Män och deras små bollar

Chas passar Molly eftersom Nikhil inte orkar med det. Hon är glad och tycker flickan har ett leende som liknar Gennies.
 
Rishi kommer till verkstan för att betala för servicen på Gennies bil. Debbie säger att han inte behöver det men han vill göra rätt för sig. Dan som jobbar hör dem. Han säger att han gjorde servicen och den var ok, tror han...
Det gör att Rishi misstänker att något kan ha varit fel på bilen.
 
Nicola är inte alls glad när Jimmy ska spela golf med Steve. Bernice tycker det är kul när männen alltid ska leka med sina små bollar. Efter golfen vill Bernice bjuda dem på lunch men Nicola vill inte vara med.
 
Alicia pratar med Dom om att sova över och att hon kan tänka sig att flytta ihop. Dom blir förvånad och undrar varför hon ändrat sig så plötsligt. Alicia säger att man måste leva nu och ta tillvara på livet. När de sedan ska berätta det för sina barn så blir Gemma glad medan Jacob säger att det spelar väl ingen roll var han vill bo för ingen bryr sig om det ändå.
 
Priya försöker få resten av familjen till att hjälpa Nikhil trots att han själv inte verkar vilja ha någon hjälp. Hon blir desperat och säger att de måste göra något eftersom han inte förstår att han behöver hjälp. Det slutar med att familjen kommer överens om att lämna Molly hos Nikhil så han blir tvungen att ta hand om sin dotter. Nikhil som varit på övervåningen kommer ner och ser Molly sitta, med massa kuddar runt om sig, i soffan. Han får panik och börjar ringa Rishi, Jai, Priya och tillsist även David. De sitter på puben och låter bli att svara även om det är svårt.
 
När Nikhil inte får något svar från någon han känner så tar han Molly i famnen. Han får kämpa för att inte bryta ihop. Sedan går han till puben för att lämna henne till någon i familjen. När ingen tar emot henne så sätter han henne i famnen på Debbie som sitter vid bardisken. Hon hinner inte ens protestera.
 
Vanessa märker att Rhona inte mår så bra men hon vägrar att ge henne några piller i förväg. Rhona försöker ändå att få Vanessa att ändra sig men det går inte. Det leder till att Rhona kontaktar någon langare i smyg men även langaren har problem med att leverera något. Rhona blir desperat och vill få tag på vad som helst. Langaren säger att de kan ses i morgon så kommer han att ha fixat något åt henne.
 
Steve kommer till Home Farms kontor för att prata med Nicola. Han kan inte låta bli att påpeka att han vet hur Nicola och Jimmy träffades och att han är förtjust i historien om lastbilen. (Han verkar överygad om att det kan bli något mellan dem eftersom hennes förhållande började med bråk och tjafs när hon träffade Jimmy) Nicola kokar av ilska över att Jimmy skvallrat.
 
Debbie bryter ihop efter att ha haft Molly i famnen. Hon går ut utanför puben och Cameron kommer efter. Debbie säger att de måste berätta sanningen för Nikhil eftersom hon inte kan leva med tanken att de förstört Mollys liv. Cameron svarar att om de talar om sanningen så kommer de att åka dit och då blir både Jack och Sarah utan sin mamma. Han lyckas få Debbie till att lugna ned sig. (Jag trodde att någon skulle höra dem när de stod så nära fönstrena eller att någon skulle gå förbi)
 
Nikhil kommer till fabriken nästa morgon. Han sätter fart på arbetarna men Rishi säger åt honom att detta inte är hans arbetsplats längre. Nikhil vill ändå fortsätta. Polisen kommer dit för att berätta att de fått ett vittne till olyckan. Nikhil verkar inte bry sig men när polisen berättar att han antagligen ringt sin fru precis när hon kraschade så får han dåligt samvete. Nikhil tror att det är hans fel att Gennie dog. Polisen informerar om att det inte fanns något tekniskt fel på bilen.
 
Val och Eric försöker få David till att fråga Nikhil om hur han ska göra med värdshuset. De är oroliga för att bli av med förskottsinbetalningen av huset i Portugal. David vägrar och han blir förbannad på dem som vill att han ska fråga sin vän som precis mist sin fru.
 
Georgia kommer hem till Nikhil. Hon tycker han ska ta hand om Molly eftersom han är trots allt hennes far.
 
Steve fortsätter att sms:a Nicola när han får tid. Han vill äta lunch på restaurangen igen och han kan ta med lastbilen om hon vill ha lite mysigt. Nicola blir irriterad och ber honom att sluta trakassera henne. Steve ger sig inte och så fort han får möjlighet så tittar han på henne. Många små ögonkast blir det. Nicola betalar en del av skulden sedan säger hon att hon tänker berätta för Jimmy att hon lånat pengarna och att Steve nu hänger efter henne. Steve förklarar att om hon säger något så kan han bevisa att det är helt oskydligt från hans sida så allt är Nicolas fantasier.
 
Debbie ringer tilll Chas för att be henne komma över för att de ska prata. Cameron blir orolig och söker upp Debbie. Hon är helt säker på att hon måste berätta för Chas om deras förhållande även om Cameron säger att de bör vänta till efter Gennies begravning. Precis då kommer Chas till Debbie så Cameron smiter ut bakvägen. Debbie försöker förklara att sanningen alltid är bäst även om det gör ont. Chas håller med och hon märker att Debbie vill berätta något.  Debbie får dock inte fram det hon haft för avsikt att säga och efter en stund blir hon avbruten när polisen kommer på besök. De vill att Debbie försöker komma ihåg vad som hände vid olyckan eftersom minsta lilla minne kan hjälpa dem att förstå vad som hände.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: L R

Cameron har satt sig i en klassisk sits som mördaren brukar göra i vissa deckare. För att förhindra att det första mordet avslöjas så blir mördaren tvungen att döda alla som kommer på vad denne har gjort. Jag tror inte att han kommer att klara sig. Saknar faktiskt Carl i serien även om han var en skitstövel. Men rollen spelades väldigt skickligt.

2014-11-04 @ 23:02:50
Postat av: ELIZA

Debbie kanske inte ska driva cameron så hårt med att dom ska säga till Chas vad dom håller på med...Annars kanske hon själv står som nästa offer...Skrev tidigare om ev vittnen, dom var noga med att visa motorcykel åkaren, tror det är han... Och hur förklarar Debbie det då att hennes bil låg efter Gennies...? Vilken sits hon satt sej i...

2014-11-05 @ 07:17:31
Postat av: Jonas

Vad ska Alicia med psykopat-Dom till?

Cameron verkar inte kunna bestämma sig angående Debster eller Chas. Det återstår att se om de obducerar kroppen eller ej. Antar att det beror på om de misstänker brott eller ej. För övrigt var Rishi onödigt hysterisk idag när han tolkade Dans oro på sitt eget lilla Yoda-sätt.

Jag saknar också Carl, men även Matthew. Båda gjorde sina roller mycket, mycket bra.

2014-11-05 @ 09:13:41
Postat av: Jonas

För övrigt undrar jag vad Steves planer med Nicola är. Ingen frisk människa kan ju vilja ha hennes utseende/personlighet, så vad är han ute efter?

Admin: finns någon möjlighet att lägga till möjligheten för att kunna redigera sina egna kommentarer? Då skulle vi slippa dubbelposter likt min egen.

2014-11-05 @ 09:25:32
Postat av: Ylva

Den här historien med Rhona och Vanessa och Rhonas missbruk tycker jag är trist och långdragen. Hoppas Paddy vaknar upp snart. Däremot tycker jag allt runt Gennies tragiska död är engagerande. Hur ska det gå? Gennies mobil, Cains misstankar ang Cameron, när ska stackars Nikhil bryta ihop? Lades inte utredningen ner väldigt snabbt? Å vad Molly är söt!

2014-11-05 @ 14:15:38
Postat av: R

Ja nu håller Rhona verkligen på att flippa ur med sitt missbruk. Hon ser riktigt sliten och härdad ut emellanåt. Nu måste bara Paddy se och reagera över att något inte står rätt till med henne.

2014-11-05 @ 16:28:17
Postat av: Linn

Ylva: Ja, Molly är en riktig liten sötnos!!!!

2014-11-05 @ 21:44:59
Postat av: Anonym

Håller med dig Ylva - Rhona-affären är så trist! Och jag tycker också att utredningen lades ner väldigt snabbt. Och ska hon inte obduceras?

2014-11-05 @ 22:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0