Nallebjörnstapet eller rymdskepp

Gennie och Nikhil har åkt till sjukhuset för att kolla upp Molly efter olyckan. Brenda är med Bob på kaféet. Val är där och kan inte låta bll att pika Brenda för bilkraschen. Brenda skyller fortfarande på att det är hormonerna. Plötsligt så faller hon ihop och de andra får tillkalla ambulans. När Brenda vaknar till är hon mycket förvirrad och börjar prata om Terry. Bob följer med henne till sjukhuset.
 
Ashley letar efter Sandy men hittar honom inte. Sandy är i hyddan tillsammans med Sean som håller på att skrapa av smuts från en byrå (?).
 
Edna kommer in i köket hos Nikola och Jimmy. Nicola ska laga mat och är lite stressad men Edna vill hjälpa till. Först vill inte Nicola ha hjälp men låter sedan Edna få tina fläskkotletter i micron. Tyvärr vet inte Edna hur man använder en micro så Nicola säger åt henne att gå därifrån.
 
Chas och Cameron ska äta middag ihop. Thomas erbjuder sig att hjälpa Marlon att laga maten men det vill inte Cameron. Chas säger att det är helt okej, trots Camerons muttrande. När de ätit förrätten så går brandlarmet i köket. Marlon har bränt biffarna men Thomas får skulden av Cameron som är väldigt irriterad.
 
Sam är hemma hos Rachel. De sitter i soffan och myser. Rachel frågar honom om han varit med någon sedan Alice men det har han inte. Sam är orolig för att Archies pappa ska komma dit så han känner att det är dags att gå hem men Rachel övertalar honom att sova över. När Sam sedan ska bädda åt sig i soffan går hon fram och kysser honom, sedan leder hon honom upp till sovrummet.
 
Sandy muttrar när Laurel och Marlon vill se till att han kommer ut. Han väntar på Sean men Laurel tror inte det är så bra att han blir så beroende av Sean.
Sean vill umgås med Sandy men Ruby säger åt honom att sköta tvätten istället för annars blir Ali förbannad.
 
Gennie ser när personalen drar iväg med Brenda i en rullstol. Bob följer dem och Gennie får tag på honom för att fråga vad som hänt. Läkarna gör massa undersökningar och när Bob och Gennie pratar med en av dem så visar det sig att de är rätt oroliga för att det kan vara allvarligt. Gennie säger att hon inte vill att de säger något till Brenda för det skulle stressa upp henne så.
 
Cameron är trött på att Chas vill ha Thomas i närheten på puben. Han frågar henne hur hon kan se honom i ögonen trots att hon var den sista som såg hans far i livet.  Cameron tror att Chas bara har skuldkänslor, att det är därför hon låter Thomas få jobba kvar. Han går sedan till köket och skäller ut Thomas som ber om ursäkt för det som hänt. Cameron går därifrån men Thomas kommer till honom när han jobbat klart. Cameron ber om ursäkt men skyller på att han bara vill Chas bästa, speciellt efter allt Carl gjort mot henne.
 
Vanessa kommer ut till receptionen och ber Paddy städa ur några djurburar. Paddy vill inte det och skyller på att han har ont i fingret han skurit sig i och att det är fullt med bakterier i burarna. Vanessa är trött och ledsen för att hennes gudmor dött så hon säger åt honom att hon struntar i om han städar burarna eller inte men hon tänker inte göra det heller.
 
Paddy och Rhona går till puben och för en gångs skull så sitter de ensamma med varann. Vanessa står vid bardisken. Bob kommer in efter att ha varit på sjukhuset så Rodney kommer fram till honom för att höra hur det är med Brenda. Bob säger att det bara är hormonerna. Vanessa hör det och påpekar att när hon är i den åldern kommer hon att inte synas för alla hormonplåster hon ska ha. Rodney flirtar med henne och säger att det är lång tid kvar till dess. Vanessa skrattar och säger att det var en usel raggningsreplik.
 
Rachel och Sam träffas för att gå ut på stan. När han hämtar henne hos Ali så står Ali, Amelia och Ruby i fönstret och tittar efter dem. Sam och Rachel går till puben först men eftersom de är uppklädda så drar de till sig massa blickar. De bestämmer sig för att efter ölen så ska de hem och mysa istället för att gå ut på stan. När de reser sig upp så pussar Rachel Sam så alla ser det.
 
Laurel är orolig för Sandy så för att pigga upp honom föreslår hon att de ska tapetsera om i hans rum, Marlon har säkert inget emot det. Sandy säger sarkastiskt att han vill ha tapeter med nallebjörnar på, eller rymdskepp...
Sedan går han upp till sitt rum som Marlon lånar ut åt honom.
 
Thomas berättar för Jimmy att det går bra på puben. Han vill att det blir en permanent lösning men när Jimmy tvekar så blir han besviken. Jimmy säger då att han ska ringa Thomas mamma för att säga det, eftersom Thomas hållt sin del av överenskommelsen så ska även han göra det.
 
Brenda och Gennie får träffa en neurokirurg. Läkaren misstänker att det kan finnas en tumör i hjärnan. Brenda vägrar att tro det värsta så när Gennie blir ledsen så påpekar hon att läkarna inte vet vad som är fel och att det kanske inte är något fel alls. Brenda vill ändå inte att de berättar något för Bob eftersom han skulle bara pjoska med henne om han är orolig...
 
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Usch inte mer cancer i serien, det är så jobbigt när man haft nära anhöriga som gått bort.
Nu har Sammys fru, Sarah och nu Brenda varit sjuka, man får hoppas att det är falskt alarm.
Cameron är verkligen obehaglig.

2014-06-09 @ 20:23:27
Postat av: Lena

Herregud. Den nuvarande manusförfattaren verkar vara en sorgsen figur. Älskar tydligen eländes elände, Totalt humorbefriad också eller?

2014-06-10 @ 08:42:42
Postat av: ELIZA

Fy f*n för Cameron..!! Nääär ska det komma fram???

2014-06-10 @ 09:14:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0