Bollspel och flipperspel

Inskrivet 23/11 kl 16:52:
 
Förlåt det sena inlägget. Jag såg avsnitten i fredags så vi får se om jag kommer ihåg något av det som hände...
 
Eric säger att han kan tänka sig att sälja tillbaka medaljerna till Sandy och Edna men Sandy har inte råd. Då hotar Eric med att ringa polisen eftersom Sean gjort inbrott.
Edna får tillbaka medaljerna men vill inte ta emot tjuvgods. Sean och Sandy förklarar att Sean ska jobba av skulden på värdshuset.
 
Noah och Jacob är på Home Farm och spelar på Declans flipperspel. Alicia är utom sig av oro och tänker ringa polisen. Declan upptäcker barnen och frågar dem vad de gör där. Jacob håller tyst medan Noah förklarar att han är trött på att hans föräldrar bråkar om Declan hela tiden. Charity och Jai kommer dit för att hämta Noah medan Alicia och Dom hämtar Jacob. Jai och Charity blir inte alls glada när de hör att Noah pratat om deras gräl om Declan.
 
Vanessa frågar Laurel om hur det är med Rhona. Medan de pratar med varann råkar Vanessa nämna att hon försökte få Rhona att sluta med tabletterna men att det inte var så lätt när Rhona åkte iväg mellan apoteken för att fixa nya piller till sig själv. När Laurel hör det så inser hon att det var därför Rhona gick in på ett apotek när bilkapningen skedde. Laurel berättar det för Marlon som blir rasande. När de sedan hälsar på Rhona på sjukhuset så bestämmer sig Marlon för att hon inte ska få ta hand om sonen eftersom hon utsätter honom för fara. Rhona bryter ihop när Marlon och Laurel går iväg med Leo.
 
Paddy är förbannad och tar Vanessas saker för att kasta ut dem men hon kommer precis dit så hon får dem i handen. Pearl som står bredvid får höra när Vanessa säger att kyssen mellan henne och Rhona är inte bara hennes fel. Paddy blir rasande när han inser att Pearl fått höra om kyssen. Vanessa flyttar hem till Moira på gården. Adam erbjuder sig att dela säng med henne om hon känner sig ensam.
 
Sean och Amelia spelar fotboll ute på gatan och plötsligt så kommer bollen på ena sidospegeln på Debbies bil. Cameron hör smällen och rusar dig. Han blir förbannad på Sean och tar tag i honom. (Jag såg inte om han slog honom eller så) När Dan får höra om Camerons ilska blir han irriterad och trots att Sean säger åt honom att inte säga något så går han till Cameron för att säga åt honom att inte bråka med barnen. Cameron hotar med att se till att Dan får sparken om han inte håller tyst.
Sean och Amelia jävlas med Cameron och börjar skicka anonyma sms till honom. De skriver att de vet vad han gjort så han får betala för det. Cameron blir orolig, han tror att det är Adam som skickar dem men givetvis förnekar Adam att han gjort något. Trots allt så tar Cameron en bunt med pengar från kassaskrinet i verkstan och lägger i en soptunna så som sms-skrivaren velat. När han ska hålla koll på vem som hämtar pengarna kommer Debbie. Hon drar iväg med honom så när han återkommer är pengarna borta.
 
Marlon säger till Paddy att han och Laurel ska åka på semseter ett tag med båda småpojkarna. Paddy förstår honom och säger att han gärna följer med för att komma ifrån ett tag.
Sedan säger Marlon till Laurel att han vill att Leo ska flytta hem till dem på heltid. Hon tittar på honom men ser inte allt för glad ut...
 

Kommentarer
Postat av: Ylva

Nu börjar äntligen snaran dras åt för Cameron hoppas jag. Bara han inte får för sig att mörda Sean:(

2014-11-21 @ 16:56:24
Postat av: TinaV

Det är en njutning att se Cameron börja tappa greppet, det är när nan blir stressad man gör misstag.
Hoppas inte Paddy lämnar Rhona, kärleken kan väl inte upphöra från en dag till en annan.

2014-11-21 @ 18:01:49
Postat av: ELIZA

Nä, kärleken bör väl inte upphöra från en dag till en annan...Men,en del blir sviken gång efterannan,och förlåter och förlåter tills all kärlek försvunnit..Andra, räcker det första gången för...Men jag hoppas dom reder upp det där...Tyckte det var en bra scen ,där i Declans hus när Noah sa vad han tyckte!! Redig unge det där...Vuxna ställer till det och tror att ungarna är både blind och döv...Vet inte vad jag ska tycka om Vanessa...Sägs att kärleken är blind..Och därför går man med på vad som helst...Jag är väl omänsklig då, men sååå blind har jag aldrig varit...(Mycket blind där!) Ha ha ha ....Sean, han vet inte stackaren, vilket farligt spel han håller på med...Men hoppas på att när han har pengarna till Eric så ifrågasätts det var han fått dom ifrån..För det pratas ju vitt och brett om allt överallt, så nog lär väl hela byn höra talas om den affären...Om inte annat så drar hans mor det ur honom....OCH HAR INTE SPOILAT SPÅNAR BARA!!!....Hoppas jag skriver på rätt dag nu också...Har synpunkter på det där men behåller det för mej själv...Slutet idag, Laurel, vad blir hennes svar...

2014-11-21 @ 21:12:09
Postat av: AnnaS

Var det verkligen nödvändigt att släpa iväg lille Leo från sjukhuset? För kunde väl Rhona inte ställa till med nåt i alla fall.

Som sagts tidigare, kul att se Cameron hålla på att tappa greppet! Lite rädd att han hinner döda nån mer bara. Det räcker nu!

2014-11-23 @ 23:11:18
Postat av: Catrin

Jag säger som dig,AnnaS,var det nödvändigt? Hon är ju ändå hans mamma och inget kunde väl hända där..Tycker Marlon överreagerade där lite!

Gillade inte Vanessas blick när Moira sa att Rhona skulle få komma hem och Vanessa sa nåt om att där kunde ingen förbjuda henne att hälsa på
(har för mig att hon sa nåt sånt) Fick iaf känslan av att historien m Vanessa och Rhona inte är slut än...

2014-11-23 @ 23:34:06
Postat av: Jonas

ELIZA: Vi betackar oss för spoilers, ja.

Jag hoppas att Paddy blir av med den onda Rhona nu. Hon har förstört honom och förändrat honom till det sämre. Innan de träffades var han genomsympatisk. Nu är han ett svin.

2014-11-24 @ 12:52:43
Postat av: Anonym

Ingen fara med Adam, hoppas jag. Det finns oro när man ser Camerons blick och nu har det varit tillräckligt med skador och död!

2014-11-24 @ 19:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0