Tvättkungen av Yorkshire

Jimmy tar med Elliot på en åktur med lastbilen för att prata med pojken. Han frågar honom om hur han vill göra och det visar sig att Elliot saknar sin mamma och vill träffa henne nu. Både Jimmy och Nicola är ledsna när de är tvungna att säga hejdå till Elliot när Bob ska köra honom till Kelly.
 
Megan berättar för Declan att Robbie stannar kvar. Han blir inte speciellt glad och inte Katie heller när hon får höra det. Declan berättar sedan för Robbie att han slagit vad om att Robbie kommer att klanta till det innan helgen men han vill att Robbie gör så Declan förlorar vadet.
 
Carl försöker få Nikhil till att ta tillbaka dem som utkörare av godiset. Nikhil behöver inte tänka länge förrän han säger till Carl att de bestämt sig för att tacka nej till erbjudandet. Kings blir även av med deras största kontrakt de haft eftersom Robbie inte skötte sig.  Det gör att Carl får nog eftersom de knappt har några uppdragsgivare kvar och Jimmy struntar helt i företaget.
 
Dan får veta av Ali och Ruby att Amelia vill döpa sig. Han vill inte att dottern ska bli någon som går runt och predikar. När Ali och Ruby sedan pratar med henne så säger hon att hon bett Jesus om att mamman ska bli lycklig och då kom Ruby in i deras liv.
 
Robbie berättar att han vill börja jobba igen och han planerar att fråga hos Kings om han kan få platsen tillbaka. Carl skrattar först åt honom men Megan säger att Robbie kanske inte behöver få betalt för arbetet. Carl säger åt Robbie att tvätta lastbilarna för att göra någon nytta åtminstone. Robbie svarar att han är kung på att tvätta bilar.
 
Jai ber Rachel att tänka över aborten eftersom när den väl är gjord går det inte att ångra sig. Han säger att det är viktigt vad Rachel vill när hon tänker på deras barn. Hon inser att han menar allvar och vill att hon behåller det så hon ska tänka på saken.
 
Gennie har köpt en träningsoverall till deras baby och Nikhil blir strålande lycklig när hon nämner att de kan vara klädda likadant medan Nikhil stretchar och babyn ligger bredvid.
 
Alex och Andy sitter i köket på bondgården och pratar om Victoria. Andy tycker att Alex borde prata mer med henne men Alex verkar inte så intresserad av att laga förhållandet. Inte Victoria heller när hon pratar med Andy.
Alex flirtar istället med Moira och ger henne komplimanger när de är ensamma.
 
Charity surar för att Jai blivit förbannad på sin son. Hon beklagar sig för Rishi. När Jai dyker upp får han be både Charity och Noah om ursäkt. Sedan säger han till Charity att hon och Noah är den enda familj han behöver.
 
Jai kan inte låta bli att prata med Rachel när hon kommer in på puben. Han får veta att hon bestämt sig för att behålla barnet. De träffas sedan på kontoret men återigen kan de inte prata ostört så de ses i bilen lite senare.
Rachel säger åt honom att han inte kan välja att både ha kvar barnet i sitt liv och att Charity ska vara ovetandes om det. När Declan kommer åkandes förbi får Jai panik och trycker ner Rachel i sätet så hon inte syns. Rachel säger åt Jai att han måste bestämma sig hur han ska ha det och han lovar att berätta för Charity.

Kommentarer
Postat av: Jackson

Hai, hur skall Du förklara barnet för Charity?????

2014-01-14 @ 19:42:28
Postat av: finländskan

Idag kändes Robbie mer mänsklig än tidigare.

Ja, hur skall Jai förklara barnet för Charity, hon flyger ju i taket för allt och inget. Deras äktenskap kommer aldrig att överleva detdär.

2014-01-14 @ 19:50:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0