Nytvättad videokamera

Jag ber om ursäkt att inlägget kommer något sent men jag har haft vissa problem med Internetuppkopplingen.
Nu kanske jag glömmer något av det som hände men tyvärr kan det bli så ibland...
 
Cameron besöker Chas i fängelset. Hon berättar om Debbies besök och han inser att Debbie snackat om att han inte kommer att stanna hos Chas för han är den typen som sticker när det blir jobbigt. Han lovar Chas att vänta på henne även om hon ber honom att lämna byn.
 
Charity vill att Cain gör något åt Cameron som går runt i byn som om inget hänt. Cain säger att han väntar in rätt tillfälle. Cameron retar upp Cain genom att komma riktigt nära och glo på honom. När Cameron ställer sig återigen framför Cain och bara stirrar så stirrar Cain tillbaka men säger inget. Plötsligt smäller det och Cameron har fått en rejäl snyting så han stupar i backen. Cain drar in honom på verkstaden och häller whisky på honom så han kvicknar till. Cameron säger åt Cain att fortsätta, att göra slut på honom en gång för alla men Cain låter bli.
 
Nikhil har svårt för att lämna sin familj så han kommer på den lysande idén att ge Gennie en videokamera så hon kan dokumentera hela dagen med Molly sedan kan de titta på filmen tillsammans på kvällen när han kommit hem från jobbet. Gennie går med på det under milda protester.  Hon kommer sedan till fabriken och filmar när Nikhil säger till Kerry att hon inte fått jobbet än så hon behöver inte vara där och fika. Senare kommer Nikhil hem och vill se vad som hänt under dagen. Gennie letar efter videokameran och hittar den i tvättmaskinen, nytvättad. Nikhil blir besviken över att han missat Mollys så kallade små grodsparkar.
 
Advokaten kommer hem till Jimmy och Nicola. Han har med sig kontraktet angående försäljningen av Jimmys del av åkeriet.  Nicola försöker få advokaten till att förhala köpet eftersom Jimmy knappast är sig själv just nu. Advokaten svarar att han kan inte göra annat än det Jimmy ber honom. Jimmy kommer ner och de sätter sig i köket för att gå igenom köpeavtalet tillsammans med Scarlett. Allt verkar ok, trots att Charitys advokat lagt till någon klausul, så Jimmy är på väg att skriva på allt men advokaten råder honom att läsa igenom allt innan. Sedan ger advokaten ett brev som Carl lämnat in ganska nyligen. Det är ett personligt brev som han vill att Jimmy ska få.
 
Victoria frågar Betty om Adam får sova över hos henne. Betty svarar att hon tycker det går bra och hon kommer att prata med Alan så han inte surar. Adam blir glad när Victoria berättar det.
 
Cameron går till Cain, som är vid verkstan, för att lämna en målarbok och färgpennor till Sarah. Cain vill givetvis inte ta emot gåvan.  Då säger Cameron att han får väl lämna det själv.
 
Jai pratar med Charity om att han måste åka på en affärsresa till Venezuela. Hon tycker det är ok eftersom hon ändå har så mycket med åkeriet just nu och hon väntar på Jimmys svar om försäljningen.
 
Alan muttrar över att det varit lite för höga ljud ifrån Victorias sovrum när Adam sovit över. Betty säger åt honom att skaffa öronproppar om det stör honom.
 
Debbie är på sjukhuset hos Sarah när en sköterska kommer in med målarboken och färgpennorna. Sköterskan säger att det var en vän som var där och lämnade det till Sarah. När Debbie frågar vem det var så vet inte sköterskan det så Debbie tror att det är en okänd välgörare.
Cain kommer till sjukhuset och sitter bredvid Debbie vid Sarahs sjuksäng. Debbie tackar honom för att han ställer upp så för henne och hon säger att hon aldrig klarat detta utan honom. Cain säger att det är självklart att han gör det för henne. När han sedan ser målarboken frågar han henne varifrån den kommer och hon svarar att det är någon okänd som lämnat det.
 
Nicola får läsa Carls brev till Jimmy. Det visar sig att Carl ber om ursäkt för att han fått deras far att ge företaget åt honom när det var meningen att Jimmy skulle ta över. Sedan vill Carl ge allt tillbaka till Jimmy så de får huset, bilen och företaget. Nicola och Scarlett blir glada men Jimmy tvekar. Han går till kontoret och träffar Charity. Hon vill veta vad som hänt och när Jimmy berättar att han fått Carls del av företaget säger hon att hon är beredd att köpa bådas delar och hon kan ordna fram pengarna som behövs. Jimmy hinner inte säga så mycket för Charity skyndar sig iväg för att prata med Rishi.
 
När Charity återkommer för att berätta att hon ordnat med finansieringen så säger Jimmy att han inte tänker sälja. Charity blir rasande och kallar Jimmy för en nolla som inte kan något om att sköta ett företag och att det är hon som gjort åkeriet till vad det är idag. Jimmy tänker ändå inte sälja till henne så hon rusar ut.
 
Charity kommer hem till Jai som precis packat klart för att åka på affärsresan. Han frågar henne om han ska stanna hemma för hennes skull. Hon svarar att det behövs inte för hon ska ändå bara förinta Jimmy.
 

 
Här är en länk från jubileumsdagarna och denna gång visar de några bröllop som varit i serien. Länken är från Colin i England. Jag vill återigen varna för att titta på de andra klippen på youtube som syns på sidan, om man inte vill veta vad som händer i framtiden..
 
 
Here is the link to episode four of "Emmerdale at 40", which looks back at The Weddings (sorry that I didn't send this yesterday as I had intended). There's a few more (brief) older clips in this one than normal - including one from wedding number four in 1982!
 
Dropbox link: https://www.dropbox.com/s/72yikwnvlvz4j53/Emmerdale%20at%2040%20-%20Week%204%20-%20The%20Weddings.flv Youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=hEW5o2BT5go

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0