Hej Nicola

Cameron fortsätter att försöka övertala Chas att ta henne tillbaka men hon litar inte alls på honom. Han lovar att göra vad som helst för henne men Chas säger åt honom att gå tillbaka till sin gravida flickvän. Hon går därifrån och ser Dan som sitter och pratar med Ali. Chas försöker be om ursäkt för att hon lämnade honom och hon vill att de går till puben tillsammans. Dan följer med henne även om han tror att hon kommer att göra slut med honom.
 
Nikhil är sur för att han bara kom tvåa i loppet. Han kan inte förstå hur David, som knappt tränar, kunde vinna. Priya däremot är väldigt glad och flirtar helt öppet med David. Nikhil surar och går hem för han vill inte vänta på prisutdelningen på puben.
 
Kerry hjälper till på värdshuset. Val kommer dit och ser det. Hon blir irriterad på Kerry och ber henne gå därifrån annars kommer hon att skvallra för Amy om stölden. Amy kommer dit och säger till sin mamma att inte lägga sig i Val och Erics förhållande eftersom hon vill att de blir ihop och att de blir som en familj igen.
 
Chas följer efter Dan till toaletterna. Hon försöker förklara sin kärlek för honom och hon säger att han är precis det hon vill ha för han gör henne lycklig. Dan muttrar och säger att han bara är ett substitut för Carl. Chas försöker få Dan till att förstå att hon inte alls vill ha Carl längre. Hon blir så desperat i sin iver till att få honom att förstå så hon friar till honom. Det gör inte Dan gladare eftersom han är så osäker på hennes kärlek. Han tror hon skojar med honom. Jude kommer och avbryter dem för att tala om att det är dags för prisutdelning.
 
Jai har hunnit tillbaka från "tandläkaren" och Charity är glad över att det är bättre med honom nu. Det blir Jai som får ta emot Nikhils pris eftersom han inte är där.
 
Dan går ut och han möter Cameron och de börjar prata med varann. Dan berättar vad som precis hänt och han frågar Cameron om råd. Cameron säger att de kanske bör vänta lite med att gifta sig. Dan säger sedan att Chas inte kunde säga att hon älskade honom och det gjorde honom ledsen.
 
Jacob ska åka till sin pappa. Han frågar David om vad en slampa är för något och David försöker förklara att det är en kvinna som försöker få uppmärksamhet av män genom att klä sig på ett visst sätt. Precis då kommer Priya fram till dem för att försöka få med sig David på en joggingtur. Hon visar sina tajta träningskläder för honom. När hon gått så säger Jacob att han redan förstår vad ordet betyder.
 
Kerry upptäcker att hon tappat bort nyckel till huset. Val blir sur och skäller ut henne. Amy ger sin mamma sin nyckel men säger åt henne att inte störa Val och Eric när de är hemma.
 
Ashley ringer på olika jobb och han är entusiastisk när han pratar med Marlon. Han tror att allt kommer att lösa sig och att de kan bli en familj igen precis som förut. Marlon säger inte så mycket om det.
Medan Ashley sedan träffar barnen passar Laurel på att gå hem till Marlon. Hon tycker det är lite jobbigt att de måste smyga med kärleken men de kommer överens om att vänta med att berätta, i alla fall ett tag till.
 
Dan sitter på cafét och pratar med Bob. Han berättar om frieriet och Bob blir förvånad över att Dan sagt nej. Även Gennie, Nikhil och Victoria hör det och blir väldigt förvånade över att Chas friat. Bob säger åt Dan att passa cafét en stund medan han går iväg. Han går till Chas som sitter framför datorn och googlar Dan, allt för att få veta om det ändå inte finns något dåligt om honom för han verkar alldeles för bra. Bob råder henne till att säga till Dan vad hon känner för honom om hon verkligen menar allvar.
 
Nikhil och Gennie möter en lättklädd Priya som ska ut och jogga med David. Han blir orolig över hennes flirtande med en nygift man så han lyckas övertala Gennie om att han kan följa efter dem. När David och Priya har joggat en stund och stannat för en paus och hon går väldigt nära honom så han ska känna på hennes bultande hjärta så kommer Nikhil springandes mot dem. Han har inte ens haft tid på sig att byta om utan han har kostymen, skjortan och väst på sig. Priya låter Nikhil följa med David medan hon går hem.
 
Jimmy gör allt för att slippa vara på kontoret. Han går till butiken och tittar i några tidningar så länge. Priya kommer dit efter joggingturen och hon säger till Victoria som jobbar att hon bara ska hämta lite saker hon glömt uppe i lägenheten. Jimmy kan inte släppa den lättklädda Priya som går upp för trappan. Då säger Victoria "Hej Nicola" och Jimmy hoppar till. Han blir lättad när det visar sig att Victoria bara retat honom.
 
Dan lämnar in sin bil hos Cameron på verkstan och han vill återigen ha lite råd angående Chas. Cameron säger att det gjorde susen för hans förhållande med Debbie när de var åtskiljda ett tag så Dan bestämmer sig för att åka iväg några veckor. Chas kommer hem till honom för att prata och får då veta om hans planer. Hon tycker att det är en bra idé och precis innan hon går så säger hon att hon älskar honom.
 
David kommer hem och upptäcker Priya i soffan. Hon försöker förföra honom och han är nästan på väg att gå med på det men sedan ändrar han sig. Hon säger då att hon inte tänker ge sig utan fortsätta flirta med honom tills han ger med sig, sedan går hon iväg och önskar honom lycka till i duschen.
 
Dan kommer in på puben och han tar tag i Chas. Han säger högt och tydligt att han varit en idiot men nu ska han göra något som han borde ha gjort tidigare. Han ställer sig på knä och friar till henne. Chas blir så glad att hon svarar ja och kastar sig i hans famn. De som sitter där på puben, bland annat Carl och Cameron, blir väldigt förvånade.
 

Kommentarer
Postat av: Lena

Usch vad självgod Charity är

2014-02-04 @ 13:18:49
Postat av: Jackson

Kan inte översättarna lära sig att Diane är MORmor och INTE FARmor till Gabbie?

2014-02-04 @ 14:39:15
Postat av: Jackson

Gravt irriterande att se Nikhils frustration över Priya gå ut över Gennie. Visserligen är G en ytterst tålmodig person, men alla har en gräns och frågan är om den gränsen inte snart är nådd. Kanske bestämmer hon sig för att uppfostra barnet ensam.

Skall Chas' försök att leva tillsammans med en snäll kille lyckas?? Det känns som om både hon och Dan balanserar på mycket svag is. Ett tappert försök att visa rötäggen Carl och Cameron att hyggliga killar vinner i längden, men jag tror inte att hon kommer att stå ut. Eländes elände för Dan - och även för henne - om så blir fallet. Man drar ju hela tiden paralleller med Chas' förhållande med Paddy - hon tycker att han är en helyllekille (fast numera har han ju visat tidigare dolda, negativa sidor - men i slutänden - när Carl pressar henne - kan hon inte stå emot.

2014-02-04 @ 18:02:42
Postat av: Jackson

Gravt irriterande att se Nikhils frustration över Priya gå ut över Gennie. Visserligen är G en ytterst tålmodig person, men alla har en gräns och frågan är om den gränsen inte snart är nådd.

2014-02-04 @ 18:02:54
Postat av: Jackson

Varför kom endast en tredjedel av mitt inlägg med??????

2014-02-04 @ 18:03:43
Postat av: Jackson

Hoppsan! Först hela inlägget och sedan delar av. Tekniken spelar oss spratt. Ursäkta virrvarret.

2014-02-04 @ 18:04:37
Postat av: AnnaS

Vore ju klädsamt om alla kunde sluta att tala om för Chas hur fel Dan är för henne. Man kan ju bli osäker för mindre.

2014-02-04 @ 18:45:58
Postat av: ELIZA

Vad är det för fel på Dan??men hörde ett litet problem..Chas sa att dom ska bo på puben.. Diane (Välkommen tillbaka!), sa att inga problem med att dom ska gifta sej,bara dom inte bor på puben...Var bor Dan egentligen? I vilket hus?

2014-02-04 @ 21:42:43
Postat av: Linnéa

Eliza: Bor inte Dan tillsammans med Bob?

2014-02-04 @ 23:39:53
Postat av: Jackson

Dan bodde ju hos Bob ett tag. Även Dans barn helt kort. Är även Victoria tillbaka på puben? Har var och en ett eget rum och så har de ett gemensamt vardagsrum/kök?

2014-02-05 @ 07:35:06
Postat av: Linnéa

Jackson: Ja! Det är det som de har gemensamt, vardagsrum och kök.

2014-02-05 @ 21:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0