Att avstå sitt drömjobb

Charity tycker Jais agerande är pinsamt. Hon har med sig en klient (Inte Rishi som jag trodde igår) som inte alls blir imponerad utan väljer att gå därifrån. Jai ber Rachel om ursäkt. (Jag missade att skriva att Rachel gav Jai en örfil igår) Charity säger åt Jai att följa med till kontoret för att prata. Hon kräver att få reda på vad allt handlar om. Jai börjar säga att han är avundsjuk på henne som har företaget att arbeta med. Charity svarar att just nu gör han allt för att förstöra hennes företag.
 
Megan och Nicola sitter och intervjuar Alicia när Jimmy tittar in för att prata med sin fru. Nicola har inte tid utan säger åt honom att lämna dem ifred. Sedan forstätter intervjun och Alicia svarar så gott hon kan.  Efter Alicia är det Priyas tur att svara på frågorna.
 
Rishi kommer in på kontoret på fabriken och ser en ledsen och onykter Jai där. Han får reda på bråket på puben och att Charity inte är så glad på honom. Dessutom så har Jai dåligt samvete för att han skrikit så att Archie började gråta och att det var Sam som fick trösta sonen. Jai börjar prata om att lämna byn för gott men då säger Rishi att det kanske räcker med några veckor. Rishi tycker Jai ska åka på affärsresan till Frankrike istället för Nikhil. Han säger att Charity kan följa med så de får tid för sig själva. När Rishi nämner detta för Nikhil blir Nikhil sur eftersom det är han som arbetat för denna affärsresa. Rishi påminner honom då om att om Georgia får ta hand om Molly för mycket kommer hon att uppfostra henne på sitt sätt. Det gör att Nikhil accepterar att Jai åker till Frankrike.
 
Rachel har följt med Sam hem till honom. Han har lagat mat och de sitter och kopplar av medan Archie sover. Sam säger åt Rachel att ta det lite lugnt och inte vara så orolig för sonen som ändå sover. Rachel pustar ut och sedan kramar hon om Sam.
 
Alicia kommer till puben efter intervjun och hon berättar för Chas att även Priya varit där. Så när Priya kommer till puben för att prata med David så kommer Chas fram till dem och frågar om mötet gått bra. Chas säger att hon vet om att Priya varit på anställningsintervju på Home Farm. Hon säger sedan till Priya att extra jobbet på puben finns alltid kvar och dessutom så finns det andra som inte har en rik familj och en pojkvän som älskar en.
 
Belle går med Gemma, Luke och Gemmas pojkvän ute på gatan. När hon ser att Lisa kommer körandes så gömmer hon sig bakom ett hus. Luke blir förvånad och tror att hon inte vill synas med honom. Belle förklarar att det är inte så enkelt när hennes föräldrar finns i närheten.
 
Jai söker upp Rachel för att be om ursäkt. Han lovar att hon får träffa vem hon vill och när hon vill. Rachel säger åt honom att om han får flera sådana utbrott kommer hon att prata med Charity. Precis innan Jai ska gå så vill han hålla i Archie men Rachel vill inte väcka sonen.
 
Jimmy kommer körandes en av deras lastbilar. Han möter Nicola ute på gatan och han talar om för henne att Thomas är barnvakt till Angel för han måste åka iväg på arbete. Nicola blir väldigt besviken när det visar sig att Jimmy ska iväg på en långkörning och hon kommer att få vara ensam hemma med Thomas i två veckor.
Sedan går Nicola in på puben och talar om för Priya att hon fått jobbet. Alicia som jobbar men inte är i närheten märker inte det. Priya tvekar och Nicola tror att det är för att hon vill löneförhandla så hon hänvisar Priya till Megan.
 
Luke kommer hem till Belle utan att hon fått reda på det i förväg. Han presenterar sig för Lisa som är hemma. Hans ursäkt är att han ville träffa Belle.
 
Jai är hemma när Charity kommer hem. Han frågar henne om hon och Noah vill följa med till Frankrike. Hon blir jätteglad tills hon inser att de ska vara borta i en månad. Charity säger åt Jai att hon kan inte vara borta från företaget så länge. Hon vill att de försöker lappa ihop äktenskapet på hemmaplan men Jai säger att han måste åka. Charity blir så ledsen och besviken att hon ber honom åka så han kan tänka över på hur han vill ha det så kan hon göra detsamma här hemma.
Dagen efter åker Jai iväg. Charity säger att hon kanske inte ens finns kvar när han kommer hem, När Jai åkt står hon kvar i hallen och gråter medan Noah försöker trösta henne.
 
Priya är osäker på om hon ska tacka ja till jobbet så hon frågar David om vad han tycker. David kan inte svara på det utan säger att hon ska göra som hon själv vill.
Alicia ser Nicola ute på gatan så hon går fram till henne för att fråga om jobbet. Nicola vill inte svara om hur det går utan hänvisar till Megan. Priya som går förbi hör allt.
 
Rishi och Georgia kommer till kaféet för att fika. De sitter och pratar om sina söner och om Jais problem med Charity. Chas som sitter vid bordet bakom och hör vad de säger får bråttom därifrån. Hon söker upp Nikhil på kontoret för att fråga honom hur det ligger till. Nikhil bekräftar att det är problem mellan Jai och Charity men han råder henne att inte lägga sig i. Chas säger att hon tänker på Charity eftersom ingen annan verkar göra det.
 
Belle ska till Gemma och Lisa stoppar henne innan hon går. Hon säger åt Belle att bjuda in Luke på middag. Belle tvekar men Lisa säger att det är inget hon kan välja utan han måste komma över så de får prata med honom om han ska vara Belles pojkvän. Belle muttrar över att det inte är presentabelt hemma men då blir Lisa arg och säger åt henne att sluta på en gång.
Belle träffar Luke och han tycker det är en bra idé att följa med hem till henne för då slipper de smyga när de ska ses. Belle är mer osäker eftersom hon vet hur Zak är.
 
Priya söker upp Megan på Home Farm. Hon tackar nej till jobbet även när Megan försöker övertala henne till att ändra sig. Priya säger att Alicia är den som borde få jobbet istället för hon passar alldeles utmärkt till det. Megan säger att hon ska tänka på saken men Priya är envis och fortsätter att hävda att Alicia bör anställas. (Jag tycker faktiskt att det var fint gjort av henne)
 
Sean och Thomas träffas på kafëet och börjar prata med varann. Thomas hör när Sean får order om att läsa med sin mamma. Sean säger att det är en plåga men då svarar Thomas att "bo med Nicola är som att leva i en skräckfilm".  När Chas kommer in så blir Thomas grinig och det märker Sean. De börjar prata om deras fäder som råkat ut för Chas. Plötsligt säger Thomas att Sean inte vet vad Chas sagt om Dan, men han vill inte berätta mer...
 
Megan kommer in på puben för att meddela Alicia den goda nyheten. Alicia blir överlycklig och Val vill genast fira lite med att de ska åka och köpa kläder men Alicia vill inte slösa på pengarna. Priya kommer fram till dem och bjuder på ett glas vin och gratulerar till nya jobbet.
Priya går sedan fram till David som påpekar att han inte sett Alicia så glad på länge. Priya inser då att David ändå har känslor för Alicia även om han förnekar det. Hon säger att hon önskar att han sagt sanningen när hon frågat honom tidigare om hur hon skulle göra.
 
Chas försöker prata med Charity när hon ser henne på puben. Charity är inte alls intresserad av att bli vänner igen utan hon ber Chas hålla sig borta och inte lägga sig i.
 
Priya är ledsen för att David inte har lika mycket känslor för henne som hon har för honom. David försöker förklara att han visst älskar henne och att äktenskapet med Alicia bara var på papperet. Han säger att han gärna hade bytt plats på dem. Det gör att Priya blir lite gladare. När hon sedan kommer hem och ser att David vill gottgöra henne med lite champagne så säger hon att hon att hon inte har något emot att byta med Alicia. David fattar inte vad hon menar så hon förklarar att hon säger ja om han vill gifta sig. Helt plötsligt så har Priya fått för sig att det är vad David vill så hon blir överlycklig och säger att detta är den bästa dagen i hennes liv. Hon kramar om David som ser mer lidande ut...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Varför kan inte Jai klämma ur sej hela grejen..Det är ändå kört med Charity..Verkar det som...Överraskande att Priaya var så förstående gentemot Alicia..Fint gjort av henne...Fast nån (NICOLA) lär ju tala om för Alicia att hon var andra hands valet...Och varför såg David så lidande ut?? Vet han vad han vill,egentligen? ...Och den där Tomas, vad är det för griller han ska plantera hos Sean...? Elakt,Chas har ju bara talat väl om Dan hela tiden...

2014-05-14 @ 19:12:04
Postat av: Maria

Carls son ser ut att bli problem...

Katie delar prispallen med priya om att puta med läpparna.

David verkar inte förstå sig på kvinnor. Nu har han råkat fria utan att han själv var medveten om det. ;)

Varför får inte Jai hålla sin son? Tycker hon är orättvis. Han kanske står i valet och kvalet och kanske vill att det ska komma ut att archie är hans son.

2014-05-14 @ 22:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0