Hur mycket kan en vänskap tåla?

Ashley tackar Paddy sedan går han ut från puben. Laurel springer efter honom för att förklara att hon faktiskt tänkt berätta nu när de var på puben. Ashley blir inte gladare av att höra att hon tänkt berätta inför Marlon.
 
Carl säger åt Charity att måla om lastbilen och hon kommer att få stå för kostnaden själv. Hon blir besviken över att han låter familjen styra över ett bra affärsförslag.
 
Ashley har gått hem till Marlon för att packa. Marlon kommer dit för att be om ursäkt. Det gör Ashley ännu mer irriterad eftersom han inser att det antagligen pågått ett tag. Marlon försöker förklara att känslorna bara kom tillbaka sakta efter att han tänkt åka till NZ. Ashley blir besviken över att han anförtrott sig till Marlon när han trodde att de kunde bli en familj igen.
Diane möter Ashley ute på gatan och han förklarar att han flyttat.  Hon erbjuder honom att flytta in hos henne och han tackar henne.
 
Nikhil kommer hem till Gennie för att reda ut saker och ting. Först kan han inte förstå hennes vilja att bo själv utan hans familj men sedan erkänner han att han aldrig bott själv någon gång och det skrämmer honom. Gennie säger att han inte kommer att vara själv utan hon kommer ju bo där med honom och då går han med på det.
 
Diane och Moira träffas på gården. De dricker lite vin och pratar om vad som hänt medan Diane var borta. Diane visar att hon börjat nätdejta och sedan frågar hon om Moiras kärleksliv. Moira vill först inte berätta men sedan säger hon att hon träffat någon men att det inte blev så mycket mer. Diane säger att hon borde ta en risk ibland för det kan leda till något bra. Hon forsätter utfrågningen och när Moira inte säger vem det är så tror Diane att det är Cain igen. Moria förnekar det och Diane säger att vem det nu än är så borde hon inte avsluta det eftersom hon ser så lycklig ut.
 
Victoria och Alex träffas vid scoutstugan. Hon är först irriterad men när han börja förklara och be om ursäkt så blir hon gladare. När han inte vill prata om det som hände på bröllopet så inser hon att han tänkt på någon annan. Alex förnerkar givetvis det.
 
Marlon kommer över till Laurel för att berätta att Ashley flyttat. Sandy hör det och han blir besviken på Laurel som haft hemligheter igen fast hon lovat att inte ha det. Marlon försöker försvara Laurel men då säger Sandy till honom att hålla käften. Precis då kommer Ashley in och talar om att han bor hos Diane. Han säger att han har lika stor rätt som Laurel att träffa barnen, nej han har till och med större rätt än vad hon har. Ashley vill berätta för barnen på en gång men eftersom de redan gått och lagt sig så väntar han tills nästa dag.
 
Paddy har dåligt samvete och känner att han inte borde ha berätta för Ashley om Marlon och Laurel. Han går till Marlon för att be om ursäkt men Marlon är så besviken att han inte tar emot någon. Paddy försöker förklara att det inte finns så mycket kvar i byn att stanna för. Marlon ber då Paddy att dra åt helvete men han kan inte ta Leo med sig och han säger att han aldrig hatat någon förut men nu hatar han Paddy, en människa som han värdesatt mer än familjen tidigare.
 
Charity pratar med Jai om att Carl bett henne fixa lastbilen till ursprungligt utseende. Han blir förvånad över att Kings inte tar henne mer på allvar eftersom hon fixat så många nya tänkbara klienter. Då erkänner Charity att det var Rishi som ringt alla samtalen. Hon är endast ute efter att få Jimmy och Carl att bli osams så en av dem säljer sin del.
 
Moira är full när Alex kommer hem. Hon blir lite kramig och hänger över honom. Alex säger åt henne att inte göra så eftersom han blir förvirrad över vad hon egentligen vill. Dagen efter är Moira bakfull och hon ber Alex om ursäkt. De kommer överens om att låtsas som om inget hänt mellan dem.
 
Nikhil träffar Jai på puben och han berättar att han flyttar in hos Gennie. Jai blir förvånad men Nikhil säger att han gör det som är bäst för barnet eftersom det är det pappor gör.
 
Diane erbjuder Ashley jobb på puben men han säger att han inte kan jobba bland folk. Precis då kommer Marlon in och säger att en leverantör vill ha Dianes underskrift för leveransen.  Han ber om ursäkt för att han stör dem och går sedan därifrån.
 
Ashley går sedan över till sitt gamla hem för att prata med barnen. Laurel vill skjuta på det hela eftersom hon redan är sen till jobbet men Ashley ger sig inte. De två berättar sedan för Gabby och Arthur att mamma och pappa inte kommer att bo ihop igen. Ashley berättar lugnt och stilla om att mamma har en ny pojkvän men att det inte inkräktar på deras känslor för barnen. Gabby blir rasande när hon hör att det är Marlon och hon kallar honom för en äcklig typ.
 
Declan överraskar Katie med blommor och örhängen. Hon blir förvånad eftersom hon inte fyller år förrän om några dagar. Robbie hör det och vill att de firar henne på puben.  Väl på puben så ger Megan och Robbe en present till Katie. Hon får en häst i kristall. Robbie säger att det är så skönt att de kan umgås som en familj.
Katie och Robbie ses sen utanför toaletten och hon säger åt honom att hans charader kommer att avslöjas så småningom. Han pussar henne på kinden och hon blir förvånad men säger inget utan går därifrån.
 
Kerry tjatar på Amy om att de borde göra något tillsammans. Amy har inte lust men övertalas om att följa med och fönstershoppa lite senare.
 
Alex träffar Victoria på cafét. Han ber återigen om ursäkt och vill att de blir ihop igen och han berättar hur mycket han saknat henne. Victoria går med på det men hon vill inte att de talar om det för andra än.
 
Rodney kommer över till Laurel för att prata. Han får veta att Gabby inte pratar med Laurel eftersom hon är så besviken. När han ropar på sitt barnbarn så kommer hon ner. Laurel säger att hon lagar mat så det räcker till morfar också men då frågar Gabby om hon verkligen har tid med det eller om hon inte ska "hålla på" med Marlon istället. Rodney inser att det är lite jobbigt så han tar med sig Gabby hem. Senare ringer han Laurel för att tala om att Gabby inte vill gå hem till henne.
Laurel träffar Marlon och berättar allt för honom. Hon känner sig som en usel mamma men Marlon lovar henne att hon är en supermamma.
 
Kerry kommer till puben och ser Andy där. Hon blir genast intresserad av honom och börjar flirta. Hon dricker en hel del och glömmer bort att Amy väntar på henne. Andy och Kerry kastar pil och när han påpekar att hon skulle träffa sin dotter så tänker hon ringa återbud till Amy. Amy kommer precis in på puben och hon är väldigt besviken på sin mamma. Hon säger att hon struntar i henne från och med nu.
 
Rhona säger till Paddy att hon vill att de åker till NZ även om hon har reseförbud. Han blir orolig för vad det kan innebära så han kollar upp det och upptäcker att hon kan få fängelse när hon kommer hem igen. Då svarar Rhona att de inte behöver komma tillbaka.
Paddy blir osäker på om han vill åka men Rhona övertalar honom så han bestämmer sig för att prata med Marlon en sista gång
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Hur har Marlon tänkt sig att ordna med barnpassning när han jobbar? Som enda kock på puben borde han väl vara där från lunch till sen kväll. Hur kan han tycka att det skulle vara det bästa för Leo?

2014-02-06 @ 16:39:00
Postat av: Jackson

Fy, vad hemskt det är mellan många nu! Ashley tror jag kan bli riktigt farlig, så bitter och förlöjligad som han känner sig. Helt idiotiskt (inte bara för honom) att överhuvudtaget flytta in hos just Marlon. Ledsamt att det aldrig tycks bli fason på Amys mamma.Kul att Diane är tillbaka i alla fall.

2014-02-06 @ 17:44:32
Postat av: TinaV

Marlon kan väl ha Leo på förskola, det borde väl finnas sådana, eller kan han ta ut pappaledighet för Leo är ju inte så gammal ännu.
Hur hade Rhona tänk att göra då, ska hon bli hemmafru hädanefter?

2014-02-06 @ 20:39:42
Postat av: AnnaS

Rhona skulle ju inte jobba de här två åren i NZ.
Om hon nu bestämmer sig för att kidnappa Leo har hon verkligen ställt till det, även om jag förstår henne!
Som nån undrade tidigare: när ska den här festivalen vara? Och hur gick det med vägen till festivalområdet över Bartons mark?

2014-02-06 @ 21:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0