Vad hände?

Tyvärr hinner jag inte se dagens avsnitt men jag återkommer i detta inlägg om vad som hände så fort jag får tid, typ i morgon =)
Diskutera på ni, precis som vanligt..
 
 
Nu har jag sett avsnitten. Detta hände:
 
Cameron försöker övertala Chas till att stanna. Han tycker inte att "de andra" ska få vinna. Chas verkar ändå inte vilja stanna så Cameron ställer sig på ett knä och friar till henne.
 
Gennie pratar tyska med deras kontakter i Tyskland (Jag har aldrig uppfattat tidigare att hon skulle kunna språket så jag blev förvånad)
 
Dan vill att Sean ber Chas om ursäkt men han vägrar. När Dan hotar med att prata med Ali om saken så säger Sean att han inte är rädd för henne. Precis då kommer Ali in på kaféet där de sitter och då får Sean bråttom hem för att plugga. Senare säger Ali till Sean att be Chas om ursäkt men även nu så vägrar han. Då hotar hon med att sälja hans Xbox eller mobil och då rusar han ut därifrån.
 
Belle och Lisa besöker Dr Abbott för att prata om preventivmedel. Först får Lisa vara med men när Belle tycker hon lägger sig i för mycket så får hon gå ut från mottagningsrummet. Belle erkänner för doktorn att hon inte haft sex än. När de kommer hem frågar Zak om hur det gått hos läkaren. Belle fräser åt dem och svarar att hon inte fått p-piller men om hon råkar bli för full någon gång så finns det alltid dagenefterpiller.
 
Gennie pratar med Katie om frågar henne om hon vill bli gudmor till Molly. Katie tackar ja och Gennie blir överlycklig. Hon skämtar rätt mycket om att Katie får gärna köpa dyra presenter till dottern. De går till puben för prata mer om saken men plötsligt får Katie ont i huvudet och vill åka hem. Nikhil som kommit dit föreslår att de ska fråga David om han vill vara gudfar eftersom han har bra kondition så han lär inte dö i någon hjärtsjukdom och dessutom är han bra med barn. När de sedan ska fråga David så kallar Nikhil honom för en ädel kille och då börjar Priya, som hör det, att skratta. David tackar ja till att bli gudfar.
 
Declan kommer till fabriken och där får han veta att Katie ska bli Mollys gudmor. Han blir rätt besviken på sin fru som inget sagt till honom. När han frågar henne om saken säger hon att hon bara glömt att säga det. Declan påpekar att det är det som är felet med dem, att de inte pratar med varann längre.
 
Cameron hotar Thomas med att det blir inte roligt för honom om han fortsätter göra Chas ledsen.
 
Lisa möter Dom på kaféet och hon vill prata om deras döttrar. Hon säger att Gemma inte är någon bra kompis för hon är ingen bra förebild för Belle. Dom blir förbannad och säger att Dingles har inget vidare rykte så det skulle inte förvåna honom om Belle gör som Debbie och blir gravid i ung ålder.
 
Chas och Cameron pratar om bröllopet och hon svarar ja tillslut. Bernice hör det och blir väldigt förvånad eftersom hon trott att Chas tänkt flytta från byn. Bernice kan inte hålla tyst utan talar om det för Moira som kommer med en köttleverans. Moira kommer hem och berättar det för Zak som är på gården. Zak blir besviken men vill ändå vara den som berättar det för Cain. Cain blir givetvis rasande när han hör det. Han träffar Cameron och Chas på puben och säger åt dem att de har en timme på sig att lämna byn.
 
Gemma möter Belle på kaféet. Hon har även sagt till sin far och Lisa att komma dit för att prata. Gemma är sur för att Lisa sagt att hon påverkar Belle på ett dåligt sätt. Lisa står fast vid att Belle var en snäll och fin flicka innan de träffades men då försvarar sig Gemma med att Belle inte är så oskyldig som hon ser ut. Då erkänner Belle att hon aldrig haft sex. När föräldrarna gått så pratar flickorna med varann. Gemma är först sur för att Belle ljugit men erkänner sedan att hon inte heller varit med någon. Gemma säger sen att hon tänker ha sex med Thomas snart i alla fall.
 
Moira är hemma hos Cain när Debbie kommer hem. Debbie märker att något hänt men Cain vill inte säga något först. Moira berättar om Chas och Camerons förloving. Debbie blir ledsen men säger att hon inte bryr sig mer än att Sarah kommer att bli besviken. Moira försöker sedan få Cain att lugna ner sig, om inte annat så för deras skull,  men han drar därifrån.
 
Cain går hem till Chas och säger åt henne att hon måste välja, stanna kvar i sitt hus i byn eller att gifta sig med Cameron. Chas säger att hon inte kan rå för att hon älskar Cameron och då svarar Cain att hon har tio minuter på sig att lämna byn. Han går sedan till verkstan medan Chas pratar med Cameron i telefon och varnar honom för Cains ilska.
 
Cain är i verkstan när Cameron kommer dit. Cameron vägrar att ge med sig och tänker inte sticka därifrån. Moira som sökt upp Chas inser att det kommer att bli bråk så de båda tjejerna rusar till verkstan. Där har Cain och Cameron börjat slåss och plötsligt knuffar någon till Chas. Hon skriker till när Cameron tar ett verktyg för att drämma till Cain så Cameron avstår...

Kommentarer
Postat av: Catrin

Jag hade missat att det är hockey idag så blev sååå besviken när jag satte på teven :( Sjuk och allt la jag mig i soffan och såg fram emot HTG...men inte då!

Jag bara avskyr Cameron, så osympatisk och obehaglig. Det är bättre dom åker därifrån,ingen vill ju ha dom där, iaf inte Cameron. Chas gillar jag så hon behöver ju inte försvinna, bara ett tag kanske, till allt lugnat ner sig.

2014-05-20 @ 11:53:20
Postat av: Linnéa

Catrin: Ja! Bort med Cameron, men jag skulle tro att han kommer att göra mer skada innan/om han försvinner. Usch!

2014-05-20 @ 17:25:51
Postat av: ELIZA

Hockey....Inga kommentarer...Ja ni fattar...

2014-05-20 @ 19:11:52
Postat av: Maria

Att diane är bort så här lång tid för att sköta bernices barn känns lite överdrivet.

Tycker synd om declan, vad han än gör verkar det vara fel enligt Katie.

Undrar verkligen om det blir ngt bröllop mellan David och priya? Han ser bara pressad ut när hon pratar om bröllop och barn.

2014-05-20 @ 19:47:30
Postat av: Madde

Ja Dianes frånvaro börjar bli löjlig, borde inte flickan vara med sin mamma Bernice istället, det kan ju inte fadern till barnet hindra...och sen Debbie i kyrkan idag skrek till Lisa, ta med Sarah och gå härifrån vilket Lisa genast gjorde, avskyr Debbie och kan hon nångång ha en annan frisyr än den där rufsiga hästsvansen avsnitt efter avsnitt...

2014-05-21 @ 13:05:23
Postat av: Linnéa

Madde: Jag förstår vad du menar med Debbies frisyr. Hästsvans skulle faktiskt kunna fungera hur bra som helst, om hon borstade det. Finns det ingen borste eller kam i byn? :)

2014-05-21 @ 22:23:37
Postat av: Maria

Dans son (har glömt namnet) är så korkad och lättlurad.

Förstår inte alls varför Moira helt plötsligt dumpade cain. Känns bara onödigt och framtvingat.

Katie framstår verkligen som en golddigger. Leker med declan och vänder allt emot honom.

Är det inte bättre för sandys hälsa om han får en daglig promenad än att sitter i permobilen?

När man inte trodde det kunde bli värre. :) inte nog med att rhona är jobbig, nu har hon fått en tvilling som är minst lika störande - veterinären. Pratar alltid i falsett och hennes karaktär känns inte trovärdig eller connectar inte med någon. Känner ex ingen "kemi" mellan henne och Moira.

2014-05-22 @ 20:51:49
Postat av: Madde

Halleluljah, idag hade Debbie utsläppt hår i en kort scen, syntes tydligt att det mycket löshår under det riktiga, ja är man en gammal frisör som jag så ser man sånt.
Och så fortsätter det med henne som slags skurk med Charity och Cain som storögt tittar på, hahaha!
Andy är tydligen pappa på heltid till den lilla bebisen...
Och Katie då, hade i en scen en rejäl finne på hakan, den var borta i nästa scen, undra inte varför jag tittar på HTG, jag gillar det faktiskt men just nu är det dåligt...och Vanessa pust, tar det imorgon. Kram på er

2014-05-22 @ 20:54:06
Postat av: Lena

Ja det är verkligen dåligt just nu men jag tror alltid att
nu har dom nått botten så nu vänder det...

Det är många gånger jag tänkt så sista året men det här med Debbie slår det mesta-

Häromdan när jag stod i köket och hällde upp kaffe tyckte jag att jag hörde Dianes röst. Äntligen sa jag högt för mig själv men när jag kom tillbaka till Tv:n så förstod jag att jag tyvärr hade hört fel . Önsketänkande :-)

2014-05-22 @ 21:18:37
Postat av: Kristina

Ja, Diane - kom tillbaka!

2014-05-23 @ 07:03:55
Postat av: Frk Höger

Är det någon som har koll på hur länge det ska verka vara som Diane ska ha varit i Brighton?

2014-05-23 @ 07:18:18
Postat av: TinaV

Missade gårdagens avsnitt, hände det något stort?

2014-05-23 @ 08:37:13
Postat av: Linnéa

Diane har varit borta länge nu. Vet ni om det finns särskild orsak till att hon är borta ur byn? Jag menar, ibland är roller borta eftersom skådespelaren är barnledig, sjuk eller aktiv i en annan roll i valfri serie, tv eller teateruppsättning. Vet ni?

2014-05-23 @ 10:02:29
Postat av: Madde

Dagens avsnitt slog nog iallafall för mig bottenrekord...har inget mer att skriva...

2014-05-23 @ 18:19:56
Postat av: TinaV

Debbie usch!
Katie usch!
Hur står Declan ut med Katie, gnäll och åter gnäll, sparka ut henne och låt henne vara med Andy.

2014-05-23 @ 18:40:30
Postat av: Catrin

Jag håller med er andra, just nu är HTG tråkigt. Alla är sura och gnälliga. Finns det nån som är lycklig?

Debbie blir jag galen på. Vilken attityd!! Och Katie, förstår att hon inte har det lätt men hon får ju lugna ner sig lite! Hon ger ju inte Declan nån chans, han försöker ju faktiskt...Suck!

2014-05-23 @ 19:12:16
Postat av: Linnéa

Vad har hänt med Sandy? När började han med permobil och rullstol m.m? Det skulle vara bra om ni kunde uppdatera mig eftersom jag inte har sett avsnitt som skulle förklara det. Vad har jag missat egentligen? När har jag missat det? :)

2014-05-23 @ 22:25:36
Postat av: ELIZA

Linnea: Du har inte missat nåt!! hela serien börjar bli ett skämt! Osannolika historier, barnsliga intriger....Och som understöd för det...Både Charity och Debbie var sminkade som CLOWNER...Fattades bara den röda näsan....

2014-05-23 @ 22:50:52
Postat av: Catrin

Har för mig att Marlon fixade permobilen. Det var väl när dom flyttade in hos Marlon han fick den. Det skulle vara lättare för honom att komma hemifrån eftersom,efter vad jag förstått,han inte trivdes/trivs så bra där...tror det var så. Någon får rätta mig om jag har fel :)Rullstolen var väl bara nåt Ruby o Sean ordnade istället för permobilen som Sean förstörde

2014-05-23 @ 23:19:44
Postat av: TinaV

Vart är Marie, har jag missat varför hon inte skriver just nu?

2014-05-24 @ 09:14:05
Postat av: Catrin

TinaV,sist Marie dröjde med att skriva så krånglade hennes dator. Då skrev hon, "försvinner" hon ett tag är det för att datorn krånglar. Har för mig att hon skrev att hon inte kunde använda mobilen heller, för den var "gammal" :) Så vi får hoppas att det är så den här gången också :)

2014-05-24 @ 10:03:28
Postat av: Lena

Haha fattades bara den röda näsan.
Ja man får försöka se det lilla roliga som finns i HTG nu.
Debbie Debbie tur det bara är en såpa, sånt gör man inte ostraffat. Eller vill hon ur serien tro?
Annars blir det lite väl löjligt.
Men jag har för mig att det var så där lite farsartat vid något annat tillfälle då Chas Char o Debbie skulle råna folk på en fest eller nåt. Minns inte riktigt vet bara att det var urlöjligt så jag ville väl glömma det.:-)

2014-05-24 @ 17:15:31
Postat av: Maria

Det är patetiskt att debbie hotar kriminella och tror att hennes bitchattityd ska skrämma dem. Det larvigaste är att hon hotar med cain som egentligen bara är en småkriminell slufs (tycket iof att han är trevlig just nu). Dessutom är det inte trovärdigt att dom ska engagera sig och bli Petes fiende, allt för debbies skull som han anser är ett vrak och gjorde honom arbetslös.

Lika tröttsam är Katie, så passivt aggressiv mot declan. Tycker han ska sparka ur henne ur huset så kan hon flytta in hos Andy.

Får dåliga vibbar av steve på samma sätt som jag inte gillade Cameron när han kom till byn. Steve har precis som Ashley sa ett visst sätt som gör att folk lyssnar på honom. För bra för att vara sann.

2014-05-25 @ 13:51:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0