Smurfen och bananen är ute och springer

Priya ser David på cafét och hon påpekar lite surt att hon är besviken för att han inte har tid för henne längre utan han tänker bara på Rachel.
 
Declan ber Katie att vara med på ett möte angående festivalen. Katie säger att hon inte har tid men han lyckas ändå övertala henne. Hon ska gå på mötet med Megan som givetvis blir sur för att Katie ska med. Megan beklagar sig sedan för Robbie som säger att Declan gör så för att spionera på dem,
 
Carl kommer in på puben och han börjar genast pika Dan som inte ska vara med på välgörenhetsloppet. Dan blir tillslut så irriterad att han säger att han ska visst vara med. Chas hör det och hon gör allt för att Dan inte ska springa om han inte vill.
 
Rachel möter Jai utanför butiken. Han lovar henne att de ska ses nästa dag för att kolla lägenhet. David kommer ut ur butiken och säger åt  Rachel att tala om för folk att han inte är far till hennes barn. Rachel lovar att göra det senare på puben.
 
Megan försöker få Katie att stanna hemma från mötet men Katie ger sig inte. Robbie passar då på att gå ut en sväng för att öppna grinden till hästhagen. Det gör att när Katie ska iväg med Megan så får hon ett samtal om att hästarna är på rymmen. Medan Katie tar hand om hästarna så tar Megan med sig Robbie till mötet.
 
Betty sitter på puben när David kommer in. Han ska handla något att dricka när Priya retar honom om Rachels baby. Betty skäller ut David för att han gjort Rachel gravid medan hans fru sitter inne. Precis då kommer Rachel in med Ali. Hon drar med sig Ali fram till David. Ali får be David om ursäkt högt och tydligt så alla hör att han inte är far till barnet. David blir lättad och säger att han aldrig skulle vara med Rachel eftersom de bara är vänner.
 
Amy kommer in på cafét tillsammans med Kerry. Hon går fram till Brenda för att höra hur hon mår. Brenda är fortfarande ledsen för att Eric och hon inte är ihop längre. Kerry säger då att Val redan flyttat tillbaka. Brenda blir ännu ledsnare men då säger Amy att Val bara bor i gästrummet. Amy blir förbannad på sin mamma och går därifrån och då sätter sig Brenda och pratar med Kerry. Kerry berättar om sin oro om Val flyttar in så kanske Amy känner att hon måste välja mellan Val och henne. Brenda talar om att hon ska åka till Marocko för att hälsa på TJ men hon vet inte hur länge.
 
Megan och Robbie kommer hem från mötet och det har gått väldigt bra. Katie kommer in på kontoret efter att ha fått tag på alla hästar och hon får veta att Robbie varit med istället för henne. Hon inser då att det var Robbie som släppt ut hästarna men han förnekar det. Han kallar henne för Declans hålldam och att hon är rädd för att Declan bryr sig om honom.
 
Cameron är inne på puben och köper något att dricka. Debbie och Sarah sitter utanför och väntar på honom. De ser när Carl och Dan kommer tillbaka från sina löprundor. Chas som plockar glas på uteserveringen ser dem också. Carl går fram till henne och frågar vad hon gör med Dan. Precis då kommer Cameron ut och han frågar Debbie vad Carl och Chas pratat om. Debbie svarar att Carl antagligen inte släppt Chas än. Hon säger sedan att hon litar på Chas och att Chas förtjänar att bli lycklig.
 
Carl fortätter att fråga ut Chas inne på puben. Han säger att hon inte älskar Dan eftersom hon inte kan säga det till Carl. Chas blir förbannad och säger att Carl bara är svartsjuk.
 
Dagen för loppet har kommit. Dan ska springa även om Chas försöker få honom att inte gå på Carls psykningar.
Alla är utklädda utom Nikhil. David är en banan, Dan är en smurf, Cameron en sheriff och Carl är en byggarbetare.
 
Debbie vill ta ett foto på Chas och Dan. Chas kan inte sluta att titta bakåt mot Cameron. Loppet startas och givetvis så har Dan inte hunnit träna innan så han tar helt slut. Carl spriner om honom och retas lite men då blir Sean sur och fäller Carl. Carl reser sig upp och fortsätter springa.
 
David vinner knappt före Nikhil och Carl kommer in som trea. När Dan kommer till målet så ramlar han ihop. Han har två varv kvar men avbryter loppet. Chas är glad och pussar honom inför både Carl och Cameron sedan ger hon honom en medalj trots att Carl protesterar över att Dan inte sprungit hela loppet. Jude hör det och säger att det är ändå bara på skoj.
 
Declan kommer hem och han får veta vad som hänt. Han blir förbannad eftersom de gått bakom ryggen på honom och nästa gång kanske det inte går lika bra. Katie berättar om hästarna och Robbie tycker hon är en dramaqueen. Declan säger åt Megan att hålla Robbie borta från företaget.
 
Val har klätt upp sig för att prata med Eric. Hon bjuder honom på vin och sätter sig i soffan. Kerry och Amy kommer hem och de undrar vad som händer. Kerry kan inte låta bli att påpeka att Val tagit Erics pengar och stuckit. Val blir sur men försöker sedan få Eric till att glömma det. Eric säger åt Val att sluta göra sig till för han tänker bara på pengarna hon snott. Han vill inte ha mer vin utan reser sig upp för att gå till jobbet. Val sitter besviken kvar i soffan.
 
Jai skyller på tandvärken för att kunna möta Rachel i stan. De kollar in en lägenhet som är färdigmöblerad. Rachel är inte så nöjd med att inte få välja själv medan Jai tycker hon borde vara tacksam eftersom det är finare än vad hon är van vid.
 
Dan har hämtat sig efter loppet. Han står och pratar med Chas som säger att han inte borde ha sprungit. Dan säger att han gjorde det för att han älskar henne. Chas blir tyst, tittar på honom sedan ursäktar hon sig och går därifrån. Dan blir ledsen och går till Ali för att beklaga sig.
 
Declan och Katie hör att Megan pratar med Robbie och hon pratar om Katie. Trots det vill Declan ge Robbie en chans till eftersom han känner sig skyldig till att ha tagit dit honom. Katie är besviken eftersom hon velat att Robbe flyttar därifrån.
 
Cameron söker upp Chas. De står vid pubens bakdörr och pratar. Han förklarar sin kärlek för henne. Cameron säger att hon är det enda han tänker på och han vill ha henne tillbaka. Chas blir irriterad och säger åt honom att lägga av för hon vill inte gå igenom det en gång till med honom. Han säger då att han älskar henne.

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Har inte Rachel och Jai tänkt på att när barnet väl är fött kommer ingen att behöva gissa vem som är far längre. Det kommer förmodligen att synas ganska tydligt...
Varför är Ali så intresserad av vem som är pappa? Det är ju som om Rachel vore minderårig och nån hade förgripit sig på henne.

2014-02-01 @ 00:49:14
Postat av: Frk Höger

Declan anade ju inte att Mia var någon annans fast hon var lite mörkare än Ella o honom.

2014-02-01 @ 02:25:56
Postat av: ELIZA

Måste kolla att det inte kommer upp nån godkännande ryta....

2014-02-01 @ 14:37:34
Postat av: ELIZA

Ruta... OK ,skriver vidare..

2014-02-01 @ 14:38:24
Postat av: ELIZA

Vad håller Cameron på med??? Skitstövel..Hålla bägge dörrarna öppna..Nä, Chas , tala om för honom vad han borde göra..Typ , gå och hänga sej...Men hon mjuknar väl ...Val,oj oj, vilken kärring,vem tror hon att hon är? Miss Universum?? Samma där, Eric har henne snart i sängen...Carl,tror att Chas är liiite svag för honom fortfarande...Munnen säger ett men hjärtat annat...Rachel såg lite fundersam ut när Jai sa det där om lägenheten, färdigmöblerad och t o m köksredskap i skåpen, att det var bättre än hon haft tidigare... Väldigt nedlåtande...Hade jag aldrig svalt...Alla vill väl ha sin egen prägel,hur lite pengar man än har..Får väl handla eftersom då...Vilket minne du har Marie (adm) !!! Jag kom bara ihåg Smurfen och Bananen...Tyckte lite synd om Dan där,men är man dum nog att ställa upp i ett lopp du inte tränat för,får du skylla dej själv...Ali, usch,tycker lika illa om henne som jag gjort från början när hon kom...VARFÖR???, måste hon se så snipig och elak ut kring munnen HEEELA tiden????? Kan hon inte vara elak och prata normalt som alla andra??? ...Och gå till frissan,människa...Hon var ju jättefin i håret när dottern skulle döpas...! ..Försökte få in en kommentar nån´dag sen..Hade åsikter om Kerry´s klädsel och skor..För små kläder och skor hon inte kunde gå i..Stapplade fram..Jisses, ett uppdrag för Trinny och Sussanah...Är det regissör eller skådisar som får bestämma hur dom ska se ut?..Vem har jag glömt? Jaaa, Megan och sonen...Vilken tvärvändning!! Nu verkar hon ju vara bästa kompis med sonen!?... Declan, Du hörde vad dom snackade för skit om både Dej och Katie, släng ut båda!..Tur att det bara är en serie vi ser, annars skulle jag väl fundera vart världen är på väg! Ha ha ha ....

2014-02-01 @ 15:29:54
Postat av: Jackson

Ashley, please kapa hår och skägg!!

Chas/Dan; HUR skall detta sluta????????

2014-02-03 @ 13:14:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0