Vi kan inte dissa Jesus

Jag ber om ursäkt för förseningen men ibland händer det oförberedda händelser... Detta hände igår:
 
 
Amelia lär sig rappa om Jesus eftersom de ska ha en talangjakt i kyrkan. Hon hittar på en text om Jesus.
Ali frågar Rachel när hon ska iväg för att kolla på lägenheter men Rachel säger inget eftersom hon inte vill att systern ska snoka.
 
Noah övar på trolleritrick inför talangjakten. De ska precis gå iväg till kyrkan men Jai skyller på att han har tandvärk. Charity är stressad så hon tar Jais mobil och säger att han får ringa tandläkaren senare. Väl framme vid kyrkan kan han ringa Rachel och lämna återbud till lägenhetsvisningen. Hon har då stått och väntat ett bra tag ute vid vägen så hon är väldigt besviken.
 
Katie och Declan kommer in i köket där Robbie och Megan är. Robbie berättar att han hjälpt Katie att mocka men hon uppskattar inte hans hjälp. Megan försöker få Declan att ge Robbie jobb men det lyckas inte heller. Hon blir sur på sin bror och hon är övertygad om att det är Katies fel.
 
Belle pratar med Zak och hon vill veta vad som händer eftersom hon ser att det inte står rätt till. Zak börjar gråta och säger att de får det bättre utan honom. Senare så pratar Belle med Lisa. Hon säger till sin mamma att de inte ska hålla ihop bara för hennes skull.
 
Kerry har köpt två likadana linnen, ett till Amy och ett till henne själv så de kan ses som systrar.
 
Rachel kommer till puben efter att ha väntat i onödan på Jai. Ali som är där blir förvånad över att hon kommer så tidigt. Jai som också är där hör när Rachel högt och tydligt förklarar för Ali att mannen aldrig dök upp.
Jai sätter sig vid ett bord med Charity. Dan som är där lägger sig i samtalet som helt plötsligt vänt till att Rachel kysst fel person och därför fick hon vänta i onödan. Han säger att han kysste Ali och det resulterade i att Sean blev till. Charity slänger ur sig att Rachel kanske måste göra ett graviditetstest. Rachel och Ali tittar på varann och tystnaden tas för att Rachel är gravid. Charity hånflinar och säger att det måste vara en desperat person som gjort Rachel med barn. Rachel rusar ut och David som hört allt följer efter henne.
 
Megan pratar med Zak och hon råder honom att prata med Lisa istället för att fly ifrån problemen. Hon säger att hon gjort fel tidigare men lyckats få en andra chans.
 
Val har tagit en nyckel av Kerry för att kunna flytta in hos Eric. Hon kommer ner till vardagsrummet för att leta efter doftljus. Hon har på sig en silkig morgonrock och hon visar benen lite förföriskt när hon letar, allt för att få Eric på fall. Han genomskådar henne dock och säger åt henne att sluta. Precis då kommer Kerry och Amy hem och de blir något förvånade över att se en lättklädd Val där.
Val kramar om Amy och säger att snart är de tre en familj igen, precis som förr.
 
Jai väntar på fabriken på att Rachel ska dyka upp. När hon gör det så försöker han be om ursäkt för att han inte kunde komma tidigare när de skulle ses. Han lovar att det aldrig kommer att hända igen. Rachel blir förbannad och säger att från och med nu har han inget med henne eller babyn att göra, sedan går hon därifrån.
 
Ali ser Rachels mobil och det gör henne nyfiken på om hon kan se om det finns några ledtrådar i vem som kan vara barnets pappa. Rachel kommer ner och hinner stoppa sin syster.
 
Betty sitter på cafét och hon är väldigt nyfiken på vem som kan vara pappa till Rachels baby. Hon stoppar David som går förbi och frågar honom om han kan berätta det. David vill inget säga och som tur är räddar Bob honom.
Ali som hör det blir övertygad om att det är David så hon söker upp honom för att fråga honom men eftersom hon inte frågar rakt ut så blir svaren lite vaga.
 
Betty ger sig inte så hon går till puben och pratar med Priya och Charity. David som också gått till puben blir återigen utfrågad. Han tror ett ögonblick att de vet om att han och Alicia gifte sig för Jacobs skull så han ber dem hålla tyst om saken. När han inser att de inte menar det så förnekar han givetvis att han varit med Rachel.
 
Dan är orolig för vad Chas egentligen ser hos honom eftersom hon tidigare varit ihop med både Carl och Nikhil. Han frågar Cameron som givetvis inte kan svara.
 
Rachel går till fabriken för att säga upp sig. Jai tycker inte hon behöver vara så drastisk men precis då kommer Charity in och berättar att nu vet alla om att det är David som gjort Rachel gravid. Rachel blir förbannad på Ali som gått och snackat skit så hon söker upp henne och förklarar att det inte är han. För hur skulle David ha råd att betala för en lägenhet inne i stan till henne.
 
Zak kommer hem för att prata med Lisa. Han berättar att han inte vill att det ska vara slut mellan dem och han vill inte förlora henne. Belle tjuvlyssnar i trappan och när de ser henne kommer hon ner. Lisa säger att hon gärna följer med på en liten semester med honom.
 
Rachel står återigen och väntar vid vägkanten. Sam och Samson kommer förbi och gratulerar henne till barnet i magen. Strax efter kommer Jai. Han talar om för henne att han mår dåligt av allt prat...
 
Megan skyller på Katie för att Declan inte ger Robbie jobb. Det gör att Robbie söker upp Katie och ber henne prata med Declan. Katie vägrar eftersom hon anser att det är Robbies eget fel att han inte har jobb. Då blir Robbie sur och säger till henne att detta kommer han inte glömma.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jackson

ELÄNDIGA CARL OCH ÄNNU ELÄNDIGARE CAMERON!!!! Mitt hjärta blöder för Don.

2014-01-31 @ 13:18:49
Postat av: Lena

Ifall det är så(vilket jag befarar) att Chas bara utnyttjar Dan för att göra Cameron svartsjuk så är det här första gången jag tycker riktigt illa om hennne.
Visst har hon gjort mycke knäppt innan men hennes charm och stora hjärta brukar alltid lysa igenom.
Hoppas dom skruvar till det så man kan tycka hon ändå är okej igen, några favoriter vill jag få ha kvar.
Rodney ser man ju inte mycket av längre och Betty har ju helt tappat stinget så.... (vill inte klaga på Betty, åldern tar ut sin rätt, vll hellre tacka henne för alla härliga kommentarer och goa skratt hon bjudit på)

2014-01-31 @ 14:40:15
Postat av: Jackson

Dan - och inget annat - heter han.... Sorry! Litet mysigt att Ali har ändrat attityd mot honom och - faktiskt - visar stor medmänsklighet. Vad gäller Chas håller jag helt och fullt med Lena. Skrattade för mig själv åt Betty idag när hon hackade på David och fick tillbaka. Såg ni minen när hon bet till på chipset eller vad det var hon tuggade på?
Är ganska förvånad över att Brenda tar separationen från Eric så lugnt och är så förnuftig att hon sticker från byn ett tag (eller skall det kanske bli för evigt????)

2014-01-31 @ 18:01:09
Postat av: Julia

Såg ni skillnaden på Chas min när Dan VS. Cameron sa att de älskade henne ..

2014-01-31 @ 19:30:59
Postat av: Linnéa

Var är Rodney?

2014-02-01 @ 02:03:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0