Baby Einstein och en mamma på rymmen

Debbie smyger upp på morgonen och tar Doms nycklar och gömmer dem i soffan. Dom kommer ner till köket och vill ha kaffe. Precis då kommer Cain också ner och han blir inte glad när han ser Dom. Cain ska iväg på en bilbärgning och när han går säger Debbie tyst till honom att det är inte som du tror. Dom åker sedan iväg och Charity kommer dit. Debbie berättar att hon tänker ta klientlistan ifrån kontoret. Charity tycker inte det är bra om Debbie gör det för hon bör tänka på barnen men hon erbjuder sig att göra det åt Debbie.
 
Jai vill börja jobba igen och kommer till kontoret. När Nikhil har massor att göra och problem med barnvakt så erbjuder sig Jai att hjälpa till. Efter lite velande så går Nikhil med på det men Jai måste följa schemat och låta Molly titta på Baby Einstein på dvd en viss tid.
Nikhil kommer hem efter arbetet och det har gått bra för Jai. Rishi säger till Nikhil att tänka på gudfarsfrågan igen. Nikhil lovar att prata med Gennie om saken.
 
Alicia och Priya har inte lätt att jobba ihop. Priya berömmer Alicias klänning men då blir hon sur och vill inte ha hennes komplimanger. Priya säger att de måste vara hövliga mot varann annars kan båda bli av med jobbet. När Alicia säger att det enda hon tänker på är att Jacob mår bra så säger Priya att det faktiskt är hennes eget fel att Jacob fått lida.
 
Moira träffar Cain på puben och går fram till honom för att prata. Han är irriterad och tror att hon inte vill synas med honom tillsammans med vännerna så han kallar henne snobb. Hon försöker säga att det inte stämmer men han lyssnar inte. Cain dyker sedan upp hos henne och erkänner att han har lite svårt att förstå sig på kvinnor. Hon bjuder med honom på bondbalen. Givetvis tvekar han men hon lyckas övertala honom att följa med åtminstone några timmar.
 
Charity går in på budkontoret och börjar leta. Hon hittar ett papper precis när hon ser polisbilar utanför. Hon smyger ut på baksidan. En polis ser henne och frågar vad hon gör där. Charity låtsas att hon tänkt lämna in bilen på verkstan men att det verkar vara stängt. Polisen råder henne att lämna bilen på en annan verkstad istället.
 
Debbie sitter på puben när Dom kommer in för att fråga henne om de ska ses senare. Hon säger att allt är ett misstag och hon måste tänka på barnen i första hand så de kan inte ses mer. Dom blir förvånad men inser att han inget kan göra. Han frågar sedan om nycklarna och han får följa med Debbie hem för att leta. Precis då kommer Charity dit och hon säger att "nu har de lyckats få nya klienter". Dom inser att de båda kvinnorna ligger bakom nyckelstölden och då erkänner Debbie. Han blir förbannad och säger att han tänker ge igen. Cain kommer hem och hör vad som hänt. Han ber Dom att låta det vara men det tänker inte Dom göra för han vill inte själv åka dit för något som de gjort.
 
Rachel ska ta hand om Archie en natt på sjukhuset och om det går bra ska han få komma hem med henne. Sköterskan säger att det gått utmärkt men när Sam kommer för att hämta Rachel och Archie så erkänner Rachel att hon inte alls vet vad hon gjort. Hon säger åt Sam att kolla till barnet medan hon går iväg. Det visar sig att Rachel sticker från sjukhuset och ingen får tag på henne.
 
David sitter på kaféet och fikar med Nikhil som är besviken på David för att han träffat Priya i smyg. Alicia och Jacob kommer in men Jacob vill gå därifrån eftersom David är där. Senare ber Alicia David att hålla sig undan från pojken eftersom han är förvirrad nog efter allt som hänt.
 
Cain är rasande på både Debbie och Charity men Debbie ber honom att inte lägga sig i för hon vill ta hand om problemen själv. Debbie går till Lisa och ber henne prata med Dom. Hon måste erkänna vad hon gjort och Lisa blir förskräckt när hon hör om drogerna som Debbie sett till att de fanns på budföretaget. Debbie säger att Lisa är skyldig henne en gentjänst eftersom hon ställt upp för Chas tidigare. När Lisa sedan pratar med Dom så är inte han intresserad av att tänka på Debibe utan han tänker på sin dotter i första hand.
 
Victoria jobbar i butiken när Eric kommer in stressad och säger att hennes skift på värdshuset har redan börjat. Hon kan inte lämna butiken men Alicia som kommer in erbjuder sig att hjälpa till.
 
Adam kommer in i köket och ser Moira uppklädd inför festen.  Han påpekar att ett lamm har problem men Moira tar inte det på allvar.  Adam kontaktar då Vanessa som kommer och kollar till fåren och det visar sig vara ett större problem än Moira trott så hon måste byta om och stanna hemma.
 
Alicia ser annonsen för att Home Farm ska anordna bröllop och hon hoppas hon kan få jobba där med att hjälpa till. Val säger till Megan att Alicia är intresserad så Megan säger att det är bara att lämna in en ansökan.
 
Dom söker upp Debbie igen eftersom han nu är ännu surare för att hon försökt få Lisa att prata med honom om att inte anmäla henne till polisen om det hon gjort. Charity kommer dit och hör när Debbie erbjuder Dom jobb på hennes företag som chaufför. Debbie säger att Dom kommer få 20% högre lön än vad han har nu. Dom tänker efter och säger att han vill ha 25% högre lön och 10% av företaget. Debbie går med på det eftersom hon känner att hon inte har något annat val.
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Hur gick det här till? Debbie från att vara en ledsen, omtänksam mamma, till att bli ett riktigt svin? Vilken ton hon hade mot Lisa..Att "vi lät dej komma undan med att Du (Lisa) hade kontakt med Chas"..?? Men hallå...Lisa skulle bett henne flyga och fara...Och vilken ton mot Andy i telefonen,det är dina barn,så Du tar hand om dom..Har han gjort annat?? Behöver han inte jobba? Och ska dom båda jobba,vem tar då hand om?.. Lill grabben är väl för liten för dagis?? Kan Moira och Cain få en chans till att träffas ordentligt..?????????????

2014-05-12 @ 18:01:09
Postat av: Maria

Tycker hela den här historien med dom, budfirman, knark, dingels osv är så overklig och dålig. Debbie har gått från att vara en person som bryr sig om sina barn varav en av de döende till att ta över en budfirma från sin lilla bostad i byn emmerdale. Skrattretande. Ska kriminella lyssna och lyda en snorunge som har fått en knäpp för att hon blivit bedragen? Vem ska backa upp henne, hennes pappa och mamma? Tyvärr verkar hon ha blivit lika billig som sin mamma. Måste även säga att jag inte fattar hur folk kan komma som ex dom och charity och hota och mygla sig in i företag som de göra?

Det är ganska konstigt egentligen att man (jag iaf) tycker synd och "håller" på Alicia. David har ju egentligen gjort mer än vad 99% av andra människor skulle göra för henne och Jake. Giftermålet var ju en bluff för jakes skull och nu när hon är ute "kräver" hon att de ska fortsätta vara gifta . Har hon glömt att det var en bluff? Hon borde vara tacksam och önska David lycka och framför allt lösa det så smidigt som möjligt för Jake. Den stackaren flyttar hit och dit och Alicia verkar inte kunna lägga undan sina egna känslor för honom. Det hade varit bättre om han hade bott hos sin pappa under alicias fängelsetid. Dessutom får David ett oförtjänt dåligt rykte som dn otrogen person. Han har ju varit allt annat än det.

Tycker debbie var snyggast i sin egen hårfärg som hon hade innan hon blonderade sig.




2014-05-12 @ 22:24:43
Postat av: AnnaS

Men alltså... Vad kan vara ett så stort problem med lammen att Moira måste stanna hemma från festen? Vad kan hon göra som inte Adam och veterinären klarar?

Känns orealistiskt att Debbie ska hämnas på alla killar bara för att en svek henne. Sånt är livet, stumpan, bara att acceptera. Inget blir ju bättre för att hon gör samma sak mot en massa andra killar.

Jacob är en bra skådespelare! Hans mördande blick på David var suverän!

2014-05-13 @ 01:07:46
Postat av: Maria

@anna

Ja det där med lammen var lite överdrivet. Adam, Andy och veterinären borde väl klara sig ngr timmar medan Moira skaffar nya kunder.

Tycker det var överdrivet att debbie, charity gjorde allt det där för ett A4 med namn på kunder. Det är väl bara att ringa runt, göra reklam som andra?

2014-05-13 @ 01:54:43
Postat av: Stina

Undrar om inte David ångrar sig. Mest kanske han saknar Jake men också Alicia fast han knappt själv förstår det.
Kan bara hålla med alla om att den här historien med Debbie och budfirman känns överdriven, men det är ju en Tv serie

2014-05-13 @ 13:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0