Inlägg nr: 1000, det firar vi med rosa sockervadd

Andy och Alex jobbar när Moira kommer dit. Andy är trött på att Alex inte pratar med Victoria. Han ber sedan Moira att prata med Victoria men Moira tror inte hon kan vara till någon hjälp.
 
Chas sitter på cafét och håller på med pappersarbete. Dan kommer in och han ber henne om ursäkt för att han varit så efterhängsen.
Moira kommer in på cafét och Chas räddar henne ifrån Brendas vänskapsförfrågan. Chas vill veta mer om Moiras flirt så de går till puben istället. Moira vill ha råd om hur man går vidare vid en flirt. Precis då kommer Debbie och Cameron in så Chas svarar att hon inte är så bra på det där med kärlek.
 
Rhona och Paddy fortsätter att älta det som hänt. Hon är förbannad på Marlon men Paddy är nog ännu mer förbannad och besviken.
Marlon berättar för Laurel om Paddy och Rhonas besök. Hon tycker han gör rätt som fortsätter att kämpa.
 
Moira kommer in i köket på gården. Alex står där utan tröja och fyller på tvättmaskinen. Hon visar med tydlighet att hon fortfarande är intresserad av honom även om hon tidigare sagt att det bara skulle vara en engångsgrej. De ska precis närma sig varann när Adam kommer hem. Moira blir väldigt förvånad och undrar varför han kommer hem nu.
 
Lizzie sitter ute på rasten och pratar med Laurel. Hon vill gå ut och ta en öl med någon men Laurel kan inte det. Dan som hör dem erbjuder sig att hålla Lizzie sällskap. Efter arbetet går de till puben tillsammans. Chas blir lite förvånad över att se dem ihop. Hon nämner det för Priya som anar en viss svartsjuka.
 
Debbie och Cameron sitter också på puben. De är väldigt kärleksfulla. När Debbie går iväg så går Chas fram till honom. Cameron blir irriterad på henne och börjar hota henne eftersom han är orolig för att Debbie ska få veta något. Dan hör det och börjar genast att försvara Chas. Det slutar med att Cameron går därifrån. Chas tackar Dan för att han ställt upp för henne.
 
Rhona ser när Marlon och Laurel står en bit ifrån och pratar. De är rätt nära varann och Laurel smeker Marlons hand. Rhona inser på en gång att det är därför Marlon ändrat sig så hon skyndar sig hem till Paddy för att berätta det. Han tror henne inte eftersom hon kan ha misstolkat det hon såg.
 
Adam är glad över att Alex är kvar på gården så Moira inte behövde vara ensam medan han var borta. Han vill gå ut och ta en öl och ragga med Alex men han får inte vännen med sig. Senare på kvällen möter Alex Moira i köket och de kan inte låta bli varann.
 
Kerry kommer till butiken för att prata med David. Hon frågar honom om hur det går och att hon vill bjuda dem på middag eftersom de är familj till Amy. Val står bredvid och hör detta. När Kerry sedan frågar David hur det går med Jacob när mamman är borta så undrar Val varför. Kerry säger att det inte är lätt för en mamma att vara ifrån sitt barn. Val svarar att Alicia inte är borta frivilligt ifrån Jacob. David vänder sig på en gång och pikar Val för det egentligen är hennes fel.
Eric blir inte speciellt glad över att få höra att Kerry bjudit in folk till hennes "välkomstfest".
 
Lisa pratar med Sam om oron över Zak. Zak kommer hem sent på kvällarna och går tidigare än alla andra.
Megan ger Zak ledigt på eftermiddagen men han vill inte gå hem. Hon undrar givetvis varför och får då veta att Zak tycker det är jobbigt när han hela tiden har ögonen på sig och andra är oroliga över att han kan spåra ur när som helst.
 
Moira och Alex sitter i soffan. Det blir bara hetare och hetare mellan dem och Alex är precis på väg att ta av sig tröjan när han hör att Adam kommer hem. De tar sina kläder och rusar upp till hennes rum. Adam som inte hunnit se dem står i köket och pratar i telefon. De klarade sig denna gång men Alex tycker det är jobbigt att smyga och han vet att Adam skulle bli vansinnig om han kom på dem med deras affär. Alex nämner att han måste flytta men Moira vill inte det.
 
Paddy och Rhona kommer till puben för att prata med Marlon men han går precis iväg. Debbie och Cameron är också där men går för Debbie ska iväg och shoppa. Chas går också ut och hon träffar Dan som erbjuder henne en tur i hans minibuss. När hon ser att Cameron ser dem så tackar hon ja till Dan och de åker iväg.
Paddy som följer efter Marlon ut ser när han träffar Laurel och de står och pratar.
 
Lisa och Zak är ensamma hemma men han är inte intresserad av att göra något med henne. Lisa blir så besviken på bristen av Zaks intresse för deras kärleksliv så hon går till fabriken för att jobba över.
 
Dan och Chas återvänder till byn och då har hon fått rosa sockervadd och en stor rosa ballongdelfin. De går in på puben och hon bjuder honom på en öl. Bob pratar lite med Dan om hur det går och Dan verkar nöjd. Cameron kommer in och då skyndar sig Chas att bjuda med Dan hem till henne där de får vara ifred och spriten är gratis. De sitter sedan i soffan och pratar med varann. Han forsätter att ge henne komplimanger och hon gillar det. Dan berättar att han inte träffat något sedan han var ihop med Ali. Chas blir mer och mer intresserad och tillslut så kysser hon honom eftersom han inte verkar ta sig mod till det.
 
Paddy kommer in till Marlon i köket på puben för att fråga honom om Laurel. Marlon nekar inte men säger inte att det stämmer att han träffar henne. Paddy blir rasande och rusar ut. Marlon följer efter och de stannar till vid Paddys bil. De börjar tjafsa med varann och tillslut erkänner Marlon att han träffar Laurel men hon vill inte att andra får veta det eftersom hon vill skydda sina barn.
 
Marlon går sedan över till Laurel för att berätta vad som hänt och hon blir orolig för att de kommer att snacka. Paddy som ser dem springer dit och han säger att Marlon får välja mellan att Leo följer med till NZ och ingen får veta om deras romans eller så stannar Leo i byn och alla får veta om vad de håller på med. Paddy är så nöjd med sin utpressning att han gör ett glädjeskutt när han går därifrån.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Har Adam verkligen nån rätt att bli arg på Alex och Moira, med tanke på hans egen affär med sin flickväns mamma? Men männen i Bartonfamiljen tänker inte logiskt och det är ju såklart skillnad när det är ens egen mamma som har ett förhållande. Hur länge sen var det John dog egentligen?

2014-01-23 @ 14:37:00
Postat av: AnnaS

PS! Grattis till 1000 inlägg! De är verkligen uppskattade och jag ser fram mot 1000 till! DS

2014-01-23 @ 14:38:11
Postat av: Lena

Grattis Snyggt jobbat Marie :-)

2014-01-23 @ 15:15:08
Postat av: Agneta

Stort grattis! Imponerande!
Jag håller på Marlon.

2014-01-23 @ 15:54:07
Postat av: Julia

Bara jag eller har Alex blivit bra mycket snyggare den senaste tiden? Inte ens hans breda dialekt stör mig längre ;) hihi.

Varför vill Marlon och Laurel dölja sin relation för övrigt? Att hon och prästen inte är ett par längre vet väl alla även om inte skilsmässan är igenom ännu? (för det är den väl inte?), så vad spelar det för roll?

2014-01-23 @ 17:55:04
Postat av: Jonas

Paddy har verkligen visat en sida som han inte har visat tidigare.

2014-01-23 @ 20:04:12
Postat av: TinaV

Grattis Marie! Så bra att du orkar skriva varje dag så att man kan gå in här och läsa när man missat något avsnitt.
Jag tycker också att Marlon har rätt, det är Rhona och Paddy som vill göra förändringar inte Marlon.
Varför skulle det vara så farligt om det kommer ut att Laurel och Marlon är kära, ingen har ju sällskap längre.

2014-01-23 @ 21:06:54
Postat av: Adm

Det blir inget HTG på måndag och onsdag nästa vecka pga Bandy-VM.
Självklart satsar jag på 1000 nya inlägg, så länge ni hänger med ;)

2014-01-24 @ 07:47:26
URL: http://emmerale.blogg.se
Postat av: Jackson

Jaha, så då knuffar sporten bort programmet IGEN!!!!!För vilken gång i ordningen, tro?????? Jag blir så trött.........

2014-01-24 @ 09:15:52
Postat av: Jackson

Börjar tycka att Dan är mer och mer sympatisk. Kul också att Ali var juste mot honom.

2014-01-24 @ 14:39:26
Postat av: Anonym

Grattis till 1000 inlägg, hoppas på många 1000 till, du är guld värd det ska du veta.

Marlon stå på dig, håller på dig.

Grrrr vad irriterande att HTG plockas bort igen, pga sport.

Trevlig helg.
Lisa

2014-01-24 @ 18:24:12
Postat av: Adm

Ursäkta att dagens inlägg inte är i tid men det kommer i morgon när jag sett avsnitten.
Trevlig helg!

2014-01-24 @ 21:20:09
URL: http://emmerdale.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0