En olycka kommer sällan ensam

Laurel försöker få killen som hon tror är den som attackerade henne att erkänna. Han är rätt kaxig och påpekar att hon bara har en sax i handen. Tillslut erkänner han att det var han och Laurel vill att han ska må dåligt för det han gjort med det gör han inte. Killen bara skrattar åt henne sedan kastar han sig över henne och får tag i saxen.
 
Cain och Marlon åker runt bland verkstäderna och efter ett tag kommer de till rätt. Ena killen vill först inte säga var den i personalen som inte är där bor men när Cain säger att han ska lämna massa pengar så får de adressen. De hittar tillslut rätt hus och kommer in precis i tid innan Laurel råkar ännu mer illa ut. Cain är vansinnig på killen.
 
Gemma ska bjuda Alicia, Jacob och sin pappa på lunch som hon lagar till själv. Jacob protesterar och säger att det inte ser gott ut. Då vill Gemma retas med honom och sträcker fram en skål med nötter trots att hon vet att han är allergisk. Alicia ser det och blir rasande. Hon tar tag i Jacob och rusar ut.
Dom söker upp henne på jobbet lite senare. Han säger att det känns som om hon letar efter saker att bli arg på men Alicia skyller på att det var ett tag sedan hon bodde ihop med en man så hon är lite ringrostig.
 
Declan ser Katie stå utanför på gatan vid Gennies hus. Han ser att hon verkar må rätt dåligt så han går fram till henne. Katie säger att hon saknar Gennie så fruktansvärt mycket, henne skratt och hennes sätt att vara så omtänksam. Declan svarar att det är vad han saknar från Katie. Då blir hon arg och känner sig utnyttjad så hon går därifrån. Charity som gått förbi hör Katies utbrott.
 
Val fasar för hur de ska berätta för Amy om hur Kyles adoptivföräldrar dött men Eric tycker att de inte ska säga något. När Amy kommer in på puben där de sitter kan Val inte hålla tyst utan hon berätta vad som hänt. Amy blir tyst först sedan börjar hon tänka på hur det ska gå för pojken.
 
Rhona har pratat med Vanessa och insett att hon inte vill leva utan henne. När hon kommer hem så berättar hon för Paddy, som står resklar och väntar på henne, att hon inte följer med. Paddy försöker övertala henne och få henne att förstå att de måste åka iväg om de ska rädda äktenskapet. Rhona vill inte åka och då inser han att deras äktenskap är över.
 
Charity sätter sig hos Declan på puben. Hon berättar att hon såg Katies utbrott och att hon förstår hur svårt det är när någon som de försöker visa äkta känslor så är det ingen som tror dem.
 
Marlon försöker få Laurel att inse hur illa hon betett sig och att det kunde ha slutat riktigt illa. Hon vägrar att förstå vad han menar och tillslut så säger Marlon att hon måste sluta upp med att jaga förövaren för annars kommer det att ta slut mellan dem.
 
Jude kommer till fabriken för att prata med Nikhil om begravningen men Nikhil är på väg till ett möte och är inte intresserad. Även Rishi försöker få Nikhil intresserad men det går inte. Nikhil säger att de kan göra som de vill för han tänker ändå inte gå.
David går över till Nikhil senare med mat och försöker få vännen att förstå att han måste börja tänka på Molly också.
 
Rhona och Paddy glider allt mer ifrån varann. De delar inte sovrum längre. När Paddy sitter ensam på puben kommer Vanessa och sätter sig hos honom. Han försöker få veta vad som händer men när Vanessa säger att Rhona kanske är kär i någon annan så tror han henne inte.
 
Ashley får reda på vad Laurel gjort och han försöker prata med henne. Plötsligt öppnar hon sig mer för honom än för Marlon. Ashley säger att hon kunde ha åkt i fängelse och därmed förlorat barnen om hon åkt dit för att hotat den där killen. Laurel inser att det är illa så hon går med på att prata med dr Abbott. När doktorn är hos dem för att prata med henne kommer Marlon hem. Han blir väldigt förvånad över att Laurel ändrat sig. Senare går han och Laurel till puben och då kan han inte låta bli att fråga henne vad Ashley sagt som fått henne att ändra sig. Marlon är rätt besviken på att hon inte lyssnar på honom när han vill hennes bästa.
 
Amy kan inte sluta oroa sig för Kyle. Hon söker upp Cain för att berätta vad som hänt men han bryr sig inte. Moira hör honom och Amy och när Amy gått så försvarar Moira henne. Cain går då till puben för att prata med Amy. Han tror inte det är bra för Kyle att hon vill ha kontakt utan det bästa är om han får leva sitt liv i fred. Han säger att han inte är intresserad av barnet.
Amy pratar med Victoria och hon erkänner att hon är orolig över att Kyle ska hamna på barnhem där ingen älskar honom. För att vara säker på att han kommer ha det bra kommer hon att gå på begravningen av hans fosterföräldrar.
 

Kommentarer
Postat av: Linn

Det är bäst att jag skriver detta här också:

Vill ni vara snälla och inte berätta något om morgondagens avsnitt här! Tack!

Vissa av oss vill nämligen inte ha spoilers.

2014-11-10 @ 22:26:28
Postat av: Julia

Förstår precis hur du menar Linn. Tror ingen av oss här medvetet vill spoila. Dock är vi nog flera här som liksom är den enda i ens umgängeskrets som kollar på Emmerdale och efter avsnitten har man mycket känslor man vill dela med andra. Det händer att Marie inte är lika snabb i sin uppdatering som vi läsare är ivriga på att få dela våra känslor och då blir det att det lätt kommenteras på fel inlägg eftersom det inte kommit något nytt. Med det sagt vill jag inte alls låta kritisk till Maries uppdatering för den är verkligen fantastisk även om den inte alltid kommer dagligen. Inte alla som skulle ha den förmågan att återberätta. Men hur detta problem ska lösas vet jag inte. Givetvis kan vi hoppa över att kommentera om inlägg om dagens avsnitt inte hunnit komma än om det är så att många stör sig på det. Samtidigt går det kanske att hoppa över att läsa kommentarerna om man är rädd för spoilers? men jag förstår att man vill läsa de och kommentera själv och att det då ska gälla det avsnitt inlägget handlar om. Hm jag vet inte.. andra som upplever detta som ett problem? ber om ursäkt för min del om jag spoilat, har helt ärligt inte tänkt på att det kan bli så.

2014-11-10 @ 23:22:22
Postat av: Viola

Jag bandar alltid avsnitten för att se dem senare. Går därför inte in på bloggen förrän jag sett de senaste. Inga problem alls.

2014-11-10 @ 23:46:38
Postat av: AnnaS

Jag har också tänkt på det. Men jag brukar göra så att jag inte läser kommentarerna om jag inte hunnit se dagens avsnitt, eftersom jag vet att det kan stå nåt på gårdagens inlägg. Jag tycker att man måste få kommentera de avsnitt som visats.

2014-11-11 @ 00:21:08
Postat av: Malin

Jag gör som Anna, läser inte kommentarer om de har tillkommit efter dagens avsnitt. Man kan ju faktiskt ta eget ansvar och låta bli att läsa längre än nödvändigt!

2014-11-11 @ 05:48:44
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: Adm

Kära vänner, jag kommer att lägga ut ett nytt inlägg idag efter programmen som ni kan börja diskutera dagens händelser i sen fyller jag i senare i det inlägget om vad som hände =)
Vi gör ett sånt försök så länge eftersom jag inte hinner/orkar uppdatera lika snabbt som förut.

2014-11-11 @ 05:55:26
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: Angelica T

En lösning hade kunnat vara att skriva i tex måndagens kommentarerna : "Om tisdagens avsnitt:" sen gå ner två/tre rader och sen skriva. Då vet ju den som läser att det handlar om avsnittet efter och kan då undvika att läsa det.

2014-11-11 @ 09:10:32
Postat av: Jonas

Jag håller med Linn. Då jag jobbar dagtid kan jag inte se programmet förrän på kvällen och det är inte superkul när folk skriver under "fel" post.

Admins lösning verkar vettig.

2014-11-11 @ 09:57:46
Postat av: AnnaS

Jonas: efter att dagens avsnitt visats är det väl med stor sannolikhet det som kommenteras. Varför inte vänta tills du sett dem själv innan du går in här och läser?

2014-11-11 @ 11:17:04
Postat av: Jonas

Jag är så naiv att jag tror att folk ska skriva om aktuellt avsnitt under respektive blogginlägg. Så har jag gjort i alla fall. Om blogginlägget inte har kommit har jag helt sonika väntat (för att inte förstöra för någon annan).

2014-11-11 @ 13:16:20
Postat av: Lena

Skojar ni. Om man inte har tid att se programmet så får man väl bara vänta med att gå in här tills man är ikapp. Eget ansvar för vad man vill se innan eller ej. Kan väl inte kallas spoiler när programmet är sänt här i Sverige-
Är så tacksam för den här bloggen men vi får väl anpassa oss efter den och inte tvärtom.

2014-11-11 @ 15:13:34
Postat av: Jonas

Eget ansvar avskaffades i Sverige 1976, Lena.

2014-11-11 @ 15:54:05
Postat av: TinaV

Är det bara jag som inte kan få upp kommentaren på dagens avsnitt?

2014-11-11 @ 16:01:14
Postat av: Lena

Jonas :-)
TinaV Nej jag får inte heller fram något

2014-11-11 @ 21:33:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0