Stöddiga och mindre stöddiga tjejer

Tjej 1
Priya börjar planera för bröllopet och hon vill ha en dyr och fin ring. David tycker inte det är lika viktigt. De går sedan till kontoret på fabriken för att berätta att de ska gifta sig. Nikhil blir inte glad till att börja med men när David säger att det är allvar mellan dem så gratulerar han dem. Även Rishi och Georgia gratulerar dem.
 
Tjej 2
Alicia börjar jobba hos Megan på Home Farm. Hon får en ny dator att använda till arbetet. När hon tar hem den så vill Jacob spela spel. David kommer dit för att prata med henne angående bröllopet med Priya men när Val och Jacob gått iväg med datorn och ropar att den gått sönder så hinner David inte säga något för han vill inte förstöra Alicias glädje över nya jobbet.
Val tar med sig Alicia och Jacob till värdshuset för att äta middag. Tyvärr så kommer Sharmas och David dit för att fira förlovningen. Jacob blir mycket besviken på David och säger att han hatar honom. Sedan vill han gå därifrån.
 
Tjej 3
Charity går fram till Sam och ber honom om ursäkt för det Jai sagt och gjort. Sam svarar att det är inte hennes fel så hon behöver inte be om ursäkt. Rachel som står bredvid får bara sura kommentarer.
 
Tjej 4
Bernice vill hitta på olika evenemang för att dra folk till puben. Hon vill ha karaoke, liveband, pubquiz och till och med gratis vin till de som äter en middag där. Chas tycker inte om idéerna men Marlon som är rädd om jobbet tycker hon borde tänka på saken.
 
Tjej 5 och 6
Chas kommer till kaféet och ser Alan och Betty där. Hon påpekar att de inte synts till på puben på ett tag. Betty svarar helt ärligt att det har varit fel atmosfär på puben den senaste tiden. Chas säger då att hon bjuder på en drink om de kommer dit. Givetvis lockas de av erbjudandet.
 
Tjej 7
Även Debbie är på kaféet när Chas säger att de får en gratis drink. Hon frågar Chas om erbjudandet gäller henne också och Chas svarar ja. Debbie säger då lite bittert att "du måste vara desperat" men hon går ändå till puben för att utnyttja erbjudandet. Hon kan inte låta bli att pika Chas för att vänta på Cameron som inte dyker upp när han ska. Debbie säger hånfullt att Chas säkert blivit dumpad fast han inget sagt än. Marlon säger åt henne att det räcker men då blir Debbie hånfull mot honom istället och pikar honom om att han inte är så helylle som han lurat andra att tro, han som förförde prästfrun.
 
Tjej 8
Brenda serverar på kaféet som vanligt när Eric och Alicia kommer in. Brenda börjar prata om att hon förstår Alicias ilska mot David och Priya. (Båda två sitter och fikar på kafëet just då) och att hon tror att Alicia skulle vilja hälla sitt kaffe över dem. Alicia säger inget och Eric försöker få Brenda att hålla tyst men när det inte går så går Alicia ut därifrån. David frågar henne om allt är ok och Alicia svarar ja. Eric går efter henne men när David säger att allt är lugnt så svarar Eric att det är det inte alls..
 
Tjej 9
Belle ser att Lisa och Zak städar inför Lukes besök. Hon möter honom i byn och säger att han kan ångra sig men Luke vill följa med henne hem. Han planerar att de kan "plugga" i hennes rum för att få vara i fred. Dingles bjuder på kaningryta och Samson sitter och frågar Luke om han ätit kanin förut och om han ätit ekorre. Luke ser inte så glad ut men han frågar ändå efter receptet till sin mamma efter middagen. Zak frågar ut dem om vad det är de ska plugga, vad för sorts histora. Luke svarar att det handlar om andra världskriget. När Zak sedan säger åt dem att diska så erbjuder sig Belle att göra det på en gång och Luke får hjälpa till. Belle följer sedan Luke till bussen när han ska hem. Han är väldigt besviken över att behöva diska och att de inte fått vara ensamma något. Belle tror att han tänker dumpa henne så hon lovar honom att i morgon kommer de kunna vara ensamma hemma.
 
Dagen efter sitter Belle och sminkar sig medan hon väntar på bussen. Debbie kommer förbi och frågar hur det går med Luke. Belle svarar att det går bra fast de inte får vara ensamma så mycket. Debbie varnar henne för att inte gå för långt med honom men då svarar Belle att hon inte tänker bli gravid än...
Belle och Luke träffas sedan efter skolan. De är tillsammans med Gemma och hennes pojkvän vid scoutstugan.  Luke tjatar till sig att de ska hem till Belle. Hon tvekar men sedan går hon med på det. På vägen hem stannar de och kysser varann, Debbie som åker förbi ser dem och hon åker till fabriken för att skvallra för Lisa.
 
Belle och Luke sitter och kysser varann i soffan. Han vill smeka henne under tröja men hon drar sig undan och säger att hon aldrig gjort sånt förut men hon vill ändå fortsätta.
 
Tjej 10
Lisa kommer hem och ser Belle och Luke kyssandes i soffan. Hon blir rasande och kastar ut Luke precis när Zak kommer hem. Han undrar vad som står på och Lisa berättar. Belle får gå upp till sitt rum. Lisa och Zak pratar om hur de ska göra nu men de vet inte riktigt hur de ska hantera situationen. Zak föreslår att de kanske ska låta Charity prata med Belle men inser att det inte är rätt person. Belle kommer ner och skäller ut dem och säger att de är gammalmodiga och att hon vet redan hur det är med sex för det är sådant man gör när man är förälskad i någon, se bara på Debbie och Charity som var i hennes ålder när de blev gravida. Belle går upp igen till sitt rum men säger att det är inte hennes fel att Zak och Lisa var så gamla när de fick henne.
 
Tjej 11
Rachel är hemma med Archie när Sam kommer dit. Han är så trött så han somnar sittandes på soffan så han hör inte när hon säger att hon saknade honom och hoppades på att han skulle dyka upp snart, att hon skulle ha blivit besviken om han inte kommit dit.
 
Tjej 12
Megan säger till Alicia att ta hand om florister och catering bland annat. Megan ska iväg till Skottland för att kolla upp hotell till smekmånadsresor. När de sitter och pratar så får Alicia samtal från skolan om att Jacob mår dåligt och bara gråter. Megan ger Alicia ledigt för att hämta hem sonen. När Alicia sedan kommer tillbaka till jobbet erbjuder Megan henne att åka iväg till Skottland med Jacob. Alicia blir överlycklig men Nicola muttrar om att välja fel person att jobba för...
 
Ok, några killar också då...
Sean och Thomas är på kaféet. Thomas har under dagen hintat Sean om vad Chas sagt men han berättar först inte vad. Sedan säger han att Chas sagt att Dan är så korkad att hon kan träffa Cameron i lugn och ro när de väl är gifta. Thomas har även tidigare sagt till Sean att Dan måste vara lite bakom som som först gift sig med en lesbisk kvinna och sedan Chas. Konstigt nog så är Sean ändå vän med Thomas och de sitter och retar Brenda på kaféet. Hon försöker säga åt dem men de fortsätter bara att göra sig lustiga på hennes bekostnad. Dan kommer in och hör dem så han säger åt dem att sluta. Thomas går iväg men Sean är besviken på sin far så han säger att "han borde tatuera in ordet dörrmatta på ryggen, inte konstigt att mamma blev lesbisk" sedan går han därifrån.
 
Tjej 13
Vart tog Alex mormor vägen? Skulle inte hon ta reda på vad som hänt?

Kommentarer
Postat av: Maria

Betty var inte vidare trevlig i dagens avsnitt, att håna chas är att ge sig på ngn som redan ligger.

Davids feghet ställer till problem, även fast det han har gjort för Alicia och Jake är fint.

Tycker personligen det är tråkigt att Lisa och zak är så gråhåriga, känns som det har blivit så gamla. Trodde Belle var en tjej med bättre självkänsla än hon visade med Luke.

2014-05-15 @ 22:50:59
Postat av: Anonym

Åå jag avskyr debbie. Chas gjorde jätte fel och jag förstår debbie på ett sätt om jag går in i hennes situation, men hela debbies sätt är så vidrigt. Det är som att hon tror hon är nån jävla bad ass brud som kan bete sig hur hon vill.

Liza och zak är lite väl hårda mot Belle faktiskt. Men visst, samlag vid 14 år är något år för tidigt. Men hade de släppt kopplet lite kanske Belle inte propsat så på att göra uppror vilket hon verkat börja göra. Kanske bara är början också. Tror det kommer bli värre.

Stör mig på att priya gav jobbet till Alicia och speciellt i hennes tro om att hon blev vald framför priya. Det kommer ju bara bli dummare för Alicia sen när/om det väl kommer fram, vilket det säkert gör. Dessutom förstår jag inte varför priya ens ska offra något för alicias skull? Spelar väl ingen roll om Alicia har barn och att priya ändå har rik familj, man måste ju kunna få sin egna framgång och lycka även om någon annan egentligen "förtjänar" det lite mer. Så kommer det ju alltid va. Nej, det störde mig!

2014-05-16 @ 04:50:23
Postat av: Frk Höger

Debbie har blivit riktigt otrevlig just nu.
Belle ser yngre ut än 14, tycker jag och jag trodde hon var starkare som person, en som inte ger med sig när hon känner sig obekväm i situationen.
Jai löser inga problem genom att åka till Frankrike. Rachel och Archie kommer att finnas kvar i byn när han kommer hem och det kommer att bli lika svårt då att se dem utan att kunna göra något. Det är ohållbart och han måste säga något till Charity.
Har det nån gång tidigre visats att det är sååå lite folk på puben som det är just nu?

2014-05-16 @ 08:21:13
Postat av: Jonas

Belle ser betydligt yngre ut än 14. Hon ser ju ut som ett barn, inte en tjej. Åtta år skulle jag ha gissat på.

2014-05-16 @ 11:15:01
Postat av: TinaV

Belle är väldigt otrevlig mot sina föräldrar, hon är inte mogen för att ha sex och verkar ge efter bara för att behålla Luke.
Dessutom verkar hon hamna i knipa hela tiden, dricker för mycket, hamnar på fel fester och gör gärna det andra bestämt åt henne.
Debbie är obehaglig just nu, borta är den oroliga mamman, nu ser jag en otrevlig, rufsig, kall barnrumpa som lyckas få alla att dansa efter hennes pipa.
Jag hoppas David blir ihop med Alicia igen, Priya passar inte med mesige David.

2014-05-16 @ 11:18:14
Postat av: Linnéa

Frk Höger och Jonas: Eller hur? Hon ser inte alls ut som att hon skulle vara det :) Av den anledningen är det enormt enkelt att glömma att hon ska föreställa det!

2014-05-16 @ 14:09:56
Postat av: ELIZA

Men hallå..Fredagens avsnitt..Vilken tvärvändning hos Lisa och Zak...Vet inte hur jag skulle göra om ungen rakt ut säger att nu ska jag ligga med...14 år..Dom är ju inte byx myndiga än...Och håller med..Belle ser ju inte ens ut som en tonåring..Den där Gemma verkar inte som någon bra kompis i det avseendet...Är det någon tävling eller..? Ursäkta en gammal tant som inte fattar varför..? TYCKER DET GÅTT FÖR LÅNGT MED MOBBINGEN AV CHAS!!!! Liiider med henne...Och Debbie!!! Lisa står och säger att Debbie INTE TILLÅTER DOM ATT GÅ PÅ DOPET OM CHAS ÄR GUDMOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vad är det för djävla mesar???????????????????????????????

2014-05-16 @ 22:58:19
Postat av: ELIZA

Låter som en maffia familj...Ha ha ha ...Med en snor unge i toppen...Ha ha ha ha ....

2014-05-16 @ 23:03:16
Postat av: Maria

Haha. Håller med dig Eliza. Tycker hela situationen med Belle är helt tokig. Hon är helt hysterisk för att hon som 14-åring inte får ha sex med en kille som inte tycker om henne. Trodde inte hon var så korkad. Det är opassande hur hon beter sig mot sina föräldrar. Belle fattar sina beslut själv, men gemma är inte bra sällskap.

Folk är bedrövliga mot chas. Dessutom undrar jag varför HON ber om ursäkt och ansvarar för Gabbys säkerhet. Det är hennes pub och om det inte passar folk att bo där kan de flytta. Dessutom är det konstigt att diane håller sig borta, tycker det är en miss i manuset.

Vet inte om steve (bernices sambo) tycker om bernice särskilt mkt? Han verkar ju tycka att hon har en ganska elak och bedrövlig personlighet och jag undrar om det verkligen håller...

Javisst är det konstigt att bittra debbie ska få styra i släkten. Varför lyssnar ngn på den skitungen? Bedrövligt att folk inte respekterar mollys dop och vad gennie vill. Tycker ngn ska säga till henne. Det verkar som att hon själv har varit den andra kvinnan som splittrade camerons familj och fick honom att lämna Jersey.

2014-05-17 @ 00:05:38
Postat av: Maria

Såg att jag missade ett ord. Menar iaf att debbie verkar ha glömt att hon själv var den andra kvinnan och splittrade en familj.

2014-05-17 @ 00:08:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0