Värdelös mamma eller bara en överbeskyddande pappa

Debbie är frustrerad och vill ha svar av läkaren om hur tillståndet med Sarah är men han råder henne till att de kan bara vänta och se. Charity kommer in till sjukhuset och talar om att hon vet att hon borde vara där trots att Debbie sagt annat. Hon är ledsen för att hon inte kom när operationen var men det var för att inte göra Debbie upprörd. Debbie berättar gråtandes om sin oro över att inte kunna göra något för sin dotter och att Sarah faktiskt kan dö.
 
Gennie kommer ner till Nikhil som bär runt på Molly. Gennie säger att det är matdags men Nikhil tycker inte det behövs eftersom babyn ändå är tyst just nu. Precis då kommer Georgia in för att hälsa på eftersom hon hade vägarna förbi, igen. Georgia blir förvånad över att Nikhil fortfarande är hemma och inte på jobbet. Nikhil svarar att han älskar Gennie och Molly så mycket att han har svårt att lämna dem.
 
Chas ringer till Cameron när han är ute på gatan i byn. Han ser Lisa och Zak komma gåendes så han ber Chas att vänta lite. Cameron ber Lisa eller Zak att säga några ord till Chas men de vägrar. Lisa säger dock att transplantationen gått bra så Chas hör det. Dingles går vidare och just då kommer Debbie och Cain hem från sjukhuset. Debbie hör när Cameron säger till Chas att han älskar henne.
 
Eric har packat ihop en låda med mat för han vill inte att Amy ska svälta. När Amy och Kerry packar upp varorna så nämner Kerry att Andy ser trött och blek ut. Amy tolkar det som om mamman är ute efter Andy igen men Kerry lovar att hålla händerna i styr. Hon lovar även att hon ska söka jobb.
 
Gennie kommer till fabriken med Molly. Nikhil blir något nervös när alla ska titta till Molly och han oroar sig för alla baciller som kan finnas där. Georgia som står på kontoret med Nikhil säger åt honom att sluta försöka vara så perfekt för ingen är helt perfekt, inte ens han och hans syskon. Hon säger att hon älskar dem trots att de inte är perfekta. Väl hemma sedan så pratar Gennie med Georgia och hon får då veta att Nikhil ringt efter henne eftersom han trodde att Gennie behövde hjälp hemma.
 
Kerry kommer in på kontoret på fabriken för att fråga om jobb. Hon pratar med Rishi som ger henne ett formulär som hon ska fylla i. När hon gjort det frågar hon när hon kan börja men Rishi vill ha några referenser. Kerry blir nervös men sedan säger hon att de kan prata med Val och Eric.
 
Scarlett är på åkeriet för att försöka få lite ordning i arbetet. Rodney är där för att kolla några körningar när Nicola kommer in för att tala om att advokaten söker Jimmy för det är dags för uppläsning av Carls testamente. Jimmy är inte där eftersom han inte orkar bry sig om kontoret för tillfället.
 
Eric är inne på cafét för att köpa något gott till Amy. Rishi kommer in och frågar honom om hur Kerry är eftersom hon angett dem som referens. 
 
Charity kommer hem till Cain för att tacka för att han sett till att hon kom till sjukhuset trots att Debbie inte velat det. Cain berättar att Debbie ligger och vilar just nu för att han sagt åt henne att göra det. Lisa och Zak kommer dit men precis då kommer Debbie ner.  Hon ville inte vila utan bara göra sig i ordning för hon tänker träffa Chas i fängelset. Charity blir orolig och tror att allt blir bara värre om Debbie åker dit och Cain vill inte heller att Debbie träffar Chas. När Lisa försvarar Chas med att hon faktiskt tillhör familjen trots det hon gjort blir Cain förbannad och talar om för Lisa att Chas får skylla sig själv. Lisa erkänner att hon varit och hälsat på Chas och att hon uppmuntrat Debbie att besöka henne också.
 
Gennie känner sig värdelös som mamma men Georgia försöker muntra upp henne. Hon säger till Gennie att prata med Nikhil. Gennie tar med sig Molly till fabriken igen. Denna gång säger hon till Nikhil att eftersom han tror att hon inte klarar av att ta hand om deras dotter så får han göra det. Hon lämnar över Molly till honom och går därifrån.
 
Kerry återvänder till fabriken för att höra hur det gått. Hon blir rätt förvånad över att Rishi pratat med Eric. Det visar sig att hon inte får jobbet eftersom hon har stulit pengar från värdshuset.
Samtidigt pratar Eric med Diane och han säger att han har dåligt samvete som sagt sanningen om Kerry till Rishi. Han vet att Kerrys jobb betyder mycket för Amy.
 
Debbie kommer till fängelset och träffar Chas. Det är först väldigt spänt mellan dem men Debbie vill veta varför Chas gjort som hon gjort. Chas kan inte förklara varför. Debbie blir så arg att hon slår näven i bordet för hon vill ha svar. Tillslut säger Chas att hon älskar Cameron. Debbie blir ledsen och frågar hur Chas kunde såra henne, att hon faktiskt älskade Debbie först.(Det satt en kille bakom Debbie i besöksrummet, han var väldigt lik Robbie tycker jag)
 
Charity och Cain är rasande på Lisa som rått Debbie att besöka Chas. Lisa försöker försvara sig med att hon ville bara väl och hon trodde Debbie behövde träffa Chas. Zak säger irån och ber dem sluta eftersom Lisa faktiskt bryr sig om både Debbie och Sarah.
 
När Zak och Lisa går ut från Debbies hus så träffar Lisa Cameron. Hon är arg på honom för att han är kvar i byn och bara skapar osämja när han visar sig.
 
Nicola pratar med Jimmy om att de borde packa sina saker för att flytta tillbaka till Rodney. Hon berättar att advokaten hört av sig och sagt att Carl inte ändrat i testamentet på länge. De kommer fram till att testamentet är från den tiden Carl var ihop med Lexi men älskade Chas.
 
Eric, David och Amy sitter på cafét. Eric ger Amy kakan han köpt tidigare. David sitter och småretas med sin far eftersom han inte får något utan bara Amy. Eric bjuder sedan Amy på middag men hon vet inte än om hon kan. Däremot så kommer David och Jacob gärna på middag hos Eric. Kerry kommer in och är väldigt besviken över att Eric berättat om stölden för Rishi. Även Amy blir besviken när hon hör vad som hänt. Senare så söker Eric upp Kerry för att fråga om han ska prata med Rishi igen så hon kan få jobbet i alla fall och om det inte går så ska han hjälpa henne att få ett arbete.
 
Nikhil kommer hem med Molly. Han ber Gennie om ursäkt och hon säger till honom att han måste sluta vara så kontrollerande och överbeskyddande.
 
Chas erkänner, att hon och Cameron tänkte rymma tillsammans. för Debbie. Hon berättar att hon satt med packad väska och väntade på Cameron men att han inte dök upp för att Debbie ramlade och hamnade på sjukhus och att han därmed faktiskt valde att vara kvar hos Debbie. Debbie säger att han valde Chas för annars hade han inte varit kvar i byn med risk för att råka stöta på Cain. Hon fortsätter att berätta för Chas om hur Cameron betett sig när han skildes från sin förra fru på Jersey och det var inte på grund av Debbie utan för en annan kvinna medan Debbie var hemma i byn igen. Debbie säger att Cameron kommer knappast sitta och vänta på Chas utan när hon kommer ut så har hon ingen kvar, ingen familj inga vänner eller knappt företaget.
 
Cain har åkt till fängelset och han väntar på att Debbie ska komma ut därifrån. När hon kommer vill hon bara bli lämnad i fred men sätter sig i bilen ändå. Han frågar henne vad Chas sagt men hon vill inte svara på det. Debbie gråter och frågar varför de hatar henne så mycket. Hon berättar att hon bett Chas säga till Cameron att sticka ifrån byn men Chas kunde inte göra det.
Debbie erkänner att hon älskar Cameron fortfarande och hon vet inte vad hon ska göra...

Kommentarer
Postat av: Tina

Alltså, Cain är bara för mycket, jag orkar inte med honom.

2014-03-28 @ 11:10:58
Postat av: Catrin

Å jag tycker att han bara är så bra :)

2014-03-28 @ 14:09:27
Postat av: Lena

Jag trodde inte jag hade det engagemanget kvar i HTG men jodå oj vad glad jag blev när Jimmy berättade för Charity att han inte ville sälja till henne :-)

2014-03-28 @ 15:11:56
Postat av: Eliza

fredagens avsnitt: Charity!!! Shame on You!!!! Hur i hel**te kan Du uttrycka Dej så till Jimmy???? Även om man tycker elaka saker ,så TÄNKER man dom, inte säger rakt ut!!!Har "hållt" på Dej , ditt gamla luder, (och golddigger) att nuu får hon sin revanch, att bli en respekterad affärs kvinna...Men du föll 180 punkter...(Inte för att jag är insatt i börs världen, så jag hoppas det räcker ) Ha ha ha .....Tycker bara det är väldigt tragiskt med Debbies och Chas situation...Och hoppas inte att Chas blir dömd för mordet.. Vill inte att hon försvinner...Blev också jätte glad när Jimmy satte Charity på plats med att han inte ska sälja firman...Läste tidigare om Kerry..Jag gillar henne..Hon har glimten i ögat...Och blir lite förvånad över att Amy nu månar om sin mamma...Vilket är bra,Kerry är nog bara lite begiven på alkohol och omogen...

2014-03-28 @ 18:02:50
Postat av: Julia

Håller inte alls med Tina ovan, tycker Cain är fantastiskt just nu. Älskar att få se sidor av honom som faktiskt tyder på att han har ett hjärta.

2014-03-28 @ 19:37:52
Postat av: Catrin

Ja visst är han fantastisk Julia :) Jag tror jag är lite småkär i honom ;)

2014-03-28 @ 20:14:34
Postat av: Lena

Saknar Shadrach så. Hans underfundiga kommentarer. Tycker humorn i HTG dog ut med honom. Nu bara eländes elände.
Vet att ni inte gillar när man klagar på serien men ibland bara måste jag.
Så nu får vi se, det kanske händer något roligt på måndag vem vet.
Mariann om du finns där ute och fortfarande läser bloggen så ha det så bra, saknar dina småironiska inslag
Är en hel del som försvunnit härifrån sista året.
Men tack o lov många kvar också :-)

2014-03-28 @ 20:38:48
Postat av: Sanna

Tycker det är så motbjudande med Elizas fula språk och nedlåtande hatiska kommentarer om prostituerade, så jag försvinner också härifrån nu.

2014-03-30 @ 14:55:23
Postat av: Sanna

Tycker det är så motbjudande med Elizas fula språk och nedlåtande hatiska kommentarer om prostituerade, så jag försvinner också härifrån nu.

2014-03-30 @ 14:55:28
Postat av: Anna

Har inget emot Elizas kommentarer. :) Vi har väl alla en rätt att säga vad vi tycker och det kan väl aldrig vara en merit att ha varit prostituerad? Dessutom har hon inte förändrats ett dugg, samma gamla takter sitter i. Kliver över lik för att få det hon vill ha. Nä, bedrövlig person.

2014-03-30 @ 17:48:01
Postat av: ELIZA

Tack för den kommentaren: Anna! Har konstarerat tidigare här att en del tolkar och lägger in vad som inte menades..Jag menade inte på något sätt att vara hatisk, konstaterade bara gamla fakta.. Och tackar för mej på denna blogg, så kan Ni andra hålla igång den med kommentarer..

2014-03-31 @ 09:42:23
Postat av: Lena

Nej Eliza inte du med. Lite lustigt att man inte läst en enda kommentar om nåt av dem som fick Mariann att försvinna härifrån. Säger en hel del om dem......
patetiskt. Så snälla Eliza försvinn inte du med nu. Liksom Anna uppskattar jag dina inlägg o säkert många med oss. Sanna skulle ju ändå ta paus härifrån ett tag så och hon verkar ju vara den enda som retar sig på dig.

2014-03-31 @ 20:03:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0