Möte bakom timmerstockarna

Priya kommer till affären för att stämma träff med David och hon ger sig inte förrän han tackar ja. De bestämmer sig för att ses en bit in i joggingspåret lite senare. David får Rachel att passa Jacob så länge.
 
Carl kommer in på cafét och ser Dan där. Han gratulerar Dan till förlovningen även om han inte riktigt tror på den. Dan är så glad att han inte ens vill retas tillbaka. Senare sitter Dan på puben och pratar med Chas om efternamn. Han föreslår tillslut att han kan ta namnet Dingle för hennes skull och hon lyser upp i ett stort leende.
 
Marlon låter Paddy vänta på sin mat på puben samtidigt som han pikar honom om att det bara gäller mat som han väntar på, inte ett barn. Marlon ska precis porta Paddy från puben när Diane dyker upp och säger åt honom att det bestämmer faktiskt hon. Hon får sedan veta lite om vad som hänt mellan Marlon och Paddy. När hon lite senare ser Dan sitta i soffan och äta i lägenheten så blir hon ännu mer förvånad. Dan berättar att han är ihop med Chas. Diane har väldigt svårt att tro att det är sant även om Chas kommer in och bekräftar det.
 
Jimmy kontaktar ett företag som håller på att gå i konkurs för att köpa deras lastbilar. Charity får reda på det så hon ringer upp företaget och kräver att de ska få 15% i rabatt annars blir det ingen affär.  Jimmy blir förbannad över hennes sätt så han vill inte gå in med pengar i dealen längre. Carl blir irriterad över att Jimmy strular bara för att han är sur på Charity även om det är en god affär.
 
Ashley har haft barnen hela dagen så när Laurel kommer hem hittar hon Ashley i köket lagandes mat till dem alla. Han stannar kvar på middag och de har en trevlig stund vid matbordet. Gabby är så glad att pappa är där så hon vill att han sover kvar där över natten.  Laurel får panik och möter upp Marlon för att berätta det. Hon lovar honom att prata med Ashley för att berätta om dem så fort hon kan nästa dag.
 
David och Priya möts långt in i skogen bakom några timmerstockar. Han har svårt att stå emot hennes inviter.
Nikhil som hört från Rachel att David är ute och joggar får bråttom att hinna ikapp honom. Han kommer precis när David och Priya kommer fram efter mötet bakom stockarna. Nikhil blir jättebesviken på både Priya och David. Han tror knappt på David som berättar om varför han gift sig med Alicia, att det bara var för Jacobs skull.
 
Dan och Chas berättar för Amelia och Sean om att de ska gifta sig. De blir också förvånade men glada för sin fars skull. Ali ser lite missnöjd ut även om hon säger att hon är glad för hans skull.
 
Diane träffar Gabby och Arthur (återigen tror översättaren att hon är deras farmor) och ger dem presenter som hon haft med sig. Ashley berättar att det börjar bli bättre mellan honom och Laurel så Diane är glad för hans skull.
 
Charity tycker att de ska göra en nystart i åkeriet men Jimmy är helt emot alla förändringar. Han muttrar och vägrar gå med på att lägga pengar på hennes idéer trots att Carl tycker att de borde göra som hon säger.
 
Laurel ber Ashely att följa med henne hem för att prata. När de går iväg så lägger han armen om henne. Givetvis ser Rhona och Paddy det.
Ashley berättar att han mår så mycket bättre nu och allt är Laurels förtjänst. Han ber om ursäkt för att han varit så svartsjuk. Laurel kan inte tala om för honom det hon vill berätta så hon säger inget.
 
Nikhil ber David att låta bli Priya eftersom hon antagligen kommer att såra honom. Han är besviken på att David inte sagt som det var med Alicia. David får höra att de inte kan vara vänner om han fortsätter vara ihop med Priya så han lovar Nikhil att inte fortsätta träffa henne.
 
Gennie försöker prata med dem i familjen men ingen verkar ha tid för henne. Nikhil har varit upptagen med Priyas förehavanden så han har inte märkt att Gennie varit ledig för att shoppa. Han blir rasande när han får veta att Gennie köpt babykläder i second handbutiken. Hans barn ska inte ha begagnade kläder.
 
Paddy och Rhona hämtar Leo och hon kan inte låta bli att berätta att hon sett Ashley vara kärleksfull mot Laurel. Hon tror att Marlon kommer att bli blåst igen av Laurel som bara leker med hans känslor.
Laurel träffar sedan Marlon och berättar att hon hade svårt för att prata med Ashley. Hon lovar att tala om för honom att det är slut mellan dem så han inte får falska förhoppningar men hon vill vänta med att berätta om Marlon för att inte såra Ashley igen.
 
Priya kommer till affären och hon har klätt upp sig i kortkort klänning och sylvassa klackar. David har inte tid med henne för han ska leka med Jacob. Han berättar att han lovat Nikhil att inte träffa henne mer men nu när han ser henne kan han inte låta bli. De bestämmer att de ska ses i hemlighet så Nikhil inte får veta något.
 
Carl ger Jimmy ett ultimatum, antingen betalar han i företaget när det behövs eller så får han leta efter annat boende.
 

Kommentarer
Postat av: TinaV

Rhona och Paddy är ju bara för mycket, hacka på Marlon och hela tiden trycka ner honom.
Är det sådana förebilder dom ska vara till Leo.
Hoppas att Marlon tvingar dom till delad vårdnad.
Gennie har mycket tålamod med Nikhil, han verkar mer engagerad i sin systers kärleksliv än sin gravida flickvän och sitt blivande barn.

2014-02-05 @ 09:37:59
Postat av: Emma

Reagerade på att Diane blev kallad "farmor", vad är hennes relation till Ashely´s barn?

2014-02-07 @ 04:37:51
URL: http://ratemma.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0