MC-killen

Nikhil vill inte äta mat, inte ens när David gjort ångkokt broccoli. David ger sig inte utan stannar kvar hos Nikhil trots att han inte är välkommen. Nikhil får reda på att Brenda och Bob har Molly. Han får inte dåligt samvete när han får veta att Brenda tycker det är jobbigt med kemoterapin och att ta hand om Molly.  Däremot så blir han något påverkad när han hör genom väggen att Molly är ledsen.
 
Laurel ska till jobbet och utanför ser hon en kille med motorcykel och han har skinnställ och svart hjälm. Hon rycker till och tar tag i skruvmejseln hon har i väskan sedan rusar hon in. Hon tycker det blir jobbigt när hon ska kasta soporna och ser mc:n stå kvar utanför. Det gör att hon skyndar sig hem.
Marlon blir orolig över att hon väljer att inte jobba trots att de behöver pengarna. För att hon ska vänja sig bland folk så vill han bjuda ut henne på middag men hon lagar till en middag hemma för att slippa träffa andra.
Dagen efter ser hon killen igen när han ska in på kaféet. Laurel får panik och ber Dan att hålla kvar killen eftersom det var han som attackerade henne och tog bilen. Hon springer till Marlon som skyndar sig till kaféet för att hålla fast killen tills polisen kommer. Givetvis är det fel kille för han har alibi, han jobbar som mc-bud och var i Manchester den dagen. Laurel blir hysterisk och säger till Marlon att det enda som kan hjälpa henne är om killen åker fast. Marlon går till Cain för att be honom hjälpa honom men Cain vägrar.
(Kan mc-killen vara vittnet som såg bilarna innan kraschen?)
 
David är sur på Val och Eric som inte betalar tillbaka handpenningen till Nikhil. Tillslut tröttnar Eric på surandet så han gör en uppgörelse med Rishi som får tillbaka pengarna. Val blir inte alls glad när hon får veta det.
 
Cain frågar Debbie om vad hon och Cameron håller på med. Debbie säger att det inte är något men hon får veta att Cain pratat med Sarah som skvallrat om att hon fått gå upp till rummet när Cameron är där. Debbie förklarar att Cameron endast varit där för att han är orolig för Sarah och för att visa det rusar hon iväg till puben och skäller ut Cameron. Hon skriker åt honom att hon inte vill ha med honom att göra och att han kan sluta komma till henne för att träffa Sarah. Cameron ser förvånad ut men inser snabbt att hon säger sakerna för att få tyst på Cain som står och flinar en bit ifrån.
 
Chas planerar begravningen eftersom Nikhil inte orkar ta tag i den. Hon frågar Cameron om han kan bli kistbärare men han vägrar. Chas blir förvånad först men han förklarar att han inte är så omtyckt av hennes familj. Tillslut så går han med på Chas önskan. Han skyndar sig till Debbie för att berätta hur jobbigt han tycker att det är för han vill verkligen inte vara kistbärare så han vill att de berättar för Chas om förhållandet på en gång. Debbie säger åt honom att de måste agera som vanligt tills begravningen är över, sedan kan de berätta.
 
Alicia planerar flytten till Doms hus. Hon flyttar även om Eric och Val stannar i byn. Jacob frågar David om han är säker på att han ska gifta sig med Priya för annars kanske han kan övertala Alicia att komma tillbaka. David svarar att han är säker men att han och Jacob alltid kan vara vänner ändå.
 
Rhona åker iväg till stan för att träffa langaren. När hon får en påse med omärkta piller så blir hon besviken. Givetvis kan hon inte göra något åt det utan sväljer några tabletter när hon sitter i bilen innan hon åker hem. Väl hemma träffar hon Vanessa. De sitter på puben och Vanessa försöker be om ursäkt för det hon sagt och hon vill inte sätta någon press på Rhona. Rhona går på toa för att spy och det visar sig att det är blodblandat. Vanessa som upptäcker det tar med sig Rhona till sjukhuset för undersökning. Rhona lyckas övertala  Vanessa att inget säga till Paddy så när Paddy ringer så säger Rhona att hon är med sin mamma på sjukhuset för mamman ramlat och gjort illa höften.
 
Pearl får höra av Paddy att Rhonas mamma är sjuk och då blir hon orolig. De har tydligen pratat med varann en hel del. Det gör att Paddy sedan ringer mamman för att höra hur hon mår och då får han veta att hon inte alls är på sjukhus. Rhona kommer hem och Paddy konfronterar henne. Hon erkänner att hon behövde komma ifrån honom ett tag så hon har bott en natt på ett värdshus. Rhona förnekar att hon har någon annan när Paddy frågar henne. Paddy blir ledsen eftersom han bara vill henne väl. Rhona och Vanessa går till puben för att prata. Vanessa känner att det bästa vore att flytta från byn eftersom hon inte kan hjälpa sin vän utan allt blir bara värre. Rhona får panik och börjar sina försök att övertala Vanessa att vara kvar. Givetvis spelar hon på Vanessas känslor för henne men Vanessa väljer att gå därifrån...
 
 
(Jag vet inte hur man skulle kunna göra en funktion att man kan redigera sina ikommentarer om man inte använder någon form av registrering av kommentatorerna och det orkar jag inte med)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Qytu

Äsch. Inte tror jag att Alicia egentligen vill bo ihop med Dom. Han är ett slags tröstpris mest för att hon inte kan få David nu. Sen trodde jag aldrig på Declan och Katie som ett par. Har sällan sett 2 personer som är så omaka. Är inte han väldigt många år äldre än henne också. Inte för att ålder alltid har någon betydelse men men. Jag tror på Katie och Andy i stället. De passar mycket bättre ihop.

2014-11-06 @ 23:17:31
Postat av: TinaV

Om vi skriver fel får vi skriva ett nytt inlägg, varför krångla till det.
Jag tycker att Cain är ovanligt lättlurad, eller det är många som verkar blunda för problemen i sina familjer.

2014-11-07 @ 08:08:05
Postat av: Jonas

TinaV: det är väl krångligare att skriva ett nytt inlägg än att redigera ett befintligt. Med det sagt: admin vet inte hur hon gör, så då spelar det ingen större roll.

Förstår fortfande inte varför Alicia vill flytta in med psykopaten. Att han fortfarande går lös är ett mirakel. Jag skulle inte bli förvånad om det blir några mord för honom.

Laurel är nu ännu dummare än vanligt, vilket jag trodde var omöjligt.

2014-11-07 @ 08:40:28
Postat av: Jenny

Är Dom också en skurk? Jag litar inte på honom iofs, men har nog missat att han med är kapabel till sånt?

2014-11-07 @ 09:58:39
Postat av: Jonas

Jenny: skurk i avseendet att han har hållit på med en del skumma affärer, ja. Det är dock hans aggressivitet och empatibrist som får mig att kalla honom psykopat. Jag skulle inte bli minsta förvånad om Alicia kommer att bli misshandlad, eller värre, av honom.

2014-11-07 @ 10:17:37
Postat av: jackson

Vem är mamma till Nicola?

2014-11-07 @ 10:41:28
Postat av: Viola

Nicolas mamma heter/hette (?) Maureen Blackstock
Hon var gift med Rodney Blackstock.
Spelades av Joanna Monro.

Ang. Doms karaktär, det finns allt en hel hög med större kriminell belastning, familjen Dingle är ju inte främmande för att roffa åt sig sånt de vill ha.

2014-11-07 @ 10:56:01
Postat av: Jonas

Vad hände med Maureen då? Dog hon av skräck när hon fick se sin dotters ansikte eller när hon fick kännedom om vilken fruktansvärd människa hon kom att bli?

Ja, samtliga Dingles är väl mer eller mindre kriminella, men det är enbart Cain som visar psykopatdrag a la Dom.

2014-11-07 @ 11:55:41
Postat av: Ylva

Jag gillar inte heller Dom. Han skriker och gapar för mycket. Men jag tycker Steve är läskigare på något sätt. Verkar inte alls vilja fatta Nicolas negativa signaler.

2014-11-07 @ 14:41:13
Postat av: jackson

Har gillat Laurel tidigare, men nu blir hon allt nipprigare.

Steve ger verkligen ett slibbigt intryck. Hu!

2014-11-07 @ 16:05:59
Postat av: jackson

Herregud,har Rhona plötsligt blivit tvärlesbisk nu????

2014-11-07 @ 16:14:00
Postat av: Elin

Jag undrar verkligen (i likhet med många andra) när Cameron ska åka fast, när de ska hitta liket av Alex (igen) och när det ska komma fram att Jai är pappa till Archie?! Allt kan väl inte uppdagas på en gång, eller?
Tror inte att Rhona blivit lesbisk, det är nog mest för att få Vanessa att stanna. Vilket är väldigt oschysst!

2014-11-07 @ 16:26:40
Postat av: Ylva

Nej inte tror jag att Rhona helt plötsligt blivit lesbisk. Hon vill väl bara ha kvar sin "langare" så länge som möjligt.

2014-11-07 @ 17:43:01
Postat av: Julia

Vilken tur att Smaken är som baken. Jag tycker Nicola har ett vackert och intressant utseende och hennes personlighet har jag inte så svårt för..

Intressant med Kyle. Hoppas för övrigt inte Amy och co kommer att lämna byn, gillar de.

Rhona är verkligen såå jobbig just nu. Vet att det är beroendet som pratar och handlar men har man haft svårt för henne innan blir det inte direkt bättre av hur hon beter sig just nu.

2014-11-07 @ 20:08:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0