmerdale - fansens Woolpack, men något likande heter den i alla fall.

2014-10-10 @ 08:48:48
Postat av: Jonas

Anonym: jag är osäker på om det exakta namnet är Emmerdale - fansens Woolpack, men något likande heter den i alla fall.

2014-10-10 @ 08:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0