Stackars Henry

Val och Eric är på sjukhuset för att se hur det går för Kerry. Val känner att det är hennes fel att Kerry hamnade där. När hon pratar med Eric så säger hon att hon måste hjälpa Kerry för Amys skull.
 
Charity undrar vart Jai tagit vägen när han gick i väg och han berättar att han tänkt köpa huset vid kyrkan för att hyra ut det sen.
 
Gennie är irriterad och ledsen för att Nikhil inte lyssnar på henne. Hon är trött på hans lek med en docka. Det blir inte bättre när hon ska öppna en låda som är låst med en barnspärr och lådan slits ut så allt ramlar ut.
 
Victoria berättar för Andy att Kerry ligger på sjukhus så han känner att han borde åka dit. Han får veta att Eric och Val är där och att de ringer när de får veta mer om hur Kerry mår.
 
Robbie kommer hem till kontoret på Home Farm. Han berättar för Megan att Carl varit ensam på puben och då blir hon sur eftersom han skulle ha arbetat och inte hade tid för henne.
Megan möter upp Carl hemma hos honom och frågar om han jobbat hela tiden. Carl säger att det har han men då säger Megan att hon vet att han varit på puben. Hon säger att nu kan hon flytta utan att känna någon ånger. Carl tycker de kan ha roligt tills hon flyttar men Megan lämnar honom.
 
David ber Priya om ursäkt för att han försvarat Jacob. Han säger sedan att han måste tänka på Jacobs bästa så därför avslutar han relationen med henne.
 
Val och Eric sitter och pratar i väntrummet. Hon börjar berätta att hon ångrar sig att hon åkte till Portugal. Sedan pratar de om hur bra de haft det och att de saknat varann. Det slutar med att de kysser varann och bestämmer sig för att börja om på nytt.
 
Jai har kommit hem till Nikhil och han säger att det är dumt att jämföra en plastbit med en riktig baby. Nikhil berättar om Gennies oro och sin egen oro om att inte bli en bra far. Jai tror att det löser sig så fort babyn kommit. Nikhil säger att en dag kanske du sitter i samma sits så du förstår vad jag menar.
När Jai gått så säger Gennie att hon är glad att hon har en man som bryr sig och att hon inte behöver gå igenom detta helt själv.
 
Rachel kommer till fabriken för att Jai velat möta henne där. Han berättar att han köpt huset vid kyrkan så nu kan hon prata med Charity om saken för att hyra det. Jai vill att det ska gå rätt till och inte verka misstänksamt och han ska se till att hyran betalas.
 
Läkaren kommer ut till Val och Eric och berättar att Kerry ligger i koma så de ska ringa hennes anhöriga för nu är det kritiskt. Eric säger att det är bättre om de ringer till Amy som är enda anhörig.
 
Dagen efter har Val och Eric fått tag på Amy som kommer till sjukhuset. Val följer inte med eftersom hon är rädd för att säga något fel. Amy undrar givetvis varför Val inte är där men Eric säger att hon kommer om det behövs.
 
Rodney berättar för Diane att det är jobbigt med Gabby hemma och att få henne till skolan i tid eftersom hon har så mycket mardrömmar. Han säger att han orkar inte längre utan det måste lösa sig för henne.
 
Declan får veta att Megan dumpat Carl och han frågar henne om varför hon inte gör likadant med Robbie men hon svarar att hon vill ha honom där.
 
Marlon och Laurel ses på cafét. Han berättar att han inte får åka till Paddys rättegång för Diane för han måste jobba. Laurel försöker trösta honom och kramar om honom. Declan och Jai kommer in och säger åt dem att skaffa ett rum. Laurel smyger iväg och sätter sig och Marlon kommer efter henne. Han undrar vad som hände och då berättar Laurel att Declan sagt så bara för att hon är sen med hyran.
 
Pearl peppar Paddy innan han ska åka till rättegången. Han tackar henne eftersom hon varit som en mamma för honom men hon får inte följa med eftersom hon får sköta praktiken så länge.
 
Eric och Amy pratas vid och hon undrar vad som hände Kerry egentligen. Eric berättar att Val haft en diskussion med henne och att hon då gått till puben för att supa sig full. Victoria kommer dit för att stödja sin vän. Amy sitter vid Kerrys sjuksäng och hon anklagar mamman för att vara en självisk kossa som bara vill ha uppmärksamhet. Plötsligt får Kerry krampattacker så läkaren måste tillkallas.
 
Gennie somnar på soffan med Henry på magen. Hon märker inte att han ramlar ner och börjar skrika. Efter en stund så vaknar hon och blir lite orolig. Gennie tar med Henry till cafét och möter Nikhil där. Han undrar varför babyn har mössa på sig och hon svarar att han verkade frysa lite. När Nikhil gått så frågar Gennie om Ruby vet hur man får bort en buckla på huvudet på en docka.
 
Rodney, Diane och Laurel sitter på cafét för att prata allvar med Gabby och Arhur. Rodney föreslår att de allihop äter middag tillsammans men då säger Gabby att hon inte vill äta med "henne" och pekar på Laurel. Diane säger att det är inte Gabbys sak att avgöra utan Rodneys. Rodney säger att alla ska äta tillsammans men då säger Gabby återigen nej. Laurel säger bara "då så" sedan går hon därifrån.
 
Megan möter Daclan i vardagsrummet och han fortsätter att försöka få henne att skicka iväg Robbie. Hon säger att hon inte gör det bara för att Declans snorkiga fästmö ska få som hon vill. Declan säger att det inte är därför utan för att Robbie kommer emellan dem, att de hade det bra ihop som syskon innan han kom dit.
 
Marlon och Laurel pratar om rättegången när de sitter på puben. Diane blir lite sur över att de bara bryr sig om Leo och inte Gabby som uppenbart mår dåligt. Hon säger att hon kallar till ett familjemöte i morgon och Laurel måste vara med.
 
Pearl sitter vid ett annat bord på puben och hon är orolig för att Paddy inte kommit tillbaka efter rättegången och enligt advokaten borde han inte ha fått fängelse.
 
Paddy sitter hemma och pratar med Rhona via datorn. Han berättar att han fått samhällstjänst så han kan inte åka till henne. Rhona försöker övertala honom men han säger att det är slut, deras dröm är över och vill hon forfarande vara gift med honom så måste hon komma hem.
 
Amy och Eric står utanför Kerrys rum och pratar. Victoria har gått hem för att hjälpa till på värdshuset. De har fått veta att Kerry klarat av den värsta krisen så nu kommer hon ha större chanser för att klara sig. Amy tror inte hennes mamma, om hon överlever, kommer att bättra sig utan hon kommer att svika Amy igen och igen. Amy säger att Kerry måste flytta från byn innan hon själv blir som sin mamma.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: JH

Till saken hör ju också att Kerry vaknar och hör allt Amy säger men det märker varken Amy eller Eric då Kerry låtsas vara i koma ännu.. Avsnittet slutar med att man ser en tår rulla ner på kinden på Kerry.

2014-02-19 @ 15:51:17
Postat av: Hedda

Varför ska lilla Gabby få styra och ställa och bestämma var hon ska bo? Larvigt.

2014-02-19 @ 17:14:15
Postat av: Jackson

Tror ni inte att mormor Diane ställer saker och ting till rätta vad gäller Gabby? Hon brukar reda ut det mesta, tycker jag.

2014-02-19 @ 17:36:10
Postat av: Jackson

Har nu kommit på hur Natascha såg ut. Vet att jag alltid tyckte att Toms sista fru (som jag totalt har förträngt namnet på....) och hon påminde mycket om varandra. Lika spetsiga.

2014-02-19 @ 22:06:49
Postat av: Madde

Nikhil är ju både snygg, sexig och snäll...Gennie är inget av det, fy vad hon klagar, är trött på henne...

2014-02-20 @ 14:19:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0