Chicken bunga bunga

Jag vill påminna om att på måndag och onsdag nästa vecka så är HTG inställt.
Dessutom kommer jag inte att hinna se avsnitten på tisdag så den dagens inlägg kommer på onsdagen istället.
 
 
Dan smyger hem på morgonen efter att ha tillbringat natten hos Chas. David ser honom och inser snabbt vad som hänt. Bob blir förvånad när Dan kommer hem men sedan ser han att vännen har samma kläder på sig som kvällen innan. Han får sedan veta att Dan charmat in sig hos Chas men att det antagligen bara var en tillfällig fyllehändelse.
 
Val är i affären när Kerry möter David utanför. Kerry påminner David om lunchen senare idag. När Kerry gått kommer Val fram. Hon går direkt till Eric för att fråga vad det är som händer och för att muttra om att hon inte blivit bjuden. Eric försöker lite generat att prata bort det.
 
Adam och Moira pratar tyst i köket. Alex kommer in och ser massa blommor. Adam säger att Alex och Andy får klara sig själva idag eftersom han och Moira ska hedra John som skulle ha fyllt år idag.
 
Ali och Laurel kommer in på puben på lunchen. Chas ser dem och frågar var Dan är och då får hon veta att han gått hem istället för att följa med dem. Det gör att Chas går hem till honom för att prata. Dan försöker be om ursäkt och han säger att han förstår om hon ser det som ett misstag det som hänt. Chas charmas väl av hans blyghet och över att han ser upp till henne så hon blir kvar där ett bra tag.
 
Val stormar in mitt i matlagningen till lunchen hemma hos Eric. Hon bjuder in sig själv och vill ta över. Givetvis passar hon på att anmärka på Brendas klänning genom att låtsas att det är ett förkläde. Sedan skyndar sig Val att sätta sig i närheten av Eric så Brenda hamnar vid andra änden av bordet.
 
Marlon pratar med Laurel och han berättar att han bestämt sig för att dra tillbaka förbudet för Rhona att ta med sig Leo till NZ för att skydda Laurels barn.
 
Chas kommer tillbaka till puben och Priya pikar henne för att hon varit borta i fem timmar. Strax efter kommer Dan in och då säger Chas att hon varit hos sin nya pojkvän Dan. Dan ser generad ut men glad. Cameron som hör detta ser väldigt sur ut. Chas ställer sig bredvid Dan och han kan lägga armen om henne men hon drar undan huvudet när han ska pussa henne.
 
Kerry har lagat till något som hon kallar för "Chicken bunga bunga", en mycket het kycklingrätt. Eric, Val, David, Amy, Jacob och Brenda sitter vid bordet. Val pratar mest och hon måste berätta en del matminnen hon haft med Eric. Brenda sitter och lider sig igenom middagen. Val säger även åt Brenda att hämta det som saknas på bordet. Inte blir det bättre när Val pikar Brenda för att bara få små snabbisar av sex med Eric medan när hon och Eric fick ihop det så sprakade om dem. Det gör att Brenda inte orkar höra mer så hon går ut för att hämta luft fast hon skyller på att det är för att maten var så stark. Kerry kommer efter henne och berömmer henne för att hon är så tillåtande mot Val som sitter och flirtar med Eric med gamla minnen. Brenda blir rasande och rusar in för att säga ifrån. Hon säger åt Val att gå därifrån på en gång. Val sitter kvar och tittar på Eric som inget säger. Brenda fortsätter att skrika åt Val och om inte Val går så går hon. När Eric inte säger något om det heller så inser Brenda vem han vill ha kvar så hon går därifrån.
 
Laurel pratar med Marlon och hon säger att hon kommer att berätta om dem för Ashley och barnen för då har inte Paddy och Rhona något att hota med. Marlon tycker inte hon ska göra det men Laurel är säker på att det är bäst för då slipper de smyga med sin kärlek.
 
Zak kommer in på kontoret på Home Farm. Han pratar lite med Megan men så kommer Robbie in. Robbie är sur och tvär när han talar om att han ska gå ut nu. Megan försöker få honom att åtminstone säga "God morgon" och att han borde tala om vart han ska. Robbie muttrar och går därifrån. Megan suckar och undrar förtvivlat vad hon ska göra. Zak råder henne att vara hårdare mot Robbie.
 
Dagen efter middagen har alla ont i magen utom Kerry. Amy är även lite sur för att Kerry sagt något till Brenda som fått henne att bli så förbannad. Kerry skyller på att hon bara velat hjälpa till så Eric och Val blir tillsammans igen eftersom det är väl det Amy vill.
 
Dan går omkring och ser lycklig ut på jobbet. Ali börjar reta honom och tillslut får hon veta att han träffar Chas. Hon blir väldigt förvånad men sedan säger hon att hon är glad för hans skull. Gennie får höra att hennes syster är ihop med Dan och hon blir nog ännu mer förvånad.
 
Eric knackar på hos Brenda för att be om ursäkt. Hon vill inte träffa honom men han envisas. Han lyckas tillslut att bjuda henne på lunch lite senare där det bara ska vara de två.

Paddy möter Marlon och han säger att han är faktiskt ingen utpressare så han tänker inte tala om något eftersom det finns två barn som inte förtjänar att lida men de kommer ändå att åka till NZ.
 
Laurel träffar Nicola och hon berättar att hon träffar Marlon igen. Nicola kan inte förstå sin väninnas känslor för Marlon men hon är ändå glad. Hon råder Laurel att prata med Ashley så fort som möjligt för att sedan prata med barnen. Det gör att när Laurel kommer hem pratar hon lite med Gabby för att höra vad hon tycker om sin pappa. Gabby gillar givetvis Ashley men hon vill inte att han flyttar hem igen eftersom hon är glad över att bara bo med mamma, Arthur och Sandy.
 
Lisa och Lizzie sitter på puben när Zak och Megan kommer in. De hälsar på varann men Zak sätter sig sedan hos Megan. När de sedan ska gå säger Lizzie till Zak att han har tur som har en så fin kvinna som Lisa.
 
Debbie och Cameron kommer in på puben och hon vill veta allt om Chas nya romans. Chas vill inte prata om det och Cameron skyndar sig att säga att de ska låta Chas vara. Debbie ger sig inte och Cameron fortsätter att säga till att de inte har med saken att göra. Då säger Debbie att han inte ska säga något eftersom han tidigare sagt att Chas fått nöja sig med bottenskrapet. Debbie går iväg och säger att hon vill veta mer senare. Cameron ska precis prata med Chas men då kommer Dan in så han säger bara att Dan haft tur som fått en sån tjej.
 
Kerry städar på värdshuset och när hon lyfter på en skål hittar hon nyckeln till kassaskrinet. Hon tar skrinet men ångrar sig och lägger tillbaka allt. Kerry går iväg men ångrar sig snabbt och går tillbaka till skrinet och tar en bunt med sedlar sedan skyndar hon sig ut från värdshuset. Hon ser inte att Val står i trappan och ser allt.
 
Val kommer hem till Eric. Han vill att hon går eftersom han ska träffa Brenda strax. Val säger då att de måste prata. De sätter sig på soffan och så berättar hon om vad hon sett Kerry göra. Eric och hon inser att de inte ska berätta något till Amy. De båda är oroliga och sitter väldigt nära varann.
Brenda som precis kommer för att luncha ser dem genom fönstret. Hon ser att Eric och Val kysser varann så hon rusar därifrån.
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Skrev ett inlägg, nya regler?

2014-01-25 @ 19:03:33
Postat av: ELIZA

Den här kom in på en gång..Den jag skrev först skulle godkännas..

2014-01-25 @ 19:04:41
Postat av: Marie

Gillar Dan mer och mer, först var han rätt tölpig men nu tycker jag han är rätt gullig, särskilt i Chas' sidenmorgonrock ;)

Ibland kollar jag i förväg, på youtube eller itv.com, och varje gång tappar jag hakan: "är _dom_ ihop?" Blir nedstämd när jag ser vilka som lämnat serien och rynkar på näsan åt alla nya namn. MEN när det väl är dags så faller det sig helt naturligt. =) Som med Chas och Dan, det har jag vetat rätt länge och först blev jag helt VA?! men nu tycker jag det funkar rätt bra... =)

2014-01-25 @ 19:08:07
Postat av: Marie G

Ursäkta, det var jag ovan. Glömmer alltid att skriva G efter mitt namn, glömmer att adm också heter Marie... sorry...

2014-01-25 @ 19:09:05
Postat av: Adm

>>> ELIZA, jag loggade in men hittade ingen annan kommentar av dig så jag vet inte vad som hänt.
>>> Marie G, det är därför jag aldrig skriver kommentarer i mitt namn ;)
Ja Dan är lite gullig i Chas blommiga morgonrock och sin blyghet. Hon behöver nog en sådan kille som är lite lugn, precis som Paddy var med henne.

2014-01-25 @ 20:06:05
URL: http://emmerdale.blogg.se
Postat av: Julia

När ska festivalen/"live"avsnittet vara egentligen? Har de inte hållit på och förbereda den vääldigt länge nu? ;o

2014-01-25 @ 21:33:37
Postat av: AnnaS

Hoppas att Chas inte bara utnyttjar Dan för att göra Cameron svartsjuk. Det vore så synd om gullige Dan, som jag inte gillade alls nyss. Konstigt att det kan ändras så snabbt!
Nu kommer väl Laurel att bestämma sig för att hon inte kan vara tillsammans med Marlon för barnens skull och då sitter han där utan tjej och utan vänner... Rätt åt honom i så fall! (Jag har ju sagt att jag inte gillar Marlon)
Förstår inte hur Eric orkar med Val och hennes uppförande. Stackars Brenda!

2014-01-26 @ 09:54:49
Postat av: Jackson

Litet betänksam blir man ju beträffande Chas' känslor. Festligt att vi är så många som ändrade uppfattning om Dan! Jag tror inte heller att det blir något "på riktigt" mellan Laurel och Marlon och då står han där med sin tvättade hals. Det känns inte som om Eric någonsin kan slita sig på allvar från Val och hennes uppförande. Brenda är, tyvärr, inte rätt kvinna för honom. Synd att HON är så allvarligt förtjust och inte han.

2014-01-26 @ 11:54:16
Postat av: ELIZA

Trist! Kom upp en ruta att den skulle godkännas. Sitter och skriver och funderar en halvtimme, och så POFF ! Borta...Bättre lycka nästa gång...Kanske ids skriva om sen när jag fått mat..Ha ha ha ...

2014-01-26 @ 13:46:45
Postat av: TinaV

Jag tycker Dan är oskyldigt gullig, hoppas att Chas inte sårar honom för mycket.
Marlon klarar sig även utan Laurel, bara han är nära sin son.

2014-01-26 @ 15:07:39
Postat av: Jackson

Fast tidigare tyckte väl de flesta av oss att Dan gav ett "typigt" intryck. Nu verkar han mycket mjukare.

2014-01-26 @ 15:51:14
Postat av: Bara brittiskt

Wow. Vilken fansajt. Det är synd att det inte är så mycket Yorkshirefolk i serien längre tycker jag.

2014-01-27 @ 00:20:55
URL: http://barabrittiskt.wordpress.com
Postat av: AnnaS

Det är möjligt att Marlon klarar sig utan Laurel, men då har han ju förstört för Paddy och Rhona helt i onödan.

2014-01-27 @ 12:09:51
Postat av: TinaV

AnnaS: Det kan jag inte tycka, han vill ju vara nära sin son och vill inte flytta till Australien.
Jag tycker det är Paddy och Rhona som har kommit på att dom plötsligt ville flytta, i början hade dom inte en tanke på att Marlon inte skulle få vara nära sitt barn.
Allt kan inte bara handla om vad dom två vill.

2014-01-27 @ 13:26:19
Postat av: AnnaS

Nej, men nu handlar allt om vad Marlon vill istället och han har faktiskt sagt ja till att flytta. Han kunde sagt nej direkt om han inte ville. Men det här känns som att diskutera vädret. Det går knappast att påverka...

2014-01-27 @ 22:00:08
Postat av: Jonas

AnnaS: det finns de som hävdar att vi kan påverka vädret (global uppvärmning etc).

2014-01-28 @ 12:23:10
Postat av: AnnaS

Jonas: Du har rätt naturligtvis! Det ät nog lättare att påverka vädret än Marlon! :D

2014-01-28 @ 16:48:27
Postat av: Maria

Vad håller Lisa på med, förstår mig inte alls på henne just nu? Megan är ju vettig till skillnad från lizzie som bara slänger ur sig ngn kommentar och gapflabbar.

Tänker laurel på ngn annan än sig själv ngn gång? Nu vill hon att marlon ska kasta ut ashley så att han blir hemlös igen. Allt kretsar kring vad hon vill. Att de fortf inte är skilda bryr hon sig inte om. Var är Sandy som alltid tidigare satt och gastade i soffan? Usch.

Undrar om dan och chas kommer sluta lyckligt? Tycker att det verkar som att hon knappt attraheras av honom, däremot från att förhindra henne från att få en kollaps.

2014-01-29 @ 02:28:58
Postat av: Maria

Paddy och rhona ska väl vara på nya Zeeland i två år. Varför har inte de Leo ett år och marlon ett år. Det blir ganska ok lösning enligt mig. Rhonas kommentarer i köket till marlon var bedrövliga, har alltid tyckt att hennes glada falsett varit falsk.

2014-01-29 @ 02:33:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0