Kanotkris

Megan är på dåligt humör och hon säger åt Robbie att det är över nu så de måste flytta. Han frågar varför och hon svarar att det är sedan Declan synat hennes bluff. Hon säger att de måste packa ihop och ge sig iväg.
Katie kommer dit och lämnar checken som Megan tar emot denna gång.
 
Paddy ska lämna Leo hos Marlon. När han är på väg att gå så ser han några leksaker på vardagsrumsbordet. Han frågar om de är till Leo eller Marlon. Marlon svarar att Leo är nog för liten men de kan leka med dem om han vill. Paddy ser ut som om han vill stanna men sedan säger han att han måste gå.
Paddy återkommer efter ett tag för att låna kanoten som Marlon köpte.
 
Victoria mms:ar Adam och det gör Amy sur. Amy tycker inte om att Victoria slösar tid på någon som Adam.
 
Dan bestämmer sig för att besöka Chas även om Ali avråder honom. Han säger att han alltid velat se hur det ser ut i ett kvinnofängelse.
 
Gennie är ledsen efter bråket med Katie. Nikhil råder henne att inte kasta bort vänskapen utan försöka försonas igen. Hon försöker sedan be Katie om ursäkt men Katie är rätt spydig. När Gennie är på väg att gå så vill Katie i alla fall att de pratar men då vill inte Gennie. Tillslut så går de båda vännerna in till köket på Home Farm för att prata. Gennie tror Katie är avundsjuk för att Gennie har barn och en man som älskar henne. Katie tror att Gennie är avundsjuk för att hon är gift och bor mycket finarre. Gennie blir då så arg att hon säger att Katie är bara Declans troféhustru och att han endast bryr síg om pengar. Declan kommer precis in i köket och hör detta. Gennie håller fast vid det hon tycker sedan går hon därifrån.
 
Victoria vill att Amy tar hennes pass på kvällen så hon kan träffa Adam. Amy vill inte alls ställa upp och precis då kommer Eric till värdshuset och berättar att Val åkt iväg till Paul för att planera Sharons bröllop och nu behöver han hjälp med tvätten. Han lyckas även övertala Amy att ta Victorias kvällspass.
 
Megan erkänner för Robbie att hon inte har pengar eller lägenheten kvar så de har ingenstans att ta vägen.
 
Declan försöker trösta Katie och säger till henne att Gennie är full av hormoner eftersom hon precis fött barn men att de kan nog bli sams igen.
 
Gennie är så irriterad på Katie så när hon pratar med Nikhil så erkänner hon att hon vet vad Katie gjort för att sätta dit Robbie. Nikhil tycker hon borde lugna ner sig men Gennie är rädd att om hon inte talar om sanningen så blir det bara värre. Det gör att Gennie går hem till Megan och berättar att Katie lurat Robbie i fällan när det fillmades av övervakningskameran vid stallet.
 
Dan besöker Chas och han frågar henne varför hon valde honom, varför hon förstörde hans liv. Chas försöker förklara att hon aldrig var med någon annan när hon var ihop med honom. Hon berättar vad Carl gjort, om utpressningen som visade sig inte räcka och att han var bara ute efter henne. Chas berättar att hon inte alls ville ha Carl längre eftersom han inte var sig själv utan hon ville bara komma därifrån innan han dödade henne.
Dan erkänner att han skulle gifta sig med henne igen om han fick chansen. Han lovar att finnas där för henne och att hon ska ringa om hon behöver prata. Chas kan inte lova det men när han hotar med att inte gå därifrån förrän hon lovat det så säger hon att hon kommer att ringa.
 
Megan och Robbie kommer till kontoret på Home Farm. Hon konfronterar Katie om händelsen men Kaite nekar och säger att Gennie bara vill ge igen eftersom de bråkat. Declan frågar Katie om det stämmer det Megan och Robbie påstår men Katie nekar. När de blir ensamma vill Declan veta sanningen och Katie erkänner att hon gjorde det för att få bort Robbie som gick henne på nerverna. Declan undrar hur hon skulle ha gjort om Robbie inte nöjt sig med ett nej. Katie svarar att hon hade klarat av det ändå.
 
Alex kommer in på värdshuset. Han får veta att Adam är ute med Victoria så han frågar Amy om de ska ta en öl. Amy tvekar men följer sedan med honom. Hon går även med på att gå ut på stan med honom nästa kväll. När Kerry hör det så  tror hon att det kan bli något mellan Alex och dottern men Amy säger att hon inte är intresserad av honom mer än som vän.
 
Paddy är ute och paddlar med kanoten. Han fastnar under ett träd. Sean ser det och börjar filma. Paddy är irriterad så han tappar paddeln. När Sean gått så kommer Marlon som är ute och går med Leo förbi och ser honom så han går dit för att hjälpa till. Paddy vill inte ha hjälp men tillslut struntar Marlon i det och hjälper honom ändå. När de sedan kommit upp ur vattnet så vill Marlon att de är vänner igen men Paddy kan inte säga förlåt för då skulle det vara som om han erkände att han gjort fel.
 
Declan söker upp Megan och Robbie för att be dem om ursäkt. Han vill dock inte att de stannar i byn och han säger att Robbie gjorde så att Katie mådde dåligt i sitt eget hem så han får skylla sig själv. När Declan kommer hem berättar han att han varit och bett om ursäkt och han vill att hon gör detsamma. Katie säger att hon inte kan det eftersom hon inte är ledsen för det som hände. Declan säger att hon får som hon vill om hon lovar att aldrig mer ljuga för honom.
 
Megan är på väg att ta det sista för att lämna byn. Robbie säger att han vill följa med henne även om hon inte har något att erbjuda. De går till Home Farm för att lämna nyckeln.
Megan skäller ut både Katie och Declan för hon tycker det är synd att de behandlar någon ur familjen på så illa. Robbie säger att de kommer att få igen, att Declan kommer att få vad han förtjänar för det kommer Robbie att se till även om han dör på kuppen. När de gått frågar Katie hur Declan mår. Han svarar att han aldrig mått bättre.


 

 
 
 Här är lite mer om jubileet som precis varit. Som vanligt är det Colin som skickat detta. Jag har inte sett detta själv än så jag vet inte om det är helt spoilerfritt (kan finnas om det är youtubekllipp)
 
 
 
Today’s episode of “Emmerdale at 40” takes a look back at “The Crimes”, covering stories from 1997 to 2011. Watch on Dropbox here: https://www.dropbox.com/s/ehh30aqal8owonf/Emmerdale%20at%2040%20-%20Week%203%20-%20The%20Crimes.flv or view on youtube here https://www.youtube.com/watch?v=qvhZP3QSyc0
 
Having now seen how “Emmerdale Live” was divided into two episodes for overseas transmission, I thought some people might like see the bits that you missed from the UK version. The first video shows an extended version of Carl stopping Chas leave in Hetty, followed by a shot you didn’t see of the Spencer’s wedding party making their way to the Macey’s party at the start of the next part. https://www.dropbox.com/s/4p9qy2ssd3timjs/Emmerdale%20live%20-%20end%20of%20episode%201%20%26%20start%20of%20episode%202.mp4 The second video shows the end of the episode, which I’ve started from the beginning of the band playing “Higher and Higher” and concludes from 1:25 with an extended sequence of the fireworks and a rather different looking set of closing credits (in a style that hadn’t been used on Emmerdale since 2000!) https://www.dropbox.com/s/mmo63qb2nhks9r2/Emmerdale%20live%20-%20end%20of%20episode%202.mp4 Thanks go to Samuel for providing me with copies of the Swedish versions of these episodes.
 
A quick answer to AnnaS before I go today. In the UK, Emmerdale has not had a summer break since 1985, and last took a christmas break in 1988. Since then it has been on 52 weeks of the year.
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

Dan går bara från klarhet till klarhet. Såååå fin mot Chas i fängelset!

2014-03-24 @ 15:06:22
Postat av: Sanna

Ja, sann skönhet sitter sannerligen inte på utsidan. Alltså, jag älskar den karln!

2014-03-24 @ 16:58:47
Postat av: finländskan

Det känns lite som att Marlon och Paddy kommer att bli kompisar igen.

Hoppas att detdär var det sista vi såg av Megan och Robbie. Säkert behövs det "bad guys" i serien, men kanske det går att hitta nån som inte är lika irriterande som Robbie.

Katie fortsätter att vara odräglig och stroppig gentemot Gennie, till och med då Gennie försökte be om ursäkt. Jag tyckte ändå inte att Gennie hade nåt att be om ursäkt för, har man gett någon ett löfte om att inte berätta åt nån, så berättar man inte åt nån, inte ens åt Katie även om Katie själv tycker annorlunda.

2014-03-24 @ 20:00:26
Postat av: finländskan

Det känns lite som att Marlon och Paddy kommer att bli kompisar igen.

Hoppas att detdär var det sista vi såg av Megan och Robbie. Säkert behövs det "bad guys" i serien, men kanske det går att hitta nån som inte är lika irriterande som Robbie.

Katie fortsätter att vara odräglig och stroppig gentemot Gennie, till och med då Gennie försökte be om ursäkt. Jag tyckte ändå inte att Gennie hade nåt att be om ursäkt för, har man gett någon ett löfte om att inte berätta åt nån, så berättar man inte åt nån, inte ens åt Katie även om Katie själv tycker annorlunda.

2014-03-24 @ 20:00:26
Postat av: finländskan

Hoppsan, jag tryckte nog bara en gång på "skicka"-rutan. Men detdär fenomenet verkar inte vara unikt, många andra har också fått sina texter multiplicerade helt slumpmässigt.

2014-03-24 @ 20:02:44
Postat av: Ylva

Dan är verkligen reko utan att vara fjantig. Om man nu ska prata utseende så tycker jag han ser ok ut. Lite lustiga öron bara:)

2014-03-24 @ 20:13:26
Postat av: ELIZA

Dåligt Declan, riktigt dåligt...Tur Du inte är min bror...Spelar ingen roll vad som hänt, Declan erkände själv att han blåst syrran på en mille...Ja Dan är ju bara för gullig..Lyssnade ju faktiskt till vad Chas sa...Inte tycker jag han ser nå sämre ut än någon annan i serien...Finns alltså värre...Ha ha ha ....

2014-03-24 @ 20:31:48
Postat av: antioxidant

see here for the greatest how remove face spots info available


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0