Fejkbröllop nr 2 för David

Förlåt om det är virrigt men jag känner mig virrig idag så jag var kanske lite okoncentrerad när jag såg avsnitten =/
 
Andy behöver barnvakt men Kerry säger nej med förevändningen om att hon måste iväg och söka jobb. Amy som hör det lovar Andy att hjälpa honom.
 
Debbie får fel flygblad till kontoret och hon är rasande. Jimmy muttrar över att Debbie tar för mycket plats på kontoret.  Charity hör det och får ett utbrott och går därifrån.
 
Laurel och Ashley ses på kaféet och de diskuterar Sandys fest. Ashley tycker det är okej att ha festen på puben medan Laurel vill ha en enklare middag hemma med bara familjen. Sandy kommer in på kaféet och vill prata med dem men plötsligt har Laurel bråttom och ska iväg till fabriken.
 
Megan hör Robbie göra upp planer i telefon. När han pratat klart så varnar hon honom  för att göra affärer med Debbie för han kommer bara att bli utnyttjad. Robbie svarar att han reder sig själv och att de båda behöver varann i affärslivet.
 
Charity söker upp Declan för att berätta att Cameron anar att det hänt något mellan dem. Declan blir inte glad men tror inte att det blir några problem.
 
Kerry kommer in i butiken för att fråga efter jobb. David har tyvärr inget åt henne och inte heller Rishi som är där för att handla.
 
Charity kommer till puben och när hon får tillfälle så säger hon åt Cameron att hålla sig undan. Han fortsätter att hinta om hennes affär med Declan och då svarar hon att det inte var någon affär utan en engångshändelse. Cameron blir givetvis glad över hennes misstag att försäga sig.
 
Jai kommer hem och det är bara Rishi hemma. Precis då kommer Kerry in för att fråga efter jobb igen även om Rishi sagt nej tidigare. Han säger nej nu med men Jai ändrar sig och låter Kerry få en andra chans.
 
Alan (och Betty?) är tillbaka från kryssningen.
 
Charity säger till Cameron att hon är glad över att Debbie slipper honom, sedan går hon därifrån. Declan kommer in på puben och Cameron försöker prata med honom men Declan har ingen lust.
 
Priya har frågat David om en tjänst och han har efter en viss tvekan tackat ja trots att han inte vet till vad. Han var nöjd så länge det var gratis. Det gör att Priya meddelar Megan att David ställer upp på fotograferingen.
 
Ashley är hemma hos Laurel och Marlon. De diskuterar Sandys födelsedag. Ashley är glad över att Bernice vill ställa upp och hjälpa till med det stör Laurel. När de inte kan komma överens så säger Marlon att de borde fråga Sandy om vad han vill. Precis då kommer Sandy ner och tycker det är en bra idé. Sandy säger att han vill ha flytthjälp för han ska flytta. Ashley och Laurel blir inte glada över den överraskningen.
 
Jai är besviken när han inte hittar Charity varken på kontoret eller puben. Han sätter sig dock med Declan och Katie. Katie vill genast bjuda honom och Charity på middag. Charity kommer tillbaka och hälsar på Jai. Hon säger att de behöver prata så de går ut. Hon får veta att Jai åkt för att han var rädd för att förstöra allt mellan dem men nu har han tänkt till och vill vara den bästa pappan för Noah. De bestämmer att de ska försöka igen.
 
David får reda på att han ska ställa upp på bröllopsfotografering för broschyren och han tackar nej. Priya övertalar honom att det är okej för Alicia för annars hade hon inte gått med på att de skulle vara med. Hon ska sedan börja plocka hans ögonbryn för att han ska se bra ut på bilderna. Eric kommer in och påpekar att Davids fina gener gör honom stilig ändå. När Priya gått varnar Eric sin son för att leka med elden. David är bara stolt över att två kvinnor bråkar om honom.
 
Charity och Jai kommer in på puben efter att ha pratat. De står vid bardisken när Cameron kommer med pikar om att de bör tacka ja till Declan och Katies middagsbjudning. Chas säger åt honom att han inte ska lägga sig i och då svarar Charity att det är lugnt. Chas blir förvånad och Cameron säger att Charity har kanske äntligen hittat sin plats, medan han stirrar på Charity.
 
Sandy flyttar in hos Edna. Ashley är orolig för dem men hon är övertygad om att det kommer att gå bra bara alla slutar behandla dem som barn.
 
Charity försöker övertala Jai till att de inte ska gå på middagen. Hon säger att hon inte vill dela Jai med andra nu när han precis kommit hem. Jai tycker att de kan gå dit men sedan efter det så kan de göra annat tillsammans.
 
Declan försöker också övertala Jai om att ta det lugnt och ha middagen en annan dag men Jai är glad och tycker det ska bli trevligt.
 
Priya är på Home Farm för sminkning och påklädning inför fotograferingen. Hon blir jättenöjd när hon ser klänningen och förvånad när hon får höra att Alicia valt ut den. Priya säger att hon ville testa Alicia inför bröllopet så det inte kommer att bli förstört men nu inser hon att Alicia gör ett bra jobb. Priya säger att hon respekterar Alicia.
 
David ska bli fotograferad men känner sig inte speciellt bekväm i den rollen. Plötsligt kommer Priya utspringande och hon är rasande. Hon är svullen och röd i ansiktet eftersom sminkösen använt icke ekologiskt smink. Priya skyller allt på Alicia. Det leder till att Priya inte kan vara med på fotograferingen så Alicia får hoppa in istället.
 
Sean ser Belle och Gemma ute på gatan. Han går fram till dem och bjuder dem på fest, Sandys födelsedagsfest. Precis då kommer Thomas förbi och Belle blir givetvis mer intresserad av honom. Sean blir besviken och han beklagar sig senare för Sandy. Sean säger att han ska också börja jobba på puben för att bli lika cool som Thomas.
 
Cameron träffar Charity och hon försöker få honom att låta henne vara ifred. Han säger att hon måste se till att bli vän med Chas och att hon ska se till att Debbie också blir det för annars kommer han att skvallra för Jai.
 
Fotograferingen med Alicia och David går bra. De har nästan svårt att släppa varann när de fotat kyssar...
Senare på puben så har David svårt för att inte titta på Alicia trots att Priya jobbar.
 
Charity och Jai kommer till Home Farm för middag. Charity säger till Declan när de blir ensamma att hon vill berätta för Jai för att slippa oroa sig för vad Cameron kan göra. Declan säger åt henne att låta bli för han vill inte ha sitt äktenskap förstört och han vet att Jai kommer inte att acceptera det som hänt. Stämningen blir inte den bästa även om Katie och Jai inte märker det. Katie berättar att Declan och hon ska försöka med IVF. Charity orkar inte med småpratet utan skyller på att hon har ont i huvudet och måste hem. Jai följer efter henne och utanför frågar han vad som står på. Charity vill först inget säga men erkänner sedan att hon varit otrogen medan han var i Frankrike. Jai blir förbannad och vill veta med vem. Charity säger tillslut att det var med Declan...
 
 
Så när det är som mest spännande så blir det uppehåll...typiskt! ;)

Kommentarer
Postat av: TinaV

Glad midsommar och sommar på er alla, och speciellt du Marie som orkar skriva här varje dag :-)

2014-06-19 @ 17:20:32
Postat av: Anonym

Önskar alla en Glad Midsommar o skön sommar. Tackar med dig Marie för att du skriver varje dag :-)

// Lisa

2014-06-19 @ 19:43:31
Postat av: Tina

Glad Midsommar och Sommar.

2014-06-19 @ 19:58:01
Postat av: Adm

Tack så mycket men vänta med sommarhälsningarna till ett eget inlägg ;)
Vi måste ju ha något att göra under uppehållet...
Undrar om Jai kommer att erkänna Archie nu när Charity erkänt otrohet?

2014-06-19 @ 20:11:29
Postat av: TinaV

Oh vad fina David och Alicia var när dom kysstes, hoppas han ändrar sig. Jai och Charity är ju kvitt nu, så då kan ingen utav dom klaga.

2014-06-19 @ 21:31:22
Postat av: Julia

David David.. blir så trött på honom. Hur svårt är det egentligen att säga som det är? varför måste han trassla in sig i onödiga lögner?

För spännande avsnitt för att jag ska kunna hålla mig från att se nästa avsnitt också, hihi..

2014-06-19 @ 23:05:15
Postat av: Winnie

Hej och tack för att du skriver när man ej kan titta just nu!Glad midsommar!

2014-06-20 @ 02:46:02
Postat av: ELIZA

Sommaruppehåll..Ska bli skönt för första gången..!! Tycker det maler på i Åsa.Nisse stil...Händer mycket,men det mesta är osannolikt,längtar ibland till tiden när det största var att det föddes ovanligt många lamm det året...Eller Mamma Sugden provat ett nytt recept på "Kidney paj"...Men det var då det...Vad gäller Charity och Jai, what goes around comes around...Samma hos Declan och Katie...En del kanske tycker att Katie blir oskyldigt drabbad,men hon var otrevlig nog att dra,istället för att prata med sin man...David och Priya, sagt tidigare att David är feg,en blind kan ju se hur det är fatt...Laurel och Marlon,hon verkar störa sej på Bernice alldeles för mycket,och helt otroligt att Ashley bor ihop med exxet och hennes nya...Bortser från att dom gjort det, för den tjuriga ungen dom har ihop...Sandy och Edna, kan bara hoppas att dom trivs ihop...Och Brenda, lyssna nu på alla som säger att operation blir bäst...Och Bob finns där för Dej...Min favvo, Paddy, har inte haft det lätt, skönt att det ordnade sej för dom..Men borde nog bli av med den där Vanessa, inget bra ämne...Andy och Kerry, vad månde bliva? Är kluven till att Andy och Debbie tar för givet att hon ska passa deras barn...I nåt avsnitt kom ju Debbie och i princip kastade in ungarna...Debbie,ja, mår mest illa över henne, kräk,kräk...Vem tror hon att hon är??? Och flyttat in på Jimmys kontor,bara så där...Skönt att se när hon fått mothugg...Snorgärs...Jimmy och Nicola,tror det är det mest varaktiga äktenskapet just nu, dom smågnabbas och grälar om det mesta,och nu har ju Jimmy fått lite råg i ryggen och säger ifrån... Undrar var Diane är länge? Hoppas hon är tillbaka i höst...Rodney är sej lik,fick han inte ett tel samtal,från någon kvinna...Rachel och Sam är för söta, Jai kommer att få slag när han kommer på att dom är tillsammans...Om han nu trodde att Rachel ska förbli ensam för att vara tillgänglig när han vill träffa sonen...Cain och Moira, gulle-gull, vilket stiligt par!! Svälj nu all skit sen tidigare och gift er!!!!

2014-06-20 @ 08:07:43
Postat av: Frk Höger

ELLIZA, jag håller med dig helt och fullt :)

2014-06-20 @ 08:29:29
Postat av: Jonas

Inte så smart av David att ljuga om kyssen, med tanke på att Priya kommer att se bilderna.

Gillar vanligtvis inte Cameron, men när han trakasserar "affärskvinnan" dum-Charity är han bra.

2014-06-20 @ 09:14:18
Postat av: Anonym

Tack Eliza, nu slipper jag skriva. Orkar inte men håller med i allt du skriver.
Vill bara lägga till att det var så befriande att Charity erkände för nu har Cameron ingen hållhake på henne så slipper vi det hånflinet i alla fall.
Nu tar jag semester härifrån och önskar er alla här en riktigt fin sommar.
Är säkert tillbaka till hösten trots allt :-)

2014-06-20 @ 13:48:55
Postat av: Lena

Såg att jag blev anonym o det var ju inte meningen så... :-)

2014-06-20 @ 16:13:00
Postat av: Amanda

Guuuuud vad tråkigt. Vad ska man titta på nu? vet du när serien kommer tillbaka igen?
Intressantast just nu tycker jag det är att se hur Debbie utvecklar sig och blir knäppare och knäppare för varje avsnitt.

2014-06-22 @ 12:26:59
URL: http://wonderfulife.blogg.se
Postat av: Inqvist

Det fanns åtminstone EN bland er andra som gillade Paddy, men själv tycker jag hans och Marlons pubertetsaktiga humor är det jobbigaste i serien. Veterinärerna (alla tre) är förfärligt amatöristiska och totalt osannolika. Jag snabbspolar förbi mer och mer i serien, konstaterar jag. Det ältas så väldigt länge med olika saker, som denna hjärntumör och hur den ska hanteras, det hit-och-ditas för mycket. Davids kärleksbekymmer, hur många månader ska det gå innan det blir nån skilsmässa med den gamla och bröllop med den nya, detta har väl pågått ett halvår nu och är väldigt tjatigt.
Det finns ett par generella saker i serien: 1) Ungar ställer alltid till fanskap och sabotage (jag menar i serien, inte i verkligheten), och 2) Problem som uppstår skjuts alltid på framtiden.
Vissa "trådar" uppstår men får aldrig någon lösning. Cameron eldade ju upp sin skåpbil och tog ut det hela på försäkringen, om jag förstod rätt. Men blir aldrig denna stora skåpbil funnen, och försäkringsbedrägeriet upptäckt? Nä, sånt händer inte i denna serie. Det finns många lik som aldrig hittats, bland annat han med flintisen (glömt rollnamnet) som Cameron dödade och begravde. Det är mycket som bara skjuts på framtiden...

2014-06-22 @ 18:05:45
Postat av: ELIZA

Ha ha , det var jag som skrev att jag gillar Paddy..Fast inte i rollen som Åsa-Nisse tillsammans med Marlon..Tycker som Dej där,Inqvist..Kommer ihåg Paddy mer som en seriös man,när han varit "fosterpappa" bl a ....Blivit svamligare med åren ...Fast ibland glimtar han till,som i samtalet med Vanessa om sitt äktenskap...Önskar nu Alla en skön solig sommar!!!!Så "hörs vi till hösten!!! Ett extra Tack till Adm som orkar och ids hålla på...Var skulle vi annars lufta tankarna..?

2014-06-23 @ 08:58:54
Postat av: Jonas

Jag gillar Paddys och Marlons relation. Den känns som en institution. Således uppskattade jag inte när Rhona gjorde att de blev ovänner.

2014-06-23 @ 10:56:25
Postat av: Berit

Någon som vet hur länge uppehållet varar?

2014-06-23 @ 11:19:10
Postat av: Peter

18 augusti.....suck. Lång väntan

2014-06-23 @ 12:25:50
Postat av: Frk Höger

Är det fler som inte kan klicka på kommentarer i "Tomt"-inlägget? Som tur är märkte jag att man kommer till kommentarerna ändå om man går via arkivet :)

2014-06-23 @ 15:17:10
Postat av: Catrin

Frk Höger, jag kan inte heller klicka på kommentarer så det var ju bra att jag gick in här och läste ditt inlägg,så slapp jag fundera på hur jag skulle göra :)

2014-06-23 @ 23:04:18
Postat av: Maria

Fick sådan abstinens att jag gick in på youtube och tittade på nästa avsnitt. Klarar inte en hel sommar utan htg.

Håller med eliza i mkt.

Måste säga att jag blir förfärad och förbannad över veterinärernas hantering av vanvården av hästen som dog. De vill inte ta på sig skulden för ngt utan Katie som är offret ska ta hänsyn till paddys äktenskap, att rhona är en sur hagga som skriker i falsett och viftar med sitt finger dagarna i ända. Dessutom är det SÅ oprofessionellt att lösa sina bråk och äktenskapsproblem där patienterna förvaras. De är sjuka och behöver lugn och ro. Tänk om läkare stod och bråkade i en sal full av sjuka patienter!

Stör mig på debbie som tror att hon är tuff och bitchig när hon egentligen bara framstår som bitter. Kan inte jimmy vara en man nog och kasta ut henne.

Tycker att sandy beter sig konstigt. Jag tycker att man har lärt känna honom den senaste tiden, tycker bara att han har gormat och skrikit innan dess. Men istället för att se edna som en lösning kommer han dit och beter sig illa. Han borde väl vara glad och tacksam. Vem som helst skulle bli vansinnig om man väcks mitt i natten av en full gubbe som gormar och skriker. Förstår mig inte på honom.

2014-06-24 @ 13:10:48
Postat av: Linnéa

Inqvist: Du menar Alex eller hur? Jag blir osäker om det finns mord som jag har missat under den senaste tiden.

2014-07-01 @ 09:33:50
Postat av: Kristina

Jag gillar Paddys och Marlons trams :)

2014-08-05 @ 19:41:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0