Jämmerdalen

Jag håller med er, det är verkligen mycket elände i byn just nu =(
 
Cain lagar Moiras bil gratis, dessutom tog han det först i kön trots att de hade mycket att göra på verkstan. Debbie blir rasande när hon hör det och säger åt Cain att Moira måste betala. Robbie hör deras tjafs och när Debbie hotar med att ge Cain en skriftlig varning om han inte sköter sitt jobb. Det leder till att när Robbe ser Moira på puben så försöker han vara tuff och kräva henne på pengarna när han ser att hon fått betalt för en köttleverans. Moira säger åt honom att prata med cheferna för hon tänker inte ge honom några pengar.
 
Brenda vägrar att genomgå någon operation. Gennie är ledsen och förtvivlad. När Dan ser Brenda på puben går han fram till henne för att fråga om hon pratat med Bob. Brenda säger att hon inte vill försöka igen med honom. Dan råkar få syn på broschyrer om neurokirurgi så han frågar Brenda om dem. Brenda berättar om sjukdomen men ber honom att inget säga till Bob. Dan säger att det blir svårt men hon kan lita på honom.
 
Vanessa går på begravningen. När hon är tillbaka går hon till puben för ett glas vin. Precis då ringer Paddy och säger att hon måste till Home Farm för en häst har blivit sjuk och Rhona har så ont i ryggen så hon kan inte åka dit. Vanessa skyndar sig för att undersöka hästen. Hon ger honom medicien och säger till Katie att han kommer att bli bra, det är bara lättare kolik. Katie och Declan åker iväg på lunch men när de kommer tillbaka så har hästen dött. Paddy, Rhona och Vanessa kommer till Home Farm för att undersöka vad som hänt. Katie är ledsen och besviken. Paddy säger att Vanessa kunde inte gjort annat än det hon gjorde för det är lätt att missbedöma lättare kolik mot svårare kolik. Han säger att hon kunde kanske ha frågat efter en annans bedömning. Katie blir ännu mer förbannad och hotar med att stämma kliniken. (Får Rhona egentligen jobba när hon äter starka smärtstillande tabletter?)
 
Sandy försöker bli vän med Edna nu när hon snart kan flytta hem igen. Han erbjuder henne sitt sällskap om hon får tråkigt så han får chansen att komma hemifrån.
 
Gennie söker upp Katie och får veta om den döda hästen. Katie är så ledsen och besviken över felbehandlingen. Gennie berättar då om Brenda som inte vill opereras. Det gör att Katie tänker till. När Paddy och Vanessa kommer till Home Farm för att prata med henne så är hon på väg att ge med sig och ta tillbaka stämningen. Då råkar Paddy nämna att Vanessa var åtminstone inte full när hon var här. Katie börjar undra vad han pratar om och då erkänner Vanessa att hon tagit ett glas vin innan eftersom hon kom direkt från begravingen. Katie blir rasande men det slutar med att hon går med på att inte stämma kliniken på det villkoret att Vanessa inte jobbar kvar.
 
Robbie kommer till gården för att prata med Moira men hon är inte hemma så Adam säger att han kan vänta i köket om han vill. Robbie letar i köksskåpen efter pengarna och hittar dem ganska snart. Han skyndar sig därifrån. När han ska ge Debbie pengarna så är hon inte intresserad eftersom hon tror att det är Robbies egna pengar. Charity råder honom att inte komma och vifta med så små summor som 90£ utan han kan höra av sig när det gäller tusentals pund istället.
 
Moira har upptäckt att pengarna saknas så hon och Adam letar i hela huset. De hittar dem förstås inte. När Cain kommer dit så berättar hon det och plötsligt så inser de att Adam sagt att Robbie varit där. Moira berättar även att Robbie frågat efter Debbis pengar redan på puben. Cain blir förbannd och lovar att ordna saken. Han ska prata med Debbie om det. Moira säger att om inte han gör det så kommer hon att prata med henne...

Kommentarer
Postat av: Astrantia

Vad orealistiskt att Cain nu vänder sig helt mot Debbie, till och med misstänker henne för stöld via bulvan. Och visserligen är väl inte Robbie något geni, men att ta pengarna när Adam visste att han varit där är lite väl dumt. Är han kär i Debbie kanske eller vad är han ute efter? Och Brenda, vad ska man säga, vågar hon verkligen att inte låta sig opereras? Snacka om att leva på lånad tid.

2014-06-14 @ 11:23:55
Postat av: Elin

Robbie är absolut kär i Debbie! Jag skulle inte sakna Vanessa om hon måste sluta på veterinärkliniken. Edna och Sandy kan ju bo ihop i Ednas hus (fast det hade väl inte Edna gått med på, vad ska folk säga...) Hoppas att det snart kommer fram vilket psyko Cameron är. Samt att Charity och Deacan har haft ihop det

2014-06-14 @ 12:46:54
Postat av: Frk Höger

Har inte Sandy redan bott hos Edna en gång i tiden?
Tror Robbie verkligen att han kommer undan stöld hos Cains flickvän, även om han tror att han imponerar på Debbie?
Det har varit rätt tråkiga avsnitt senaste dagarna, inget roligt alls.

2014-06-14 @ 15:18:09
Postat av: Agneta

Nu är det verkligen boooooring!

2014-06-14 @ 16:48:40
Postat av: Elin

Jag hoppas verkligen också att Bob snart får reda på att Brenda är sjuk, så han kan ta hand om henne.

2014-06-14 @ 19:25:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0