Barn: ofödda, små eller vuxna...

Barn 1, Ellliot:
Jimmy vill göra allt för sin son den sista veckan de kan vara tillsammans. Carl behöver Jimmy på företaget eftersom det är brist på chaufförer. Jimmy struntar i det och hittar på olika saker för att vara med familjen. När de besöker cafét så talar Bob om att Kelly kommer redan i morgon för att hämta Elliot. Både Nicola och Jimmy blir rasande. Nicola säger att de borde anlita advokat för att få vårdnaden över sonen. Jimmy tvekar först eftersom de kanske får betala massa rättegångskostnader och ändå inte får Elliot men sedan går han med på det.
 
Barn 2, Amelia:
Jude startar igång barnverksamheten i kyrkan igen. Amelia och Sean får gå dit så de inte är ensamma hemma på dagarna när de har lov och Ali jobbar. Sean protesterar men Amelia är glad. Hon är så fascinerad av berättelser ur bibeln att hon stjäl en bibel redan första dagen. Ali ska lämna tillbaka den till Jude men han låter flickan få behålla boken. Senare berättar han för Ali och Ruby att Amelia vill döpa sig.
 
Barn 3, Gennies och Nikhils ofödda:
Gennie börjar bli riktigt rund. Nikhil pratar knappt om annat än saker som behövs inför barnets ankomst. Jai och Charity börjar tröttna på Nikhils glädje. Till och med Gennie kan tycka att det blir förmycket emellan åt. När hon sitter i soffan hemma ber hon Jai om ursäkt för allt prat eftersom hon vet att han och Charity bestämt att de inte ska ha fler barn. Jai får känna hur babyn sparkar i magen.
 
Barn 4, Robbie:
Robbie fortsätter att göra dumma val. Han ska göra en körning för Kings som har ont om chaufförer men han väljer att istället låna Declans bil för att skjutsa Priya till stan. Declan blir rasande, Carl blir ursinnig och Megan blir väl mest besviken. Robbie blir av med jobbet och Declan visar klart vad han tycker så Robbie säger att han ska lämna dem eftersom det är det de vill. Han drar dock ut på avresan så Megan hinner be honom om ursäkt och be honom att han stannar kvar.
 
Barn 5, Rachels och Jais ofödda:
Jai kan inte låta bli att kolla upp hur Rachel har det. Hon berättar att hon bokat tid på en privatkllnik redan nästa dag. Jai ger henne pengar. Väl hemma så blir hon tårögd när hon ska läsa ur bibeln om Maria och Jesus för Amelia. Nästa dag vill Rachel inte ha sällskap av Ali utan hon vill åka ensam. Jai som blivit påmind om Nikhils ofödda barn blir tillslut så påverkad att han söker upp Rachel precis innan hon ska åka och han ber henne behålla barnet.

Kommentarer
Postat av: Catrin

Ja det var väldigt mycket barn idag... Hoppas det äldsta barnet försvinner. Tycker han är väldigt osympatisk,blir irriterad bara jag ser honom.

Blir spännande att se om Rachel behåller barnet..

2014-01-13 @ 14:25:09
Postat av: Louise

Catrin, jag tål inte heller Robbie. Så jäkla självbelåten hela tiden, riktigt oförskämd ibland!

2014-01-13 @ 14:44:41
Postat av: Jackson

Jaha, ja, det är nog endast Megan som vill att odågan Robbie skall bo kvar i byn. Han har ju snart gjort sig omöjlig hos alla.

Att Jai, som - antagligen inte - kommer att få några barn tillsammans med kärleken Charity, vill att Rachel skall behålla deras barn, kan jag förstå, men hur har han tänkt lösa allt?

2014-01-13 @ 15:17:29
Postat av: finländskan

Charity var idag onödigt mycket "trugande" (vet inte hur jag riktigt skall uttrycka det) med sin Noah. Det verkade som om ingen får påpeka att Noah inte är Jais biologiska son. Jag förstår inte varför, det är ju ett faktum att Noah och Jai inte är släkt.

Tycker nån annan att Robbie och prästen Jude är väldigt lika varandra? Som om de vore bröder eller far och son.

2014-01-13 @ 18:46:11
Postat av: Catrin

@finländskam, har inte tänkt på det innan men nu när du nämner det är jag benägen att hålla med dig, dom är lika :)

2014-01-14 @ 12:00:44
Postat av: Jonas

Det är lite otäckt att Megan och Robbie har identiska röster.

2014-01-14 @ 12:24:34
Postat av: Jonas

finländskan: ja, de är rätt lika faktiskt. Tanken har slagit mig med.

2014-01-14 @ 12:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0