Lita aldrig på den som en gång varit otrogen!

Inlagt kl 21:35
 
Idag var det bara två stora händelser och de dominerade, sen var det även två mindre händelser också...
 
På Gennies begravning får Chas Cameron att erkänna att han träffat Debbie i några veckor.
Nikhil höll ett riktigt rörande tal. Alla grät, även han. Sedan var det Chas tur att hålla tal. Hon håller också ett rörande tal om att man ska ta tillvara på varann för man vet aldrig när man blir sviken. När hennes röst bryts så rusar hon ut ur kyrkan. Cameron följer efter henne men hon vill inte prata med honom.
Alla samlas sedan runt kistan vid graven. Cameron smyger fram till Debbie för att berätta att Chas vet om dem nu. Cain ser att de pratar med varann men när han frågar Debbie om vad de pratat om vill hon inte berätta.
 
Efter ceremonin samlas alla på puben. Chas är så förbannad att hon tar Bettys glas med sherry (?) och sveper det. Väl inne i lägenheten kastar hon glaset i väggen sedan tar hon ett glas ur Dianes hand och kastar i väggen. Cain och Charity kommer in för att ta reda på vad som händer. Chas berättar om Camerons svek och då går Cain ut och ger Cameron en rak höger.
Debbie försöker försvara Cameron  men de får gå hem på en gång.
Alla begravningsgäster pratar om de goda minnena de har om Gennie.
(Zak ser så annorlunda ut utan mössan)
 
En byggjobbare från glampingen söker upp Declan för att han vill ha mer pengar för att hålla tyst nu när polisen börjat snoka igen. Declan betalar honom de 10 000 som han begärt.
Nikhil berättar för Declan att han tänker ta Molly och flytta till Kanada i alla fall för att han måste komma ifrån byn med alla minnen.
 
Nicola försöker lösa problemen med pengarna som inte kommit fran till ljudföretaget. Hon kan inte göra en överföring igen eftersom Declan måste godkänna överföringar av så stora summor. Steve räddar henne genom att låna ut sitt bankkort och därmed stå för kostnaden, helt utan baktanke...
 
Megan kommer med blommor till Chas och för att höra vad hon tänker göra med vetskapen om det Katie berättat. Chas svarar att hon inte orkar bry sig om det just nu och att Megan kan ta blommorna med sig när hon går.
Charity kommer och ber Chas om ursäkt. Chas är fortfarande bitter men accepterar ursäkten. Sedan kommer Debbie för hon vill veta när Chas ska hämnas och att hon vill att Sarah inte blir lidande. Chas säger att hon inte tänker hämnas för hon är så mycket bättre än dem.
 
Nikhil berättar för Brenda att han inte orkar bo kvar i byn eftersom alla minnen finns där. Brenda förklarar att man behöver minnen för att överleva.
Rishi och Jai kommer över lite senare och lämnar över papper på 25% av fabriken till Nikhil och Molly. De vill att han har en andel nu när han inte ska köpa värdshuset.
 
Cameron har lämnat sina saker hos Debbie när han går förbi verkstan. Han kan inte låta bli att prata med Cain om att Debbie väjer den hon vill. När Cameron säger att de kan vara ense om att de är oense så flinar Cain och håller med. Cameron vänder ryggen till och då slår Cain en skiftnyckel i huvudet på honom. Cain släpar in Cameron i en bil och kör iväg med en rivstart.
 
Debbie ser dem och tar en bil och följer efter dem. De hamnar vid ett stenbrott där Cain ska putta bilen med Cameron i över ett stup. Cameron tigger och ber om att bli utsläppt. Debbie kommer och försöker stoppa Cain men han lyssnar inte. Då ställer sig Debbie framför bilen. Det slutar med att Cain släpper ut Cameron som genast kastar sig över Cain för att försöka knuffa honom över stupet. Debbie skriker hysteriskt om att de ska sluta brottas.
Cain blir fri och åker därifrån, kvar vid stenbrottet blir Debbie och Cameron.
 
 
Det blir ett juluppehåll från den 19 december till den 7 januari.
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Härliga gubbar!

2014-11-13 @ 11:42:36
Postat av: AnnaS

Nu fick man skratta lite mitt i all bedrövelse! Verkligen kul när Cain drog skiftnyckeln i bakhuvudet på Cameron! Jag blev lite orolig att han skulle tippa bilen över kanten, så lätt vill jag inte att Cameron ska komma undan!

2014-11-13 @ 13:23:28
Postat av: Linn

Hjälp! Man får nästan hjärtattack! Vilken dramatik!
Bra att Chas äntligen fick insikt i Camerons dubbelspel, men det var fruktansvärt att det hände just under Gennies begravning.
Debbie och Cameron är verkligen ett underligt par. Jag undrar bara hur länge det kan hålla mellan dem. Dödliga hemligheter är det enda som binder dem tillsammans, inte kärlek.
Cain ser alltid våld som en lösning på alla problem, så det var väntat att han skulle ge sig på Cameron förr eller senare, men kanske inte just så här.
Kommer någonsin Camerons mord på Alex att klaras upp?

2014-11-13 @ 20:23:47
Postat av: ELIZA

Shit,va spännande det är nu!!! Fast fått rensa tårkanalerna 2 dagar nu... Är väl bara nyttigt...Chas,Chas,varför får hon inte träffa en normal karl som älskar henne ????? Och mitt i allt elände, Moira, vad snygg människan är...

2014-11-13 @ 22:10:25
Postat av: AnnaS

Och vad håller Steve på med? Trodde att han skulle föra över Declans pengar till sig själv först. Tycker han börjar bli onödigt slemmig nu!

2014-11-13 @ 22:43:17
Postat av: Ylva

Tack snälla Marie för besked om juluppehållet!

2014-11-13 @ 23:14:17
Postat av: linda

Ny här men älskar denna bloggen när jag läst igenom!

Tycker detta med Gennie är tragiskt och tråkigt då jag gillade hennes karaktär.

En annan fundering jag har, kommer aldrig denna serie att komma ut på box?

2014-11-14 @ 01:22:50
Postat av: Jonas

ELIZA: både Nikhil och Paddy älskade henne, men hon verkar dras till Cameron-typen.

2014-11-14 @ 08:28:19
Postat av: Maria

Hej alla!
Jag är också ny här, eller ny är jag väl egentligen inte men har aldrig kommenterat förut:) Tack snälla Marie för denna blogg!!!
Det är så bra nu!!! Saknar Gennie mycket, otroligt sorgligt med hennes död och begravningen igår, fick torka mer än en tår... Hoppas hoppas Cameron får det han tål, tänkte också att om Cain hade lyckats hade han verkligen kommit alldeles för lindrigt undan! Hoppas allt klarnar, att han mördade Carl (som var min favorit), mordet på Alex och nu då Gennie också! Vill att de där två veterinär-mopsarna ska sluta hålla på med tabletter och hintar om att Rhona ska bli kär i Vanessa helt plötsligt, fattar Paddy inget? Gillar historien med Moira och Cain, så snygga de är båda två. Visst har Cain bytt klädstil också, vit rutig skjorta igår och en vanlig svart tygjacka, ingen skinnpaj längre:)Hoppas också att Chas ska träffa någon, helst någon helt ny snygging. Är det inte dags för någon ny människa snart i byn, tycker dom försvinner på löpande band nu. Är Katie borta nu för gott?
Fastän jag ser ALLA avsnitt måste jag ändå gå in här och läsa era kommentarer!

2014-11-14 @ 09:01:30
Postat av: ELIZA

Sign: Maria..Att människor försvinner på löpande band.. Kallar serien för mej själv.."Lilla" Morden i Midsommer...Så klart Du ska läsa kommentarer,,Och framförallt tycka själv,är så kul att läsa vad andra tycker...!

2014-11-14 @ 22:42:23
Postat av: Andrea

Special boxar finns med visa avsnitt än så länge bara.

2014-11-15 @ 02:53:41
Postat av: Annika

Äntligen är begravningen över, då orkar jag titta igen! :-)
Glad för alla fina återgivningar av programmen!

2014-11-17 @ 21:07:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0