Missnöjd tok

Marlon är arg för att maten blivit förstörd när kylen blivit varm.  Paddy lyckas ändå få honom att hjälpa till att fixa fram ny mat till festen men Rhona får inte veta att Marlon hjälpt till. Sedan frågar han om festen kan vara hos Marlon för det blir svårt att göra det till en överraskning om de ska vara hemma hos Paddy. Även det går Marlon med på.
 
Kerry och Amy möter Debbie ute på gatan. Kerry råkar försäga sig om att "Sarah skulle spara en bit pizza till pappa" Debbie blir irriterad när hon inser att Kerry varit ensam med barnen.  Hon söker sedan upp Andy för att prata med honom om det men Andy försvarar Kerry och säger att han måste jobba även om han inte gillar det och då kan han inte ta hand om barnen.
 
Sean går till hyddan men upptäcker att den brunnit ner. Han skyndar sig till Sandy för att berätta om det. Sandy som precis berättat för Ashely om deras lilla ställe de flytt till.
 
Brenda pratar med Gennie om Bob. Hon är orolig för att Bob bara gillat den "nya glada" Brenda som mycket väl kan bero på sjukdomen. Hon befarar att om de tar bort något ur hjärnan så blir hon gamla "tråkiga förutsägbara" Brenda. Gennie råder henne till att prata med honom.
 
Rhona kommer in till köket på puben. Hon har med sig en tårta föreställande en operation av en hund till Vanessa. Rhona ser all mat Paddy ordnat och hon blir väldigt imponerad. De alla samlas sedan hemma hos Marlon och Laurel i köket. Rhona vill veta vad en rätt innehåller men Paddy kan inte svara på det så hon inser att han inte alls lagat maten och då blir hon förbannad och besviken. Vanessa som kommer dit med förevändningen att Daisy blivit påkörd blir väldigt förvånad över festen.
 
Brenda kommer hem till Bob för att prata med honom. Först går hon upp och läser lite för tvillingarna. (Bob har en stor svartvit tavla/foto, på väggen vid trappan, med två barn. Är det månne tvillingarna?) När hon sedan går ner för att prata med Bob går det inte så bra. Han säger återigen att han alltid kommer att älska henne och att han vill att de blir gamla ihop. Brenda blir arg och säger att det aldrig kommer att funka sedan rusar hon därifrån.
 
Vanessa och Rhona blir jättefulla och Vanessa vill rida på Rhonas rygg. De "rider" iväg till puben i byn och sedan tillbaka. Båda är så fulla så de ramlar ihop utanför på Marlons gård.
 
Sandy erkänner för Marlon, Laurel och Ashley att han varit i skogen med Sean hela tiden när de varit oroliga för honom. Han förklarar att pojkar har ett behov att eget liv precis som män. Sandy säger att han känner sig som en missnöjd tok som bor där, han har inget eget hem. Han vill leva som en fri man de sista åren han har kvar så han vill flytta till vårdhemmet de besökt tidigare. Både Ashley och Laurel blir förvånade men de vill inte alls att han flyttar.
 
Tvillingarna kommer inrusande på kaféet för att be Brenda att följa med dem till gungorna. Bob säger att hon inte ska känna sig tvingad men Brenda följer gärna med. De har jättetrevligt ute vid gungorna och Brenda är glad. Bob blir förvirrad över hennes sätt för hon säger att hon trivs så bra ihop med dem. När han försöker konfrontera henne om vad hon menar så kan hon inte svara. Precis då kommer Gennie och Nikhil och ber henne att följa med dem hem innan de ska till sjukhuset.
 
Debbie går med på att låta Kerry passa Jack i några timmar men hon kommer att skriva en lista på hur Kerry ska göra med barnet.
 
Thomas kommer försent till jobbet för att Angel lekt med väckarklockan. Chas vill visa Cameron att hon kan säga ifrån så hon säger till Thomas att han måste hålla tiderna. Cameron passar sedan på att fråga Thomas när de är ensamma om Thomas tänker flytta hem igen men det tänker han inte. Marlon kommer in och märker den dåliga stämningen. Cameron säger att han bara sagt till Thomas som inte skött sig men då försvarar Marlon honom och säger att det är han som ska säga till Thomas, eller Chas men Cameron har inget med honom att göra.
 
Gabby säger till sin mamma att hon vill att farfar flyttar hem till dem. Steve säger att de inte har plats för honom men hon tycker att Sandy kan dela rum med Ashley. Steve är inte så glad över förslaget. Han frågar sedan Bernice om vad hon tycker och de börjar nästa bråka om saken för Steve tycker det är jobbigt nog att bo med Ashley. Bernice tycker att Ashley kan flytta men inte ta Gabby med sig. Steve inser att Ashley inte har råd med eget boende och han nämner sedan för Chas att han hellre bor med Sandy än Ashley.
 
Ashley, Laurel och Marlon försöker prata med Sandy om att bo kvar hos dem. Sandy förklarar att Laurel och Marlon är äktenskapsförbrytare och Ashley är en misshandlare och att han och barnen är tvungna att bo med dem vare sig de vill eller inte. Han säger att de bara tänkt på sig själva utan att inse att han känner sig fången och maktlös som inte kan bestämma något själv. Sandy säger att han inte vill bo hos Marlon som inte ens är hans familj.
 
Gennie och Brenda kommer till sjukhuset och Brenda är på gott humör så hon hälsar glatt på alla. De får vänta ett tag i väntrummet men då blir Brenda irriterad på Gennie så hon säger åt henne att gå därifrån. Gennie stannar men då skriker Brenda på henne att gå. Gennie går ut och Brenda blir kvar ensam. Doktorn kommer ut och säger att det tar ett tag till. Brenda är på väg därifrån men stöter på Gennie, som är kvar, utanför dörrarna. De båda går in igen och precis då får de gå in till doktorn...
 
 

Kommentarer
Postat av: Kristina

Så tradig Rhona är nu!
Bra av Sandy att säga ifrån. Att de inte kunde förstå att det varit pest för honom att bo hos Marlon!
Bra rutet av Andy till Debbie också. Och häromdagen var det Cain som sa till henne. Det behöver hon!
Cameron är ju så hemsk! Usch, fy! Ska han inte bli avslöjad snart?
Och Brenda - säg sanningen till Bob!

2014-06-11 @ 19:55:31
Postat av: TinaV

Jag tyckte att Sandy var elak idag, jag tycker väl inte att vuxna barn ska behöva ha sina föräldrar boende hos sig, och i detta fallet är han inte ens anhörig till varken Marlon eller Laurel.
När dom ville ordna boende till honom bara krånglade han.
Rhona och hennes väninna bär sig verkligen illa åt, och Brenda har verkligen humörsvängningar.
Hoppas att någon snart avslöjar Camerons hot, tycker riktigt synd om Thomas.

2014-06-11 @ 21:28:29
Postat av: ELIZA

Konstig och barnslig reaktion från Rhona när hon kom på att Paddy inte lagat maten...Spelar roll...Sandy var elak tycker jag...Laurel och Marlon "har låtit" honom bo, fast dom knappast har med honom att göra...Det ansvaret bör väl legat på Ashley..? Det är ju tillräckligt sjukt att Ashley bor hos exxet som har ny fästman...Stör mej enormt på Cameron...Hoppas,hoppas det blir nåt avslöjande före sommaruppehållet....

2014-06-12 @ 09:12:27
Postat av: ELIZA

Glömde: Och Sandys uttalande om Laurels otrohet,har gubben inte med att göra...

2014-06-12 @ 09:58:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0